icon

Poraďte kočík do terénu so stúpadlom pre staršie dieťa

sjuzinka
2. júl 2021

Ahojte maminky, potrebovala by som radu, aký kočík vybrať hlavne na zimu, vhodný aj do terénu a ideálny aj pre staršie dieťa so stúpadlom alebo nejakým nástupníkom, nakoľko druhé bábätko čakám v decembri a prvé bude mať vtedy len 1,5 roka. Za každú radu budem veľmi vďačná. Kočík 3-kombináciu som predala, zostal nám len športový, takže to budem potrebovať riešiť nanovo 😊

vsetkopredietatko
2. júl 2021

Ahoj, podla mna vhodny do terenu a aj lahky je bugaboo lynx (900e) - korytkove sedenie - myslim, ze k nemu sa da dorupit aj stupadlo.
Cca 680e stoji salsa 4 air, je vyborny aj do terenu, no je celkom tazky (co je aj jeho prednostou, lebo vyborne sedi), no manevrovanie 1 rukou skor nie.
Pri takomto rozdiele medzi detickami by som mozno pouvazovala nad tandemovym kociarom - napr bugaboo donkey (dost drahy) alebo easywalker harvey 2 (mono je cca 680e uplne vsetko aj s prislusenstvom) a teraz uvidli aj harvey 3 na trh (mono zacina od cca 800e). Easywalker je velmi kvalitny, lahky, lahko anevrovatelny a ma aj terenne kolesa ako moznost. Ja mam sportovy valco snap 4 sport trend (neviem cl ma stupienok pre druhe dietatko), ale valco ma tiez tandem verziu. Ja som s tym mono velmi spokojna.
Nepisala si predstavu o cene, tak hadam som pomohla. 🙂

sjuzinka
autor
3. júl 2021

@vsetkopredietatko ďakujem krásne. Predstavu o cene veru nemám, nakoľko ten predchádzajúci kočík som kúpila cez bazár a využívala dosť krátko, keďže dcérka v ňom nechcela byť, až športový je pre ňu ok. Považujem aj nad tým tandemovým, ideálne by bolo, aby sa z neho dal spraviť mono, pokiaľ ju už nebude baviť voziť sa. Som ale pripravená, že to bude vyžadovať väčšiu investíciu. Ďakujem ešte raz 😊

vsetkopredietatko
4. júl 2021

@sjuzinka tak v tom pripade mi z toho vychadza niektory z tych, co sa daju “prerabat”, easywalker alebo joolz geo (ten som minule nenapisala🤷🏻‍♀️). Lebo cisto tandemove nemusia splnit ucel. Este premyslam a aj cybex ma surodenecky model gazelle. A v tomto poradi ako som pisala ide aj cena novych. Prajem vela stastia pri vybere. Ak by si este potrebovala pomoct, kludne napis 🙂 poradime 🙂

sjuzinka
autor
4. júl 2021

@vsetkopredietatko jej, ďakujem ešte raz veľmi pekne, popozerám sa po nich na internete a keby niečo, ozvem sa 😉