Porovnanie športových kočíkov s korýtkovým sedením
Zdravím.
Mám doma 6 mesačné predcasniatko narodené v 34tt. Navštevujeme fyzioterapeutku. Na minulom cvičení som sa jej spýtala na športový kočík keďže nášmu malému sa už vo vaničke nepáči. Mala som v pláne mu kúpiť polohovateľný s tým že by som ho ešte nedávala sedieť avšak naša fyzio mi povedala že mám kúpiť kočík s korytkovym sedením. Všetky kočíky čo som našla s korytkovym sedením sú pre mňa úprimne “drahšie”. Hlavne keď viem že ani to korytkove sedenie nebude mať moc dlho. Len kym nebude sedieť sám. Prosím Vás, viete mi odporučiť značku kočíka ktorý má korytkove sedenie a nestojí 1000€ ? 😁 Pozerala som aj MarketPlace ale tam mi tiež vyskakovali sumy 400€ a vyssie 😀
Vopred pisem: Ano, vedela som že dieťa nie je lacná záležitosť. Môj syn ma úplne všetko čo potrebuje (teraz mám v skrini 8 mliek a 5 balíkov plienok 😀) ale žiaľ, došli nám výdavky navyše a naozaj si teraz nemôžem dovoliť dráhy kočík keď chcem aby môj syn mal všetko ďalšie potrebné.. ďakujem za pochopenie 💙

@cic33 ja by som ho proste vozila v lahu v sportovom, ked ho uz mam doma, i tak mi ten lah pride zdravsi ako korytko
ale tak lacnejsie korytko ale v dvojkombi je trebars Petite Mars Grand (prestavuje sa jedna nadstavba), tak pozri pripadne na bazosi tu