Poradíte prípojnými zariadeniami na kočík?
13. jan 2016
cakame dieta druhe skoro po roku od narodenia prveho a nevieme ako to riesit s kocikom bez toho aby sme kupili novy kocik cize napr. pripojnu buginu alebo nieco podobne dakujem
cakame dieta druhe skoro po roku od narodenia prveho a nevieme ako to riesit s kocikom bez toho aby sme kupili novy kocik cize napr. pripojnu buginu alebo nieco podobne dakujem
My sme mali deti tiež po roku a kedže na nový kočík nebolo 🙂 poriešili sme si to podomácky vyrobenou sedačkou pre staršiu, ona rada behala ale predsa len ked sa ponáhľaš alebo chce na chvíľu oddych. Bola to na mieru hlbokého kočíka vyrezaná 2 cm doska, ktorú som obalila molitanom a začalúnila a popruhmi so suchým zipsom som to pripevnila o rukoväť. Ešte ju doma mám ak máš záujem kludne pošlem. Dieťa vlastne sedelo nad nožičkami novorodenca a nohy viseli dole, držala sa po bokoch rukoväte. škoda, že nemám foto, ale my sme takto fungovali asi pol roka, kým mladšie nezačalo sedieť a to sa už kúpil športový súrodenecký. Mali sme aj skejtík, čo pridáš za kočík, ale malá tam chcela sedieť, tak sme ho zrušili, a strašne hrkotal, budilo to malého....