Recenzia na X - lander X - Pulse 2014
Baby veľmi sa mi páči plánujem kúpiť kto má s ním skúsenosti prosím píšte. Ďakujem

@fidoorkaa prosim ta co tam vysiel ja chcem len sportovy.dakujem
@martinkaa299 ja som aj hlboky a to ma stalo 350€ sportiak sa mi zda o 100 menej ale nie som si ista
Ahojte, mam na predaj kocik X lander x pulse cierny, z roku 2015. Mam tu aj recenziu, Keby mal niekto zaujem, poskytnem dalsie fotky. Cena by bola 200 aj fusakom. Nový stal 300.
Ahojte, mam na predaj kocik X lander x pulse cierny, z roku 2015. Mam tu aj recenziu, Keby mal niekto zaujem, poskytnem dalsie fotky. Cena by bola 170 aj fusakom. Nový stal 300. Tiež je ešte v záruke do mája 2017.
Baby pliis a je odpruzeny ako ine xlandery ci nie..dikicko
@evicaveverica mala som a teraz mam oyster max je to to iste nieje velmi odpruzeny ale je suuuper,nevymenila by som ho zanic,preto som ho manila len kvoli farbe ale inac je to iste,xamna naj...naj...naj.....
@janapalko ja som mala joie co je to iste ako oyster a teda spokojna s jazdnymi vlastnostami som nebola 😀 ale.to zalezi na preferenciach
@evicaveverica no neviem nechcem sa hadat ale Oyster a Joie su dva odlisne znacky ,a nepovedala by som ze su stejne-aj Joie sme mali,a je iny ako oyster,navington a x lander!!!!!!!tieto 3 znacky su uupplne stejne!!!!!!vlastna skusenost!!!!tam sa lisi len a farba-prevedenie☺
@janapalko a ktory oyster? Lebo ten co ja myslim je v podstate to iste v.drobnych rozdieloch
@janapalko a.teda podla.teba ten x lander je vhodny aj na lesne cesty? Lebo s Joie mi to teda fajn neprislo aj ked bol odpruzeny. Teraz mam Valco a jazda s nim je teda neporovbatelne lepsia v terene ako s Joie
Caute, mam na predaj x lander x pulse po mojom synovi, blizsie informacie do spravy

@terka1607 v novom saczi v obchode s detskými vecami, na výpadovke na Krakow. Presne by som musela pozrieť na blocku.