icon

Prišiel mi pokrčený kočík

july0
4. aug 2021

Baby prišiel mi kočík bebetto flavio lenže je dokrkvaný aj strieška aj vanička vyzerá ako z druhej ruky no nepáči sa mi to, nejaké rady ako to našponovať/narovnať ?

lienka.7
•
4. aug 2021

@july0 reklamuj kde si kupila...

july0
autor
•
4. aug 2021

@lienka.7 nieje na ňom chyba prišiel zložený a latka ostala dokrčená po zložení, keby mi poslali druhý tak isto zložený príde takze moc by sa nezmenilo. Vyzerá to nepekne potrebujem len nejaké rady ako to narovnať

lienka.7
•
4. aug 2021

@july0 aha 😁
No tak ho musis nechat iba zlozeny, aby sa ti proste narovnal... ked mas latkovy, napada ma trosku ho nakropit ako pri zehleni? 😁

july0
autor
•
4. aug 2021

@lienka.7 skúsim všetko 🥺

evamarek77
•
Odpoveď bola odstránená
•
kittykat22
•
4. aug 2021

@july0 daj foto

januska20
•
4. aug 2021

🥕

layla12
•
Autor odpoveď zmazal
•
rooberta
•
4. aug 2021

Existuje zehlicka v spreji mozno by pomohlo

july0
autor
•
4. aug 2021

Moc to tu nevidno ale v reále je to viac aj z druhej strany

lienka.7
•
4. aug 2021

@july0 musis nechat vystriet... mne tiez prisiel pokrceny anex. Som bola zufala; ale pekne sa to po case vyrovnalo. Neboj 👌

melvinko
•
4. aug 2021

@july0 alebo skusit toto https://www.euronabycerny.com/sk/p/1171/quick-h...
kedysi som pozerala na instagrame video z jednej predajne detskych kocikov a tam spomínali, ze to používajú na kočíky. Ale osobnu skúsenosť nemám

blunka
•
4. aug 2021

mne prisiel tiez tak dokrceny Britax Smile 2
tiež presne takato ista bezova farba som bola nahnevana ze na obrazkoch pekny a pride to take dozute
Ani neviem kedy sa vystrel ale uz je vystrety 😂. Nič som s ním nerobila.

july0
autor
•
4. aug 2021

Baby ďakujem presne aj mna to nahnevalo 😂

evamarek77
•
Odpoveď bola odstránená
•
july0
autor
•
4. aug 2021

@evamarek77 ďakujem ☺️

kittykat22
•
4. aug 2021

@july0 ja si myslim, ze sa ti to vyrovna casom. Je to tvrdsia latka tak to asi nebude hned rovne ako to vystries 🙂 kocik mas nadherny!

july0
autor
•
4. aug 2021

@kittykat22 ďakujem 💕

sashka22
•
4. aug 2021

@july0 ešte by som skúsila prehodiť cez to posteľnú plachtu a prežehliť parnou žehličkou. Len tu plachtu medzi žehličku a kočík nezabudni dat, aby sa Ti neznicila látka na kočíku

dzejsik
•
5. aug 2021

@july0 Trendy Baby CZ v jednom videu ukazovali na to nejaký sprej čo majú na predajni, ale neviem v ktorej časti to bolo, skús im napísať napr cez FB