Prosim o radu aký hlboký kočík kúpiť?

1tina1504
23. sep 2018

Budem mat prve babo a vobec sa v tych kocikoch nevyznam. Každý mi hovori aby som si 3 kombinaciu nekupovala ze hlboky je lepsi a potom si kupim sportovy. Prosim o radu ake mate skusenosti s akymi kocikmi. Dakujem 🙂

dorotka9819
23. sep 2018

Ja som kupovala trojkombinaciu, tiež mám prvé bábo. Zatiaľ sme len v hlbokej, ale keby si mám znovu kupovať tiež kupujem trojkombinaciu. Keď som videla športovú časť z trojkombinacie a obyčajný športový kočík zdá sa mi že je lepšie vystužený. Teda pokiaľ nechceš dať za hlboký kočík 400€ a za športový tiež tak. Ja mám kočík trojkombinaciu za 500€ a som s ním spokojná. Z finančnej stránky sa viac podľa mňa oplatí trojkombinacia. A keď už bude dieťa väčšie, že bude mať aspoň rok a pol tak kúpime len športový kočík. Ten je určite spratnejší, ale zas dieťa sa v ňom nevyspí, skôr ho využijeme na prechádzky a potom domov spať 🙂
A určite keď budeš kupovať hlboký budeš potrebovať aj vajíčko a to je lepšie keď sa naklikne na konštrukciu a nemusíš dokupovať žiadne adaptéry za ďalších 60€

ivkazba
23. sep 2018

@1tina1504 záleží aký športový kočík má trojkombinacia. Niektoré majú dobré šporťáky, niektoré nie. Čo sa vajíčka týka, ja by som kupovala také ktoré je bezpečné. Takže radšej dvojkombinaciu a vajíčko kúpiť kvalitné. Ja som pri prvom mala 3 kombináciu cybex priam a budem to isté kupovať aj teraz.

mareka49
23. sep 2018

Nas prvy kocik, Roan Emma, ma vacsie koliecka, ale je dobre odpruzeny a hlavne vanicka je super velka. Najvacsi na trhu. Sportovy varient sme neskusalli este, ale prevedenie vyzera kvalitne taktiez. Odporucam ako hlboky kociar urcite. Mala nevyhoda, je ado troska vacsi, takze pozor, aby sa vosiel do vytahu starsieho.

pininka
23. sep 2018

Vacsina trojkombinacii ma velmi tazku a neskladnu sportovu cast, preto tie rady. Ale su aj kociky, ktore maju velmi dobru sportovu cast. Ideal nenajdes.

silver84
23. sep 2018

Suhlasim s nazorom aky si uviedla v prispevku.
Ja by som kupila hlboky v bazare (nevyuzivas dlho a deti ho neznicia), takze urcite kupis paradny za dobry peniaz. A potom uz kupila kvalitny sportak, ktory ako 1 kus zlozis do auta. Trojkombinacie su zvasa 2 kusy sportoveho kocika a musis potom delit a ukladat. A sportovy predsa len vyuzivas o cosi dlhsie a potrebujes kvalitny.

martina654
23. sep 2018

Za mna určite hlboký +autosedacku (vajco) 3kombi by som už nekupovala ani zadarmo. Tiež mi tak radili lebo sme mali prvé tak som si dala poradiť. Je to nepraktické aspoň z môjho hľadiska a to som vyskúšala 3druhy 3kombi neskladne, zbitocne ťažké ak cestujete tak je to asi najhoršie zaberá kopec miesta...Dali sme za 3kombinacie kopec peňazí a už mame športový a nemôžem povedať slovo spratny,rýchlo skladatelny, mala má kopec miesta super spinka je ľahký a používame Petite&Mars street a nedala som zaňho ani 300€. Taký je moj názor ☺️

bucko555
23. sep 2018

ja som mala 3 kombinaciu no keby mam teraz dieta tak to uz nekupim, kupila by som len hlboky a nejaku lepsiu autosedacku, sportovy sme vyuzili asi len pol roka neskladne do kufra auta kedze sa skladal z dvoch casti a radsej som kupila uz len golfac.

evek
23. sep 2018

My sme mali Cam Dynamico a bol super. Veľká priestranná vanička co bolo super aj na zimu 🙂

asia83
23. sep 2018

@1tina1504 My sme kupovali trojkombináciu, kupovať teraz, riadne by som sa zamerala na športovú časť, lebo tá je najdlhšie využívaná, a teda dôležitejšia než hlboká časť. My sme pozerali len hlbokú časť, ktorá nie je taká dôležitá. Nám v nej malá polrok iba ležala.

evabb35
23. sep 2018

@1tina1504 dosť záleží aj na tom,v akom ročnom období sa narodí, či žijete v horách, či na rovine, či v meste, na juhu či na severe,kde cez zimu je veľa snehu a veľa daždivych dní v roku,či ste vysokí rodičia,či často cestujete.... Aké máte auto,resp.aky spôsob dopravy máte zaužívaný,či často cestujete busom,vlakom....hlboký som mala z bazáru, s veľkou vaničkou, lebo mám letné dieťa, športový som kúpila nový, kvalitný značkový, do terénu,aby som v zime nemusela sa brodiť v hlbokom snehu s dieťaťom na rukách,bol veľký, ale zvládol každý terén a vhodný do každého počasia, aj do lejaku,mrazu, vetriska,na nákupy, lebo mal veľký košík .... Aj na rodinnú oslavu poslúžil,nemusela som v reštike žiadať o detskú stoličku.

sekina
23. sep 2018

No ja pri prvom dietati, som mala trojkombinaciu, vanicka mala, po 3 mesiacoch sa mi tam uz maly nezmestil, kedze bol velke babo, pri druhom som uz neriešila kombinovaný ake hlboky konkrétne znacku inglesina a pre mna naj kocik...vamicka obrovska, polohovatelna, odvetravana, podvozok tiez super brazdil teren a dieťatko sa v kociariku hojdalo...mladší syn sa narodil 61 cm a mak cez 4 kg a bol tam do 7m....vydrzal by aj dlhsie, ale uz si sadol tak sme isli do sportoveho... 😊

evabb35
23. sep 2018

@1tina1504 športový kočík sme používali na spanie, takže vyberala som taký, aby dieťa malo vyložené nohy a super je taký, ktorý možno dať úplne do ľahu.

lusyc
23. sep 2018

Vela závisí aj od babatka. Nam v hlbokom vydrzala rok, az potom sa posadila a sla do sportoveho z trojkombinacie. Lenze bola zima a nevedela som ju tam aj s fusakom pohodlne napchať, ale mala sa nestazovala, bola spokojna, pospala si. Ale zaberal v aute vela miesta. Cize sportiak z trojky dost neprakticky, vydrzal nejake 2 mesiace. Co bolo na nezaplatenie pri behackach po doktoroch, bolo nastrkovacie vajce. Takze znovu by som sla do trojkombinacie, alebo aspon hlboky a vajce. Sportiak sa dá potom dokúpiť, podla potreby, velkost dietatka, rocne obdobie, povrch na jazdenie, potreba spat v nom, kosik na spodku. Teraz mame len športiak a vyberame dobrý súrodenecký tandem.

lacibo
24. sep 2018

@1tina1504 závisí, ako a kde bývaš, a aké máš zvyklosti, či chodíš veľa pešo alebo autom, jmy bývame v rodinnom dome a od narodenia dlhé prechádzky, a som teraz pri treťom po rokoch konečne už neriešila trojkombinácu, lebo je to podĺa mňa blbosť.. nič z toho nie je dokonalé, ani hlboký ( lebo je malý a nepohodlný pre bábo) ani šporťák ( ktorý je zase väčšinou ťažký a veĺký ) my - mali sme hlboký - inglesinu Vittoriu, krásny, pohodlný a odpružený hojdací kočík.. do kufra auta v pohode sa mestil..k tomu sme kúpili aj sedačku - vajíčko, kompatibilné s podvozkom, ale moc sme to nevyužili..a keď mala 8 mes. kúpili sme Britax Affinity..je super, nahradí aj športový a j golfáč dokonale, je pohodlný pre bábo aj ĺahký a skladný.. netreba už nič riešiť.. skús pozrieť v obchode😉

lacibo
24. sep 2018

@lacibo ale ešte dodám, ak športový, určite otočný do dvoch smerov ( niektoré deti musia vidieť na rodiča) a sklopný do ľahu..( ak zaspí)..tento náš je super, stále využívame, aj ke´d má už 26 mes.

anulienkalenka
11. okt 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

poradite aj dobru značku kočika, ktorý je vhodný do každeho terenu?

1tina1504
autor
11. okt 2018

@anulienkalenka roan marita som videla skvele recenzie aj som sa do neho zalubila a ze prejde vsade