icon

Prekrývate kočík plienkou kvôli slnku?

Včera o 14:15

Keď malému svieti do kočíka, zvyknem cez striešku prehodiť ľahkú látkovú plienku. Teraz som ale čítala, že sa tak môže vo vnútri kočíka dosť zvýšiť teplota. Robíte to tiež, alebo radšej používate slnečník či clonu?

anonym_fcb133
Včera o 14:16

Nie, mame clonu

anonym_bba39d
Včera o 14:18

preboha, nerob to!...ako toto moze niekomu napadnut? vies si predstavit, ake dusno mu tam vyrobis?....na zadusenie...ved otoc kocik alebo chod na prechadzku rano/vecer

anonym_8991b7
Včera o 14:21

Treba ale vetracky na kočíku pootvarat

a0
Včera o 14:39

Nikdy, vždy som mala clonu, napr aj v dmke kúpiš za pár eur

anonym_f79709
Včera o 14:56

@anonym_autor už pred 20 rokmi, keď bolo moje dieťa v kočíku sa vedelo, že nesmieš prekryť kočík plienkou, lebo tym vytvoriš sklenikovy efekt. Môže sa to ešte dnes niekto opýtať?

anonym_f6f6fc
Včera o 15:05

@anonym_autor robila som to, ale ako "clonu", mala som take stipce a pripevnila tak, aby prudil vzduch, navyse som otvorila striesku, mali sme tam sietku.

michaela329
Včera o 15:12

@anonym_autor nie, v žiadnom prípade. Však tá clona stojí pár euro.

anonym_bba39d
Včera o 15:12
@anonym_f79709

@anonym_autor už pred 20 rokmi, keď bolo moje dieťa v kočíku sa vedelo, že nesmieš prekryť kočík plienkou, lebo tym vytvoriš sklenikovy efekt. Môže sa to ešte dnes niekto opýtať?

@anonym_f79709 ja detto...napriek tomu to stale vidim...z toho vyplyva, ze ludska hlupost je nekonečná

mullerova46
Včera o 15:34

Už som aj prekryla ale keďže mám odzipaovatelne okienko na vanicke tak otváram to

anonym_eb1db0
Včera o 15:35

@anonym_autor
Ty si na hlavu, chces maleho zadusit

anonym_250ae5
Včera o 16:22

@anonym_autor akože celé som to neprekryla, ale ako clona na polovicu aby nesvietilo slnko samozrejme že hej .... Tak lepšie trošku prekryť ako nechať piect slnko. Žiadna pricetna mama nenecha úplne zakryté ani dnes ani pred x rokmi.

dory11
Včera o 21:38

@anonym_autor nie nikdy a keď som nemal clonu a svietilo slnko snažila som sa točiť kočík tak aby nesvietilo vždy je clona najlepšie nikdy sa nesmie kočík zakryť aj keď som použila tenkú plienku dala som ju ako clonu nezakryvala som s ňou kočík ale vyslovene bola tak ako clonu keď som mala presne rovnakom

anonym_168940
Dnes o 02:14
@anonym_f79709

@anonym_f79709 áno móže 🙄veď tu ženy ani nevedia kedy splodili dieťa, alebo si myslia, že Duch svätý do nich vstúpil. Plienka na kočíku, to už je iný level vedomostí. Počkaj na témy o tom, čo je vo vzduchu a či obliecť dieťaťu pančuchy do školy.

anonym_168940
Dnes o 02:16
@anonym_bba39d

@anonym_f79709 ja detto...napriek tomu to stale vidim...z toho vyplyva, ze ludska hlupost je nekonečná

@anonym_bba39d nekonečná a ešte sa prejavujú jej neuveriteľné varianty