Poznáte luxusné, ale pohodlné kočiariky?
Ahojte baby. Chcem založiť diskusiu o kočiaroch.... luxusných ale zároveň pohodlných pre dieťatko... Mne sa veľmi páči Stokke explory, aj čo som čítala je vhodný pre maličké... Viete ešte nejaké značky poprípade dajte fotky aj lepších. 😉
* oprava
Stokke Xplory
a podvozok je uzucky 😉 sedacka je priestranna
No ja sa musim priznat, ze sa mi Stokke kocik nikdy nepozdaval, asi hlavne kvoli stabilite - nepripadalo mi to zrovna, ze s nim mozem behat po lese. Mam Bugaboo a nemam dovod na nespokojnost, tak ani dovod obzerat sa po inom kociku.
Ale inak mam od Stokke skoro vsetko - Postielku Sleepi, stolicku Tripp Trapp a teraz planujem aj kolisku tu novu si kupit (Bounce 'n Sleep), takze ten kocik asi nebude uplne blby, ked tie ostatne veci maju super.
!!!Kocik stokke mozem len odporučiť kazdy den ho niekolko krát vykladam a nakladam z auta chodim s nim uplne po vsetkych terenoch nie len po nákupných centrách myslim si ze dostava dost zabrat vôbec ho nesetrim ved za tie penia!ze by mal vydržať všetko a ja som s nim SPOKOJNA..Môj ročný syn sa tam zmesti aj naobliekany vo fusaku stále ma pohodlie takže malý urcite neni skôr šikovný zmestil sa všade kde som do teraz potrebovala.to skor by vanicka pre babatko mohla byt kludne menšia.....malý sa narodil minulý rok v decembri takze mam vyskúšané!
Teutonia cosmo, pisala som aj recenziu na wiki modry konik.

@teddynko je pravda, ze stokke je dizajnovo avantgardny, nemusi kazdemu sadnut - ani mne osobne nie je dizajnovo prilis po chuti...avsak mozem povedat, ze ci z mojho vlastneho okolia, alebo z diskusii som nepocula jedinu mamku, ktora by s nim nebola nadmieru spokojna - je fakt vymakany, ma kopec detailov ci dokupitelnych doplnkov, o ktorych mnohe kociky ani nechyruju - iba ak z porovatelnej cenovej kategorie
proste detailne prepracovana kvalita, ako aj ostatne vyrobky zn.stokke