Recenzia na X - lander X - Pulse 2014

fidoorkaa
6. jan 2015

Baby veľmi sa mi páči plánujem kúpiť kto má s ním skúsenosti prosím píšte. Ďakujem

Recenzia na X - lander X - Pulse 2014
Strana
z3
20. jún 2016

@terka1607 v novom saczi v obchode s detskými vecami, na výpadovke na Krakow. Presne by som musela pozrieť na blocku.

matusa89
20. jún 2016

@niks23 uz ho mate predany??

terka1607
20. jún 2016

@maxitaxi uz som kupila, ale dakujem za odpoved 🙂

niks23
21. jún 2016

@matusa89 este nie 😊

matusa89
21. jún 2016

@niks23 pisem ti IP 🙂

martinkaa299
19. júl 2016

@fidoorkaa prosim ta co tam vysiel ja chcem len sportovy.dakujem

fidoorkaa
autor
24. júl 2016

@martinkaa299 ja som aj hlboky a to ma stalo 350€ sportiak sa mi zda o 100 menej ale nie som si ista

2. aug 2016

Ahojte, mam na predaj kocik X lander x pulse cierny, z roku 2015. Mam tu aj recenziu, Keby mal niekto zaujem, poskytnem dalsie fotky. Cena by bola 200 aj fusakom. Nový stal 300.

mirulik23
16. aug 2016

@maxitaxi ahoj prosim ta ako si bola s kocikom spokojna? dakujem

16. aug 2016

@mirulik23 ahoj, bola som veľmi spokojná, využila som ho len rok, lebo som ho kúpila keď mal malý cez rok. Pozri moju recenziu tu. Sestra ma taký istý a tiež je spokojná.

niks23
16. aug 2016

@mirulik23 ahoj ja predavam dvojkombinaciu este v zaruke s príslušenstvom za 270 eur plus dohoda mozna 😊

19. aug 2016

Ahojte, mam na predaj kocik X lander x pulse cierny, z roku 2015. Mam tu aj recenziu, Keby mal niekto zaujem, poskytnem dalsie fotky. Cena by bola 170 aj fusakom. Nový stal 300. Tiež je ešte v záruke do mája 2017.

17. feb 2018

Baby pliis a je odpruzeny ako ine xlandery ci nie..dikicko

janapalko
18. feb 2018

@evicaveverica mala som a teraz mam oyster max je to to iste nieje velmi odpruzeny ale je suuuper,nevymenila by som ho zanic,preto som ho manila len kvoli farbe ale inac je to iste,xamna naj...naj...naj.....

18. feb 2018

@janapalko ja som mala joie co je to iste ako oyster a teda spokojna s jazdnymi vlastnostami som nebola 😀 ale.to zalezi na preferenciach

janapalko
19. feb 2018

@evicaveverica no neviem nechcem sa hadat ale Oyster a Joie su dva odlisne znacky ,a nepovedala by som ze su stejne-aj Joie sme mali,a je iny ako oyster,navington a x lander!!!!!!!tieto 3 znacky su uupplne stejne!!!!!!vlastna skusenost!!!!tam sa lisi len a farba-prevedenie☺

19. feb 2018

@janapalko a ktory oyster? Lebo ten co ja myslim je v podstate to iste v.drobnych rozdieloch

19. feb 2018

@janapalko a.teda podla.teba ten x lander je vhodny aj na lesne cesty? Lebo s Joie mi to teda fajn neprislo aj ked bol odpruzeny. Teraz mam Valco a jazda s nim je teda neporovbatelne lepsia v terene ako s Joie

matenka
15. feb 2020

Caute, mam na predaj x lander x pulse po mojom synovi, blizsie informacie do spravy

Strana
z3