icon

Prečo sú kombinované kočíky používané iba krátko?

lolith
14. dec 2006

Ahojte babulky, prosim, potrebovala by som radu.Momentalne hladam v inzeratoch nejaky kombinovany kocik. Povedala som si,ze naco budem kupovat hlboky a potom este golfac, ked mozem mat dva v jednom.Som vsak prekvapena, ze vo vacsine inzeratov uvadzaju,ze kocik pouzivali iba 6 mesiacov.Takze oplati sa to vobec?Dakujem 🙂

briluxina
14. dec 2006

ahoj, Lolith ja mam kocik 5 kombinaciu a tiez neviem ci ho vobec vyuzijem.Je sice velmi pekny ale velmi tazky. Takze ak chcem cestovat autobusom tak mam co robit aby som ho dvihla aj s nieciou pomocou.Chcem ho predat prave koli tomu, ze je tazky.

lolith
autor
14. dec 2006

Briluxina,dakujem. Takze lepsie je kupit ojazdeny hlboky a potom kupit lahucky golfac?

briluxina
14. dec 2006

Lolith, ja si myslim,ze ano aj ked sa to zda zlozitejsie.Ja som sa po porode nevladala hnut s tym kociarom, nadavala som, ze ako take tazke monstrum mohol niekto vobec vyrobit.Ked som bola tehotna ani ma nenapadlo nieco take ako je vaha kociara riesit.Moj muz ho kupil a tiez na to nemyslel, ze by mohol byt pre mna tazky.Najhorsie je, ze z tym kociarom sa mozem akurat promenadovat po sidlisku.Ja neviem mozno ma niekto iny nazor ale ja fakt z tym kocikom dobre "nevychadzam".

lolith
autor
14. dec 2006

vdaka, myslim,ze si pomohla vyriesit dilemu v mojej hlave 🙂

aaandrejka
14. dec 2006

loith, aj ja si to myslim... my budeme mat letne deti, a predstav si letne dieta "vtrepat" do kombi kocika vratane fusaku, deky a neviemcoho este... ved by sa tam udusilo ;) myslim, ze fakt rozumnejsie je kupit klasika hlboky kocik a potom sportak (golfac by som zas nechcela, to sa hrozne tazko ovlada...)

dorotka
14. dec 2006

lolith ale nie vsetky su take tazke ja mam lahucky Jane su lahke a aj Qinny a myslim ze aj Cam
ja budem vanicku vyuzivat prve mesiace narodi sa vo februari a do dalsej zimy uz vydrzi aj v sportovom ten sa da uplne sklopit aj na leziaciu verziu

kosicanka1
14. dec 2006

vela mamiciek to takto riesi, aj moja najlepsia kamoska mi to odporucila, tiez po zlej skusenosti s "uzasnou" trojkombinaciou, ktora vazila tonu 🙂
Odporucila kupit hlboky kociarik a ked z neho babo vyrastie, tak ultralahky sportiak 😉

tilly
14. dec 2006

no, asi tak, ako ti tu píšu baby, pokiaľ bývaš v paneláku a pohybuješ sa MHD, tak je ti najlepší kočík typ travel system, t.j. ľahký šporťák, alebo golfáče a na to naklikávacia vanička, prípadne autosedačka... a to určite využiješ celý čas, prípadne takto robia aj trojkolky

ale ak bývaš v RD niekde na dedine, chodievate často do lesa, pohybujete sa autom a máte väčšie auto, čiže ti nevadí blbé skladanie kočíka, tak je ťažká veľká trojkombinácia s preklápacou rúčkou úplne super a k tomu nejaké ľahunké golfky do šopingov...

ja mám teraz piaty kočík a používam PP atlantico do mesta, šopingov a tak a potom mám bambino s preklápacou rúčkou, ktorý používam výlučne tu po okolí, na spinkanie, je to super, pekne sa v tom vyspí, má tam kopec miesta, dobre to hojdá, takže je za minútku uspaný a vonku sa mu spí dobre, ale neviem si predstaviť ako by sa to dalo niekde v petržalke na sídlisku, takže asi tak, ty si musíš znvážiť svoje možnosti a okolnosti...

mracik
14. dec 2006

tak ja som kočík používala len na spinkanie na balkóne, inak som malého nosila len babyvaku, úžasná sloboda 🙂 , ani pri treťom sa nechystám kočíkovať

stanka_s
15. dec 2006

Ahoj Lolith, ja sa pridavam k Dorotke, tiez nesuhlasim ze vsetky kombinacie su tazke, ja mam vybrany Cam (3-kolku, 3-kombinaciu), je lahky a aj skladanie je uplne jednoduche. Budem dost cestovat autom, cize u mna bolo pri rozhodovani dolezite vaha a skladanie kocika.Je pravda ze musis zvazit v akom terene ho budes prevazne pouzivat a ci budes cestovat a ako. Je to dost zlozite rozhodnutie tak drzim palce 😉.

ena
15. dec 2006

my mame tiez dva kociky, ale ten prvy quinny speedi sx trojkolku pouzivame od narodenia stale9 a dufam, ze este nejaky ten rok vydrzi🙂 .. najprv s vanickou, obcas s nakliknutou autosedckou, teraz sportovy s emitex 3 v 1 fusakom.. a v oktobri sme kupili este lahky golfac Chicco ct 0,5 kvoli cestovanie vlakom, obcas s nim idem do obchodu a pod.. ale ten bol hlavne kvoli vlaku kupovany, lebo sa s nim zmestim aj do chodbicky, aj do kupe ;)a v najhorsom pripade si ho sama nalozim a vylozim z vlaku aj s malym 😉

dorotka
15. dec 2006

ja len enu doplnim to co mi ona hovorila ze ten quinny v pohode aj s vanickouskou verziou dokazala vylozit do autobusu taky je lahucky 😉
kosicanka neviem aky kocik mala tvoja kamoska ale urcite to nebol jane quinny ani cam

kosicanka1
15. dec 2006

je to mozne 🙂
asi to bola nejaka polska nekvalitnarina, no urcite nestal 15tis. 😉
v tomto pripade sa asi oplati zainvestovat

horallka
27. apr 2009

Tiež som nevyužila všetky tie kombinácie, ktoré ponúkal môj hlboký kočík-Vydeko.V zime sa mi s ním chodilo dobre,zmestil sa mi tam fusak, deka, malý mal priestor a s veľkými nafukovacími kolesaami som sa v pohode prebrodila aj po snehu, ale teraz na leto som chcela už niečo ľahšie a spratnejšie a tak sme kúpili golfáč Leo od Baby Smile- má s tým niektorá skúsenosti?