Recenzie na kočík Easywalker
Ahojte mamičky, zvažujeme nad kúpou kočiara značky easywalker. Vedeli by ste nám odporučiť, s ktorým konkrétnym typom ste boli spokojné? Ďakujem 🙂
@ela34 Ahoj, my sme mali 2 a bola som nadmieru spokojná.
Teraz čakám druhé a som rada že som ho nepredala a môžem používať znova. My máme all terain kolesá a je to taký malý tank čo skutočne prejde všetko. V športiaku je korýtkové sedenie, čo nám tiež vyhovovalo nakolko malý bol kolikový a aj začal sediet neskôr , tak ked som dala do pololahu , nekĺzal mi dole k pásom. Za mňa fakt super kúpa to bola.
@lia2022 joj ďakujem, uvažujeme práve nad Harvey 2, keďže chceme kočiar nielen do mesta 🙏🏻
Tiež máme harvey 2 a sme moc spokojní. Kvalitný kočík, po 2r používania vyzerá stále skoro ako nový. Neľutujem kúpu.
@ela34 Ahoj, my sme mali 2 a bola som nadmieru spokojná.
Teraz čakám druhé a som rada že som ho nepredala a môžem používať znova. My máme all terain kolesá a je to taký malý tank čo skutočne prejde všetko. V športiaku je korýtkové sedenie, čo nám tiež vyhovovalo nakolko malý bol kolikový a aj začal sediet neskôr , tak ked som dala do pololahu , nekĺzal mi dole k pásom. Za mňa fakt super kúpa to bola.
@lia2022 prosím ťa je výrazný rozdiel medzi tými klasickými koleskami a terénnymi? Chcem nechať kočík pre druhé dieťa a pri malom sme chodili aj na poľné cestičky, tak či sa oplatí kúpiť tieto kolesá.
@lia2022 prosím ťa je výrazný rozdiel medzi tými klasickými koleskami a terénnymi? Chcem nechať kočík pre druhé dieťa a pri malom sme chodili aj na poľné cestičky, tak či sa oplatí kúpiť tieto kolesá.
@anonym_4fa908 Podľa mňa tam je rozdiel určite a keď máš možnosť, tak by som zvážila kúpu ozaj radšej s tými all - terrain kolesami.
@anonym_4fa908 Podľa mňa tam je rozdiel určite a keď máš možnosť, tak by som zvážila kúpu ozaj radšej s tými all - terrain kolesami.
@lia2022 aha, čiže ste kupovali rovno s takými. Lebo mne sa zdá že nám na predajni pri kúpe spomínali, že sa dajú dokúpiť, pozriem sa na to. Ďakujem
@lia2022 aha, čiže ste kupovali rovno s takými. Lebo mne sa zdá že nám na predajni pri kúpe spomínali, že sa dajú dokúpiť, pozriem sa na to. Ďakujem
@anonym_4fa908 Dá sa inak ešte kúpiť v obchodoch Harvey 2?
Kedže ja som kupovala 2021, tak už je to starší model , či bazárový?🤔
@anonym_4fa908 Dá sa inak ešte kúpiť v obchodoch Harvey 2?
Kedže ja som kupovala 2021, tak už je to starší model , či bazárový?🤔
@lia2022 asi už veru nie, viem že krátko na to, ako sme kupovali my už vyšiel nový model ale neprišiel mi až tak moc odlišný
@ela34 je super, my sme mali All terrain verziu. Určite nebudeš ľutovať. Aj by si chcela bazarovy kľudne sa ozvi

@ela34 Ahoj, my sme mali Easywalker Harvey 2 a bola som nadmieru spokojná.