Príslušenstvo Hartan
Ahojte! Rozhodli sme sa kupit kociarik Hartan a chcela som sa opytat Vas co s nim mate skusenosti ako je to s prislusenstvom.
Kupujeme aj hlboku vanicku v ktorej bude babatko v lete preto by ma zaujimalo ci sa da sietka proti hmyzu a slnecnik pripevnit aj na nu alebo pasuje len na sportovu cast. Tiez by som bola vdacna za info o uzitocnosti predlzenia lozka na sportovej casti ak to niekto mate oplati sa to ci je to skor zbytocnost. Za pripadne dalsie postrehy a rady vopred dakujem ;)
@diska http://shop.aladdin-kociky.sk/ tu som to objednavala, ale bolo to cca 2 roky dozadu. Neviem, ci to mali priamo v ponuke, ale poslala som im dopyt na farbu a čo chcem a objednali mi to v Hartane.
Moj maly je narodeny na konci maja, takze do sportiaka mi presiel v januari - februari a ten predlzovaci diel som pouzivala na spanok az do dvoch rokov.
Ahojte kočky, trochu oživím komunikáciu. Viete o nejakom držiaku na flaše, poháre na ručku na Hartan. Teraz v teple zháňam držiak a žiadny originálny som nenašla a pri iných sa bojim, že nebude sedieť pripevnenie. Viete mi poradiť???
@lucmar2015 ahoj, ako si spokojna s Hartanom vip? Ja som si ho tiez objednala ale s vloznou taskou tak snad bude na zimu ok. Inak rozmyslam ze ci nedokupim predsa len vanicku😱
@vercinka21 ahoj. Ja som velmi spokojna. Aj vanicka aj sportiak su super. Vanicka jedna z najpriestrannejsich. Fakt za mna spokojnost.

ahojte baby,,chcela by som vas porosit o radu a skusenosti,,tiez mame kocik Hartan VIP XL,sme max spokojny je super,po vsetkych smeroch len momentalne mame problem,maly ma 7 mesiacov a chudacik uz sa do vanicky ledva natrepe a neviem co dalej,,ci staci nanoznik zohnat a dat ho do fusaku a nato nanoznik bude postacujuce alebo je potrebny ten predlzovaci diel ako dala obrazok aj tarniah,len netusim ani kde ho zohnat,zhanam na nete a neviem sa k tomu dopatrat, 😖