icon

Poraďte fusak pre staršie dieťa (cca 3-4 roky)

bejby29
9. okt 2011

Ahojte kocky. Chcela by som sa spytat na fusak do Maclaren Twin Techno. Dcera ma 3,5 roka a syn 2 roky. Pre syna by nebol problem, ale dcera sa strasne rada vozi v kociku zababusena v zime a ja neviem, aky fusak by bol pre nu vhodny 😒 Nasla som nieco taketo od 7 a.m Enfants len neviem ho nikde zohnat na skusku 😒 Nemate ho niektora nahodou?
http://www.kinderwagen.com/7-am-enfant-luxus-fu...

Alebo mi poradte z vlastnej skusenosti ako ste to vy riesili a prosim o nejake typy, znacky.. Viem, ze vacsina 3,5 rocnych deti sa uz v kociku nevozi ale moja to zboznuje. Plus potrebujem nieco teple do hor.. Dakujem.

macamac
9. okt 2011

ja mám taký "nastaviteľný" tuším od českej firmy Emitex, on vlastne rastie s dieťaťom a pre tie väčšie sa dolu prizipsuje časť na nohy-a tá je zvnútra šuštiaková-umývateľná, čo je super,že od topánok sa to ľahko čistí. inak je celý podšitý flísom a samozrejme aj zateplený 😉 je vo veľmi veľa farebných odtieňoch a kombináciach a som spokojná 😉
dá sa stiahnuť okolo hlavy, má otvory na pásy, vpredu našitý praktický vačok 2-priehradkový na zips, naozaj je super 😉 🙂
a keď odzipsuješ horný diel tej základnej časti, dá sa použiť aj ako teplá podložka v kočíku

bejby29
autor
9. okt 2011

@macamac dakujem za typ.. Ja potrebujem hlavne vode a vlhku odolny a do vysokych minusovych teplot. Predtym som mala Kaiser ale so specialnou teflonovou upravou a ten bol super. Len maju uz dost kratke..

macamac
9. okt 2011

@bejby29 nie je zač 😉 a čo? tento sa ti ako pozdáva?

bejby29
autor
9. okt 2011

@macamac musim ho prestudovat trosku viac, hlavne aku ma povrchovu upravu

bejby29
autor
10. okt 2011

Ma niekto fusak 7 AM Enfats?

bejby29
autor
10. okt 2011

pomylila som sa / 7 AM Enfants / to ma byt

sakura77
11. okt 2011

@bejby29 vyzera t to podla popisu ze ma len 100cm,ten multifunkcny od emitexu ma az 110 😉 aj ked teda vyzera super🙂