icon

Poradíte lacný a praktický športový kočík?

22. mar 2026

Ahojte zháňam kočík, ľahký, spratny, moze byt golfový aj nemusi, a hlavne aj lacný tak cca 100-150€.
A samozrejme aby bol pekny😂 aj ked to je vec vkusu samozrejme..
Žijeme na dedine tak aby zvládal aj nie uplne najlepsie cesty. Viete poradiť taky s ktorým ste fakt spokojne?
Dakujem 🙂

anonym_23e4d9
22. mar 2026

Hauck a z druhej ruky sa dá kupit aj za 80€

saxana000
22. mar 2026

Lionelo anet tour a spokojna som.cena dobra dizajn krasny vsetko polohovatelne strieska dlhočizna.nepremokavy a kolesa bez udrzby a celkom sikovne prejdu hocikade..

anonym_156e8e
22. mar 2026

@anonym_autor
ahoj a kedy ho potrebuješ, odkiaľ si? Kamoška mi dala hauk, je super. Ja som ho použila len 2x u mamy. Je čierny a mne sa preto moc nepáči aké keby som nemala môj super chico, beriem si aj ten hauk. Jednoducho ho zlozis, pomerne veľký je a šikulky na saše ti vedia ušiť dovnútra farebné podložky 🙂. Ak chceš, a si blízko, poviem máme dám ti ho za 60e.

autor
23. mar 2026
@anonym_156e8e

@anonym_autor
ahoj a kedy ho potrebuješ, odkiaľ si? Kamoška mi dala hauk, je super. Ja som ho použila len 2x u mamy. Je čierny a mne sa preto moc nepáči aké keby som nemala môj super chico, beriem si aj ten hauk. Jednoducho ho zlozis, pomerne veľký je a šikulky na saše ti vedia ušiť dovnútra farebné podložky 🙂. Ak chceš, a si blízko, poviem máme dám ti ho za 60e.

@anonym_156e8e Liptov. Ukážes foto? Aj ked cierny moc nechcem mam ho teraz ale tak mozno ma osloví

dzejsik
23. mar 2026

@anonym_autor pozri cez bazar Petite&Mars Royal alebo Carrello Bravo Plus

anonym_145a9b
23. mar 2026

My sme kúpili športovy , ľahký, skladací kočík v BA v obchode Brendon a stal 80€ majú na výber rôzne aj lacnejšie aj drahšie.Najprv som bola skeptická lebo keď je to obchod špecializovaný na detské veci bála som sa tých cien ale môžem povedať že ma milo prekvapili

autor
24. mar 2026
@anonym_145a9b

My sme kúpili športovy , ľahký, skladací kočík v BA v obchode Brendon a stal 80€ majú na výber rôzne aj lacnejšie aj drahšie.Najprv som bola skeptická lebo keď je to obchod špecializovaný na detské veci bála som sa tých cien ale môžem povedať že ma milo prekvapili

@anonym_145a9b a aký konkrétny ste kúpili?

svetlonos
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_156e8e Liptov. Ukážes foto? Aj ked cierny moc nechcem mam ho teraz ale tak mozno ma osloví

@anonym_autor
Jaaaj, toto by bolo od považskej bystrice