Recenzia na kočík značky Junama
Ahojky ja ho nemám, ale chcela som veľmi Junamu. Nakoniec sme kúpili Cybex Priam. Kamoška, čo má dve deti mi dala zopár rád k Juname a podobným značkám, z čoho najpodstatnejšie boli, že je ťažší, horšie spratný, vo všeobecnosti veľa žien nevyužije dobre športiak z dvojkombi/trojkombi lebo je ťažší, menej praktický. Vajíčka sú z týchto kombinácii tiež menej bezpečné.
Ale zasa, ak niesi obmedzená priestorovo a nemusíš často skladať kočík, dať ho hore dole do auta, tak by som sa nebála ísť doňho. Kúpila by som si len bezpečnejšie vajíčko.
@petruska153 ak chcete vidiet kocik na zivo mame ho vystaveny
@iamdomibella áno toto isté mi tiež hovorili viacerí nakoniec som kúpila stokke, kvôli spratnosti. Nemám síce obmedzenie na miesto ale je odľahčený a nechcem mať cez pol chodby len kocar 😀 obzerala som ak Cybex priam ale dostala som lepšiu cenu pri Stokke tak bolo rozhodnuté 😀
@petruska173 po niekolko rocnych skúsenostiach aj tak 90% mamiciek po roku meni kocik. Nikdy nezostanu pri jednom

@petruska173 ma ho kamaratka, zabera dost miesta v aute a sportak vydrzal tak do roka a pol, potom kupovali druhy spratnejsi, ale tak pekne hojdal, tak ak ho chces primarne na hlboku cast tak na prvy rok bude ok