Poradíte hlboký kočík so sieťkou, aby malo dieťa výhľad?

jankatomasko2
23. feb 2016

Ahojte, potrebovala by som poradit hlboky kocik a idealne so sportovou castou, pokial mam tieto ocakavania;)

Hlboka cast:
1. otvor so SIETKOU, aby dieta mohlo na jar/v lete vidiet z kocika von (pri lahu na brusku)
2. VACSIA vanicka (slecna sa narodila 4kg)

Sportova cast:
1. sportova cast sa da dat tak, aby dieta pozeralo smerom na mna ALEBO dopredu a zaroven sa da kocik v pohode ovladat.

Odkladaci priestor - VACSI, aby sa zmestil aj nakup.
Kolieska - idealne lahka manipulacia, zvykla som aj BEHAVAT s kocikom (nepotrebujem vsak specialny, behavala som s rachotinkou baby point a bla som spokojna 🙂 (takze myslim, ze nie som velmi narocna)
Kocik chcem zacat pouzivat teraz.
CENA - by nemala byt vysoka, pouzivany tak max. do 200 Euro.

Dakujem za vsetky tipy a rady.

janka

helenanovakova
24. feb 2016

kúp si tako acoustic. má sieťku, veľkú vaničku, športová časť sa dá otočiť dopredu aj do zadu, odkladací priestor naspodu je veľký + dve tašky k nemu priestranné. a kopec ďaľších doplnkov. ja som s ním spokojná. ale nebehám s ním, čo by sa ale zrejme v pohode dalo, lebo má veľké kolesá. kde ho ale zohnať do 200 eur netuším, nový stál necelých 500 aj s vajíčkom

cuklus
25. feb 2016

Ja som mala a teda aj mám na predaj Adamex retro champion, bola som s ním mimoriadne pokojná, má okienka so sieťkou a druhé s fóliou okrem toho má mimoriadne veľkú vaničku, naša malá mala tiež skoro 4 kg a vozila som ju v ňom aj keď mala 7 mesiacov, keď bola zima, potom sme museli prejsť na športovú časť lebo sa mi v ňom stavala🙂 Má veľké kolesá a perfektné odpruženie takže v pohode aj na behanie a horší terén,dieťatko si to ani neuvedomuje.
Košík ma veľký, v pohode aj na väčší nákup a + priestranná taška. Okrem toho je fakt krásny, jedinečný a kvalitný. Môj je vo výbornom stave po jednom dievčatku🙂 Ak by ste mali záujem tak mi napíšte kľudne aj len nezáväzne, mám aj fotky a môžem Vám dať bližšie info. Cenu som mala pôvodne 250 € aj s vajíčkom ale ak by ste mali záujem vieme sa dohodnúť, nechcem totiž aby mi stál doma, je to škoda🙂 mail mám cuklus@gmail.com, telefón: 0911/978615

Inak ten Tako acoustic je veľmi podobný a mala som ho pôvodne vybraný aj ja ale nakoniec nám s manželom padol do oka tento, láska na prvý pohľad a hneď sme s ním aj išli domov.