Ahojte, potrebovala by som poradit hlboky kocik a idealne so sportovou castou, pokial mam tieto ocakavania;)
Hlboka cast:
1. otvor so SIETKOU, aby dieta mohlo na jar/v lete vidiet z kocika von (pri lahu na brusku)
2. VACSIA vanicka (slecna sa narodila 4kg)
Sportova cast:
1. sportova cast sa da dat tak, aby dieta pozeralo smerom na mna ALEBO dopredu a zaroven sa da kocik v pohode ovladat.
Odkladaci priestor - VACSI, aby sa zmestil aj nakup.
Kolieska - idealne lahka manipulacia, zvykla som aj BEHAVAT s kocikom (nepotrebujem vsak specialny, behavala som s rachotinkou baby point a bla som spokojna 🙂 (takze myslim, ze nie som velmi narocna)
Kocik chcem zacat pouzivat teraz.
CENA - by nemala byt vysoka, pouzivany tak max. do 200 Euro.
Dakujem za vsetky tipy a rady.
janka
Ja som mala a teda aj mám na predaj Adamex retro champion, bola som s ním mimoriadne pokojná, má okienka so sieťkou a druhé s fóliou okrem toho má mimoriadne veľkú vaničku, naša malá mala tiež skoro 4 kg a vozila som ju v ňom aj keď mala 7 mesiacov, keď bola zima, potom sme museli prejsť na športovú časť lebo sa mi v ňom stavala🙂 Má veľké kolesá a perfektné odpruženie takže v pohode aj na behanie a horší terén,dieťatko si to ani neuvedomuje.
Košík ma veľký, v pohode aj na väčší nákup a + priestranná taška. Okrem toho je fakt krásny, jedinečný a kvalitný. Môj je vo výbornom stave po jednom dievčatku🙂 Ak by ste mali záujem tak mi napíšte kľudne aj len nezáväzne, mám aj fotky a môžem Vám dať bližšie info. Cenu som mala pôvodne 250 € aj s vajíčkom ale ak by ste mali záujem vieme sa dohodnúť, nechcem totiž aby mi stál doma, je to škoda🙂 mail mám cuklus@gmail.com, telefón: 0911/978615
Inak ten Tako acoustic je veľmi podobný a mala som ho pôvodne vybraný aj ja ale nakoniec nám s manželom padol do oka tento, láska na prvý pohľad a hneď sme s ním aj išli domov.
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
kúp si tako acoustic. má sieťku, veľkú vaničku, športová časť sa dá otočiť dopredu aj do zadu, odkladací priestor naspodu je veľký + dve tašky k nemu priestranné. a kopec ďaľších doplnkov. ja som s ním spokojná. ale nebehám s ním, čo by sa ale zrejme v pohode dalo, lebo má veľké kolesá. kde ho ale zohnať do 200 eur netuším, nový stál necelých 500 aj s vajíčkom