icon

Poraďte ľahký kočík pre 15 mesačnú dcéru

viktoria12
1. mar 2013

poradie nejaky potrebujem abz bol lahky a velky kosik

koralinka
1. mar 2013

ľahké kočíky má cam - ja mám cam flip je lahky a priestraný ale košík je nepraktický bo je taký sieťkový čiže tam nemôžem dať nákup napr. a je biely čo teraz v zime ho ani nenosim, ale cap portofino má už kvalitenjší košík ale na design je krajší flip, kamoška má iný typ cam neviem presný názov a má super košík aj priestraný kočík skús pozrieť camy

amouramour
1. mar 2013

my mame graco evo 2012 a je fajn aj kosik🙂

viktoria12
autor
1. mar 2013

my mometlane mame austin coletto ale potrebujem niečo lahaucke a co sa rychlo sklada

zivika
1. mar 2013

@viktoria12 pokial neriesite nejaky tazky teren, stacili by podla mna nejake lahucke golfky, ci? no a ake, to uz zalezi od tvojich poziadaviek a rozpoctu 🙂

gabikula
1. mar 2013

@viktoria12 chicco ponee xs

saruska12
12. mar 2013

ja si teraz vyberam tiez pre moju 13mes.dcerku a vybrala som si peg perego sí to som vydela aj na zivo,ale bola som na vazkach ci nekupit PP Pliko mini. PP Si ma dost velky kosik a vazi 7,2kg a to minicko 5,7kg,ale nevidela som ho.

luciaj
12. mar 2013

Ja mám PP Si a som max spokojna, syn sa v ňom vozil veľa, spinkal pravidelne, prežil 2 dovolenky pri mori a skutočne mu nic nie je, budem ho teraz určite používať aj pri dcére🙂

kikina84
12. mar 2013

ja mam tento je super lahucky..super ovladanie a skladanie a hlavne velky kosik..
http://www.brendon.sk/Products/Details/37904

georgia333
13. mar 2013

@viktoria12 ja mam baby zen yoyo, perfektný váži 5 kg