Maclaren Twin Techno - aké máte skúsenosti?

bejby29
20. jan 2011

Ahojte kocky,

Ake mate skusenosti s golfkami Maclaren Twin Techno? Ja chcem kupit nieco skladne a kvalitne do auta len sa neviem rozhodnut..

bejby29
autor
21. jan 2011

Nikto neporadi?

briketa
26. jan 2011

@bejby29 ahoj, ja mam techno twin, je to moj treti maclaren (mam single quest sport a single techno xlr) a ja som s nimi nadmieru spokojna. maclareny pouzivam uz pat rokov

bejby29
autor
26. jan 2011

@briketa jej, to ma tesi, ze si sa ozvala, aspon niekto 😀 Ja som skusala len Techno, lebo Twin Techno nemali a zdal sa mi perfektny.. A potah, ked ho chces prat sa dava lahko dole? To je pre mna dost dolezite, lebo mam teraz Jane Twin Two a potah sa neda prat 😒 Musim ho do cistiarne zaniest...

briketa
26. jan 2011

@bejby29 ano, cele to lahko stiahnes a operies uplne obycajne v pracke, na vlaznu vodu to davam. Striesku vykefujes.
Neviem ci si si vsimla, ale na Maclareny vies volne dokupovavat farebne vlozky. Kup si do zasoby jednu, ked sa vyleje, vygrcne a ty peries, toto mas v zasobe.
http://shop.maclarenbaby.com/Products/B2C_US/Ac...
... a pre novorodenca mam kozusinkovu vlozku (ja mam nejakym zazrakom dvaapolkilove deti) http://www.amazon.com/Summer-Infant-Snuzzler-Ve...
lebo moje svistitka su vzdy tak drobulilinke.

bejby29
autor
26. jan 2011

@briketa - super, popozeram linky a fakt sa mi najviac pozdava ten Maclaren.. Takze uz tretieho svistika cakas?? Gratulujem zo srdca! Inak, ten obraz, to si malovala ty?

tintin
15. feb 2011

@briketa
ahojko hladam info k maclarenu twin. po mojej starsej dcerke ma quest sport a bola som s nim veeelmi spokojna, kedze sa nam ale narodili dvojky potrebujem twin. Vies mi poradit ci je dobry aj twin triumph alebo radsej techno? aky je vlastne medzi nimi rozdiel okrem vahy a koliecok?
dik moc za odpoved

briketa
15. feb 2011

@tintin
Techno - ma vacsie kolieska, nastavitelnu oporu na nohy (je dlhsia), chrbatik sa sklapa az dole, viac ako na Twine. System sklapania je trochu iny ako na Twin, ten ma len popruh co povolis, kde Techno ma normalne kovovy mechanizmus. Hmotnostne, Techno vazi viac.
Ja mam Techno (v albume mam fotku uplne sklopeneho chrbatika)

briketa
15. feb 2011

@briketa este som zabudla, ze Techno ma tu vyklopitelnu priesvitnu, tonovanu UV striesku vpredu, Twin nema.

pele
3. nov 2011

Ahojte,
mame Maclaren Techno XT a rozmyslam nad Maclaren Twin Techno po narodeni deti...Jedine co ma brzdi, nie je sedadlo priuzke? 25.4 cm sa mi zda dost malo, hlavne ked tam bude fusak (footmuff) a dieta mat vetrovku. Ake mate skusenosti? Dufam, ze sa niekto najde, lebo ako single si ho neviem vynachvalit.
Starsia je z tych chudsich deti, ale aj tak v tomto single sa mi zda uz len len na sirku. Dokedy ste vyuzivali twin?

katarina7777
12. feb 2012

@pele ahoj , ja by som tiez chcela kupit twin techno... odkial vies ze maju sirku sedadla len 25 cm?

pele
13. feb 2012

@katarina7777 nasla som to na nete, myslim tym vnutornu sirku sedadla, aj v obchodoch som si to bola pozriet (som v Irsku). Ale uz by som sa toho nebala, lebo som tam posadila malu vo vetrovke a vosla sa pekne, no my mame len 9 kg🙂 Skor teraz rozmyslam, ci prejdem cez dvere, lebo sice pisu, ze je siroky len 67 cm, ale ked to premerias od kolieska ku koliesku (najvacsia sirka), tak ti vyjde 77 cm a to uz nie je take super.

diid
13. feb 2012

@pele tiez mam techno a vojdu mi tam aj 2.5r. deti vo vetrovke, cez dvere mi tiez vojde vlastne dvojickovy kociar vedla seba uzsi asi ani nevyrabaju. Som s nim spokojna aj ked nema drziaky na vodu aj strieska neni dost dlha ale kupila som toto http://www.toysrus.com/product/index.jsp?produc...

pele
13. feb 2012

@diid to je perfektna vec, dik za tip🙂 A cez dvere vojdes cez vlastne, ci cez vacsinu? Lebo mne sa vela dveri tuna zda 'nestandardnych', malych, je mi blbe ich premeriavat, ale asi zacnem🙂

diid
13. feb 2012

@pele ano ta strieska je dobra, lahko sa upevni a da sa nastavit taka dlzka ze zakryje aj nohy, par krat som puzila aj ked prsalo, Kociar sa ale predava aj plastom na dazd. Tie striesky tiez pomozu a daju sa stocit do 20 cm kolesa a vlozit do kapsy vzadu na kociari.
Ja som premeriala moj (uz je to asi starsi model ako ten najnovsi) a predne kolesa meraju 73cm, vchodove dvere su 89cm, ale dvere v dome medzi izbami su 76cm a vsade mi vosiel, predne kolieska sa lahko otacaju tak sa nastvia aby vosli, pripadne trocha podvides predne kolieska zo zeme 2cm a same spadnu vodorovne a pretlacis cez dvere. Ak by chybali 2 cm tak s nohou odistis kociar a akoby si ho isla zlozit tak sa zuzi o 2-3 cm v pohode deti v nom nestlaci ked prejdes cez dvere s nohou zatlacis nadol a kociar sa znova roztiahne. vojdem u lekara, v potravinach, banke, poste.. Ja som si tie ich dvere tak nenapadne vecer premerala ze som so sebo nosila snurku taku dlhu ako kociar a natiahla vo dverach ci tam vojde. bolo to nenapadnejsie ako s metrom. Tiez ma napadlo ze asi budes pouzivat nadstavec na autosedacku neviem ake siroke to je lebo som nepouzivala.

pele
13. feb 2012

@diid asi je to tym, ze tu tie dvere robia odbuka dobuka a vsetko je tu male. V kocikovom obchode sme ich merali a boli len 80 cm a to boli z tych vacsich. Dobry trik so snurkou, to urcite skusim🙂 A aj to odistenie, to ma nenapadlo. Bodaj by to vyslo, lebo inak sa mi paci asi najviac zo vsetkych surodeneckych. Este raz vdaka🙂

diid
13. feb 2012

@pele neni zaco, ja mam 3 v aute mam tandemovy jeden za druhym, ale lokalne, posta, banka, obchod atd. pouzivam ten Maclaren.

80cm vojde. trocha treba na to prist ako na to ked nie su ochotny ludia podrzat dvere tak to robim tak ,ze ked vchadzam do obchodu tak kociar dam do prava, potiahnem dvere k sebe nohou ich pridrzim a rukamy kociar nasmerujem do dveri. (a najdu sa este taky ludia ze kludne cez tie dvere prechadzaju akoby som ich drzala pre nich) ked vychadzam z obchodu tak sa otocim zadom k dveram akoby som cuvala a kociar taham za sebou, buchnem zadkom do dveri, ovoria sa von pretiahnem kociar a idem dalej, zatial som cudziu pomoc nepotrebovala.