icon

Poraďte nejaký spratný kočík, trojkombináciu, vhodný aj do zimy

eva233
19. jún 2019

Prešla som tu aj inde na internete strašne veľa diskusií a recenzií, ale keďže je toto naše prvé bábätko máme v tom všetkom guláš. Preto žiadam o radu, ktorý kočík by ste poradili vy.Prípadne aké máte skúsenosti.
Bábätko sa má narodiť v decembri takže potrebujeme niečo aj do snehu a odolné väčšie kolesá. Naše auto je však malé, s malým kufrom takže najlepšie by bolo kebyže sa konštrukcia ako keby prehne na polovičku a kolesá sú pri sebe (ako napr Moon resea a pod.) Čo sa týka ceny tak najlepšie je taká zlatá stredná cesta. Samozrejmé je odpruženie, polohovanie a radi by sme kombinovaný. Máte nejaké konrétne značky, typy a rady? Vďaka.

evkamotka
•
20. jún 2019

Kup si radsej sportovy a k nemu vanicku a vajicku. Sportovy pouzijes najdlhsie, na rozdiel od 3komb bude ovela skladnejsi, spratnejsi, lahsi

driana25
•
Autor odpoveď zmazal
•
driana25
•
20. jún 2019

Pri prvej dcérke som bola spokojna zo zn.Camarelo ( kombinovaný no športovú časť sme vôbec nevyužili )
Potom sme si kupili čisto športový zn. Graco Evo ten bol super ( je aj 3 kombinacia )

Pri druhej dcérke som bola maximalne spokojná zo zn. White Lux je cenovo dostupný a hrozne ma zaujal veľká priestranna vanicka ( dcérka ako babatko bola baculata 😊a v zime treba ratat fusak,deka atd ) a kočík nam presiel naozaj vsetky mozne tereny a nebol ziadny problem ...no športovú časť sme ani s tohto kočíka nevyužili a kupili sme čisto športový Camarelo Evo
Ale chvalia aj zn. Anex,Riko,Bebetto

janulla1
•
20. jún 2019

my cakame septembrove babo, tiez mame maly kufor, dost cestujeme, nakoniec som sa rozhodla pre peg perego book plus pop up - kupila som tu na bazare, tak som zvedava, ci splni moje ocakavania🙂

jerryjanka
•
20. jún 2019

ak ho budeš často skladať tak hlad aj na Váhu kočíka - ja som mala kočíkov niekolko pri troch deťoch už by som najpravdepodobnejšie šla do Baby jogger city mini GT, skladanie jednoduche, jednou rukou, velka sedačka - zmestiš aj dve deti za seba - vozila som aj tak. váha super, strieška dlhá netreba predlžovanie. velký košík, nafukovacie kolesá - ale nedostaneš defekt lebo sú plnené penou, doživotná záruka na konštrukciu kočíka

eva233
autor
•
23. jún 2019

@evkamotka aký športiak by ste odporúčali? väčšinou te čo sú spratnejšie sa sedacia časť nedá otáčať, alebo majú kolesá vhodné iba do mesta ...poradili by ste nejakú značku a typ, ktorý by bol vhodný aj do terénu, snehu bol spratný otočný v oboch smeroch a dá sa k nemu dokúpiť vanička a vajíčko?

evkamotka
•
23. jún 2019

@eva233 pozrite si kocikovu poradnu tu na mk. Presne tieto poziadavky - spratny otocny aj do terenu dost casto hladaju, najdete tam vela inspiracii v roznych cenovych hladinach, urcite si vyberiete