Poznáte luxusné, ale pohodlné kočiariky?
Ahojte baby. Chcem založiť diskusiu o kočiaroch.... luxusných ale zároveň pohodlných pre dieťatko... Mne sa veľmi páči Stokke explory, aj čo som čítala je vhodný pre maličké... Viete ešte nejaké značky poprípade dajte fotky aj lepších. 😉
@zajo79 ale cez kopu snehu by neprešiel 😎
@juliagregor mne je celkom sympaticky tento bumbleride
http://www.pricemania.sk/katalog/kociky-pre-dvo...
@zuzikkaa 🙂 moze byt.... dik rada si necham poradit... mam vela kamosiek co im stuplici vyrastli z kocikov, len treba zistit kto preda... ved ten hlboky pocitam ze budem pouzivat max do konca zimy...asi bude babatku lepsie v hlbokom v zime ako v sportaku.. a na jar .. nieco uz kvalitnejsie sportove 😉
@zuzikkaa bumbrle je jeden z naj dvojkových kočíkov...nová kolekcia by mala byť v apríli...dúfajme ...no uvidíme...
a tá Inglesina je krásny kočík, ja som tiež mala klasický hlboký kočík a bol super...
u nás v meste je teraz vidieť znovu hlboké kočíky, vždy obdivujem tu Inglesinu ale aj jeden prútenný kočík 😉
@jabadaba suhlasim uplne s tebou, dakedy az nechapem, ze pre koho su ako tie kočiky vyrobene, des a hruza niektore by som ani zadarmo nechcela, určite je pravda, že žiadny idealny kočik neexistuje, v každom je niečo za a proti a mamička si musi sama zvažiť, čo je pre ňu doležite a z čoho upusti
@atap luxusné kočiare? A pohodlné? Neviem, ale pre mňa bol taký svojho času keď sa mi narodilo dieťa, Hartan XL Skater http://www.yopi.de/Hartan_Skater_XL_Kinderwagen 😉 Pokiaľ ide o tie imitácie kočíkov na starosvetský spôsob - čipky, perinky a pod. tak to je podľa môjho názoru gýč nad gýč pre vidiečanov
@juliagregor aj ja vidavam jeden prutený, no bomba, ako tie už modernejšie 80-90 rokoch 🙂 to je užasný kočiar, chromovaná konštrukcia, pevná vanička, štihle kolieska.. jaj radost pozerat 🙂)))))
ahojte...konečne som sa prelúskala témou a to má len 7 strán 🙂 ... kebyže čakáme druhé tak by som sa rozhodovala asi medzi quinny buzz alebo concord neo....na neu ma ale odrádza ten prťavý košík čo tam je...buzz mala kámoška a bola spokojná...aj ja som ho odskúšala a páčil sa mi...pri prvom som mala verso z poľska a už nikdy viac taký kočiar nechcem...od troch mesiacov mi malý v kočíku nechcel spávať ani voziť sa...vanička bola postačujúco dlhá...miesta mal až až, ale on chcel pozerať na svet okolo seba 😀 keby som ho dala do šporťáku tak by sa mi z neho už asi totálne vysypal pretože to tam fest šmýkalo....dokonca keď už vedel sedieť sám tak mal problém v ňom sedieť...ale poznám veľa mamičiek čo sú s ním spokojné...takže taká je moja skúsenosť s lacnou verziou kombinovaného kočíka 😅
Neviem či sa Jané Slalom považuje za luxusný, cenou podľa mňa aj áno, nemyslím ale Revers verziu, ale klasickú. Mala som ten kočík pri prvom synovi a pri druhom bábätku ho kúpime tiež. Malý sa tam zmestil aj napriek tomu že bol veľký, zmestil sa tam 17 kg aj s fusakom a to je podľa mňa najdôležitejšie. Má skoro meter a stále by v ňom vedel spať, na tento kočík nedám dopustiť a podľa mňa je super 🙂
no baby, tak budem to musieť poriadne popozerať, prečítať.... S Concord sa neviem vôbec stotožniť, takže ten asi vylučujem... Rozhodla som sa pre Stokke - ako kočiarik do mesta, a kúpime ešte jeden - tam sa mi zatiaľ zdajú ok CAM kočiariky (píšete že sú fajn, a sú aj pekne), MUTSY, JANE, a možno Quinny....
@atap som rada, že si napísala, pre ktorý si sa rozhodla, už som bola normálne zedavá 😉 😀
CAM a JANE mi pripadajú dosť kvalitné, MUTSY (mne sa dizajnovo páčil) sa mojej kamoške zlomil, potom zistila, že ho vyrábajú v Poľsku.
Ešte jeden postreh, tuším tu neodoznel, je lepšie ked je hlboká vanička vyššie od zeme, nemusíš sa k bábetku zohýňať a to napr. aj STOKKE má.
Kočík Stokke? No, proti gustu žiaden dišputát, ale v takomto čude by som dieťa nenosila - môj názor.. mne sa páčia klasické, nemusia byť luxusné ani zbytočne drahé..
caute, rada sa zapojim da vasej diskusie, ja som mala tiez polemiku , aky kocik si kupim . Rozhodovala som sa medzi Concordom a Teutoniou. Moja kamaradka mi poradila, aby som si kupila kocik I coo peak 4 air/ semwa.sk/kombinovany-kocik-peak-air-night-2011.html. /
Je to uplny iny dizajn ako maju ostatne kociky a myslim, ze je velmi cool. Ma velku priestrannu korbicku, taktiez sportovu cast, ktora je velmi priestranna. Kocik som si kupila a som velmi, velmi spokojna. Urcite doporucujem kazdej mamicke pre svoje dietatko.
@lucka1987 ak mozem rada sa zapojim do diskusie 😅 . Tiez som dlho premyslala, ktory kocik kupim, ktory mi bude vyhovovat. Vela je peknych kocikov, ale kazdy ma svoje prednosti. Mne sa pacia hlavne klasicke kociky, ziadne modne vystrelky. Mojou podmienkou bolo, priestranna vanicka, sportova cast . Nakoniec sme si kupili kocik ICOO PEAK 4 AIR stvorlolesovy, kamaratka ho tiez ma , doporucila mi ho. Je super, krasny iny ako ostatne kociky. Vobec nelutujem svoj vyber, urcite odporucam 🙂
Ahojte dievčatá, dnes som v Sade Janka Krala videla kocik, ktory mi jednoducho vyrazil dych, pretoze bol jednoducho uzasny a jednoducho iny 🙂 Vola sa Mima Xari a nazivo som videla len variantu hlbokej vanicke, ale
aj tak to stalo zato 🙂 😲 😅 http://bluebadgerbaby.files.wordpress.com/2011/...
A cenu prosim Vas ani nekomentujte 🙂
No, čítam, že mnohé z vás vychvaľujú luxusný kočík Stokke.. tak som bola zvedavá a vygooglila som si ho. Nechcem uraziť vkus nikoho, ale mne ten kočík ani nepripadá ako kočík pre dieťa.. strašný dizajn.. Ja som sa dlho rozhodovala medzi kočíkmi - nad luxusnými som vôbec nerozmýšľala, lebo na ne nemám, nakoniec som si kúpila poľský kočík a každý sa ma pýtal, kde som ho kúpila , aký pekný kočík.. známe, čo majú "luxusné" kočíky obišli s pochvaľami nasucho.. nuž , proti gustu žiaden dišputát..
Ahoj,takže tiež pridám niečo...v prvom rade si každá mamička musí pri výbere kočika uvedomiť čo od neho očakáva a podľa toho si aj vyberať,dnes je na trhu tolko,že je aj problém si vybrať.Ja som sa pri výbere trochu poponáhľala a teraz len zíram koľko je toho 🙂.,ale nelutujem,pretože som presne vedela čo potrebujem a to moj kočiar aj splna-BERTINI X2.Neznášam že mnohé riešite výber iných mamičiek,veď predsa je to každého osobná vec,radšej napíšte svoje osobné skúsenosti s používaním svojich kočiarikov.Zaujímavý je i"coo Peak ,čo tie koliečka dokaažu 😉 a ešte je aj odpružený,zaujímavý tip...možno pri druhom dieťati 🙂
Pre nas jednoznacne Stokka Xplory, mame sice len sportak, ale je fantaticky aj pre mensie babo (nepada do bokov, pekne drzi, mierne vyvysena poloha ako pri refluxe) zmensovacia vlozka je super a krasne kopiruje babetko, co poznam mamicky co maju ine kociky, davaju si sit zmensovacie vlozky alebo vyplne, lebo niektore kociky taketo doplnky neponukaju, pre vacsie babetka bez vlozky, priestranny, hlboky, pohodlny, prijemne sa pocas jazdy pohupuje, manevrovanie je super, polohovanie, v smere aj proti smeru jazdy, je uzucky, zmesti sa do kazdeho vytahu, do kazdy dveri, kolieska su super do kazdeho terenu, uzasny vyber doplnkov na leto aj na zimu, v lete super kity s ventilaciou, UV ochranou (SPF50 UVA, UVB), frote potahom, tienidlom a slnecnikom, a v zime fantasticke extra izolovane kity s ochranou proti mrazu + vela inych doplnkov. A najlepsia je na nom vyska sedacky (vanicky, alebo sport. sedacky), uz ziadne zohynanie, ziaden prach a smog, krasny vyhlad, ocny kontakt 😵 laska na prvy pohlad!

http://www.lamarque.cz/icandy.html