Recenzie na stránku www.kocikyforbaby.sk

iwka678
1. apr 2017

ahojte mate niekto skusenost s touto strankou?chcem si stade objednat kocik ale nenasla som ziadne recenzie na tuto stranku

Zhrnutie diskusie
Automatický súhrn diskusie generovaný umelou inteligenciou · 24. máj 2026 · 201 príspevkov

Stručné zhrnutie

• Internetový obchod www.kocikyforbaby.sk predáva modely kočíkov od značiek Riko, Roan, Rafpol, Adbor, Expander, Indigo, Baby Merc a ďalších s bohatou príslušenstvom zahrnutým v cene.
  • Majiteľ eshopu (v diskusii menovaný ako pán Juraši / pán Jan) väčšinou telefonicky kontaktuje zákazníka, zabezpečuje osobné doručenie, montáž a predvedenie kočíka.
  • Predajca pravidelne zasiela náhradné diely (duše, plášte, kolieska, súčiastky) často zdarma a rieši reklamácie rýchlo, niekedy aj po uplynutí záručnej doby.

Najčastejšie otázky

Q: Aké doplnky sú bežne zahrnuté v cene kočíka pri nákupe na www.kocikyforbaby.sk?
A: Z diskusie vyplýva, že bežne dodávané doplnky sú zateplený fusak, LED svetielka, pláštenka, sieťka proti hmyzu, slnečník/dáždnik, zimné rukavice, taška a niekedy držiak na nápoj či prebaľovacia podložka.

Q: Ako obchod rieši defekty a náhradné diely?
A: Viacerí zákazníci uviedli, že majiteľ posiela duše, plášte, kolieska a iné náhradné diely zadarmo; zásielky náhradných dielov boli podľa príspevkov doručené často do 1–7 dní.

Q: Je pri objednávke možná platba na dobierku a aký je spôsob komunikácie pred doručením?
A: Používatelia potvrdili možnosť platby na dobierku; podľa viacerých príspevkov majiteľ telefonicky kontaktuje zákazníka obvykle ihneď po objednaní (v jednom prípade spomenuté ~10 minút) a dohodne termín dodania.

Q: Dodáva predajca kočík až do bytu a vykonáva montáž?
A: Áno; v mnohých prípadoch majiteľ priviezol kočík osobne, vyniesol ho do bytu (aj na 4. poschodie bez výťahu), poskladal a predviedol manipuláciu.

Q: Dá sa dohodnúť začiatok záručnej lehoty neskôr (napr. od dátumu pôrodu)?
A: Viaceré príspevky uvádzajú, že predajca súhlasil s dohodou, aby záručná doba začínala od termínu pôrodu kupujúcej, nie od dátumu dodania.

Q: Sú nafukovacie kolesá problém pre bežné používanie?
A: Názory sa líšia; niektoré mamičky tvrdia, že nafukovacie kolesá sú výhodné a predajca bezplatne posiela náhradné duše pri defekte, iné v diskusii výrazne uviedli obavy z častejších defektov.

Závery z diskusie

Zhoda

• Väčšina recenzií konstatuje veľmi pozitívny prístup majiteľa, rýchlu komunikáciu a ochotu riešiť reklamácie aj pozáručné opravy.
  • Súčasťou bežnej dodávky kočíka sú darčeky/príslušenstvo ako fusak, pláštenka, sieťka, LED svetielka a rukavice.
  • Predajca často zasiela náhradné diely (duše, plášte, kolieska, súčiastky) bezplatne a rieši defekty promptne.

Sporné názory

• Niektorí zákazníci hlásia časté opotrebovanie koliesok alebo defekty (brzdové lanká, opotrebované ložiská), zatiaľ čo iní konštatujú, že vďaka rýchlemu bezplatnému servisu je to prakticky bezproblémové.
  • Nafukovacie kolesá sú hodnotené rôzne: časť používateľov ich odporúča pre jazdné vlastnosti, iní vyjadrujú obavy z defektov; riešenie závisí od ochoty predajcu posielať náhradné duše.

Otvorené otázky

• Dlhodobá životnosť konkrétnych modelov naprieč stovkami kusov zostáva otvorená otázka, pretože väčšina príspevkov sú individuálne skúsenosti.
  • Nie je úplne jasné, či všetky modely vždy obsahujú identické doplnky (konkrétna výbava sa môže líšiť podľa modelu/akcie).
  • Podrobné formálne podmienky záruky (rozsah, presné začatie, písomná forma) nie sú v diskusii jednotne zverejnené.

Spomenuté značky a firmy

www.kocikyforbaby.sk, Riko, Roan, Rafpol, Adbor, Baby Merc, Expander, Indigo, Paradisebaby, Paradise Baby, Expander Vivo Military, Rafpol Largo, Riko Brano, Riko Vario, Riko Marla, Riko Basic, Riko Nesa, Riko Nano pro 2020, Riko Aicon, Riko Naturo, Riko Basic Plus, Riko Brano Ocean, Roan Bass soft, Adbor Ottis 2018, Baby Merc Faster 2 style, Abdor Mio, Rafpol Avaro, Rafpol Colorlux, mravcek.eu, svetkocikov.sk

Spomenuté produkty a metódy

fusak, LED svetielka, pláštenka, sieťka proti hmyzu, slnečník, dáždnik, zimné rukavice, taška na kočík, držiak na nápoj, prebaľovacia podložka, vajíčko (autosedačka), ISOFIX základňa, duša (vnútorná guma), plášť (pneumatika), kolieska, náhradné diely, osobné doručenie a montáž pri dodaní, zasielanie náhradných dielov zadarmo, platba na dobierku, nastavenie začiatku záručnej doby od termínu pôrodu, modely: Riko Brano, Riko Vario, Riko Marla 2019, Roan Bass soft, Adbor Ottis 2018, Baby Merc Faster 2 style, Expander Vivo Military, Rafpol Largo 2018, Riko Naturo, Riko Basic, Rafpol Avaro, Riko Nesa 2020, Riko Nano pro 2020, Riko Aicon, Rafpol Colorlux, Indigo 3-kombinácia, Paradisebaby Verso, Paradise Baby fx

Miesta a osoby

Košice-okolie, BA, pán Juraši, pán Jan

Strana
z7
21. sep 2023

@kukulienkalenka volala som aj ja
Len..cca 4 dní bez kočíka, no nvm

16. dec 2023

Ahojte, kupoval niekto kociar v terajšej dobe? Neviem sa pánovi dovolať, nedvíha a mal prísť po kociar na reklamáciu. Dakujem

mar_tina1212
16. dec 2023

@vivienne2011 dobrý deň mne práve prišiel mail ze pán zomrel

17. dec 2023

@mar_tina1212 dobry deň, aj mne prišiel mail, ze zomrel. A potrebujem riešiť reklamáciu. Neviem ako ďalej postupovať. Písala som im, ze ci sa to bude dat vyriešiť.

17. dec 2023

@vivienne2011 dobrý den, písali ze zomrel a mam presne ten istý problém ze riešim reklamáciu. Neviem co teraz ďalej.

17. dec 2023

@kukulienkalenka dobry den, ak sa môžem opýtať ako V vyriešil pán tu vaničku? Doniesol novú? Lebo aj ja mam ten istý problém, ze vanička naklonená dolu. Len problém je ten, ze pán zomrel a neviem co ďalej.

17. dec 2023

Mne mal prísť za 4 dni kočík a tiež správa,že zomrel..a teraz neviem čo ďalej, zatial nikto neodpisal.

18. dec 2023

@monicka499 mne odpisala jeho mama, ze ona sa v tom nevyzná takže sme všetci došli, lebo to nemá kto riešiť. Kočík už zrejme neuvidíte. Takže len obchodná inšpekcia.

18. dec 2023

@lklucinka22 fuuha, no neviem teraz mi nestihnú asi z ďalšej stránky dodať.. no počkám teda čo mi odpíšu..ale keď sa v tom nevyznajú, tak teda nemusim čakať zázrak..

18. dec 2023

@monicka499 no ja idem dnes volať na SOI do Košíc ze co s tým. Lebo v podstate u mňa už prešla aj reklamačna doba ja som mu to už pred viac ako mesiacom písala, povedal ze v decembri vyzdvihne no a nič teda. Som zvedavá co mi povedia na SOI. To bude isto na dlho.

18. dec 2023

@lklucinka22 dajte potom info čo vám povedali.. uplne som v strese. Kocik mal uz prist a teraz sme bez kocika a neviem ci stihne prist z druhej stranky do porodu

18. dec 2023

@monicka499 no pani zo SOI je totálne mimo,nič nevedela a ze mam počkať na dedičské konanie. To je taka odpoveď, ze nemá slov. Absolútne v ničom nepomohla.

18. dec 2023

@lklucinka22 tak pozerám radšej iné stránky, nemožem byť bez kočíka. Ďakujem za info

18. dec 2023

@monicka499 no to jednoznačne si kúpte inde, to odtiaľ to Vam už určite nepríde.

22. dec 2023

@lklucinka22
Pahrboze,som v šoku

11. jan 2024

Nevie niekto ako sa budu riesit reklamacie?

11. jan 2024

@vivienne2011 to by aj mna zaujímalo, no neviem asi napíšem rovno výrobcovi Riko do Poľska ci s tým nevie niečo urobiť.

14. jan 2024

@lklucinka22 das mi potom vediet co ti odpisali? Dakujem

kukulienkalenka

@lklucinka22 aj ja poprosím potom info čo povedali

22. jan 2024

@vivienne2011 písala som do toho Poľska, tak mi poslali zoznam ďalších predajcov a ze sa mame na nich obrátiť.
Nazwa Miasto E-mail
NAGY ZOLTAN KOLAROVO nagylizy@gmail.com
RENDRA TRADE S.R.O. BELA info@mravcek.eu
VERONIKA KAPRALOVA STAKCIN adoli.info@gmail.com

22. jan 2024

@kukulienkalenka poslali mi zoznam ďalších predajcov na ktorých sa mame obrátiť
Nazwa Miasto E-mail
NAGY ZOLTAN KOLAROVO nagylizy@gmail.com
RENDRA TRADE S.R.O. BELA info@mravcek.eu
VERONIKA KAPRALOVA STAKCIN adoli.info@gmail.com

1. feb 2024

@lklucinka22 ako na nich obratit? Myslite,ze by niekto z nich vybavil reklamaciu? Nemyslim,ze budu ochotny.

1. feb 2024

@vivienne2011 ja som včera volala s jedným pánom a akurát v pondelok ide do Poľska, tak chcel zobrat aj môj kočík ale ja nestíham do pondelka mu to poslať, tak som skúsila ešte napísať inému predajcovi. Normálne napíšte mail jednému z nich, ze kde ste kočík kúpili a co sa stalo a ze mate kontakt priamo od výrobcu Riko v Poľsku a ze potrebujete reklamovať. Tento jeden pán co som s nim volala bol milý a ochotný len do pondelka to nestíham a ze potom možno až o mesiac dva pôjde zas do Poľska mi vravel.

23. feb 2024

@lklucinka22 a ktorý bol taký ochotný prosím? Ja som mnapisala asi na 4 maily,ozval sa mi jeden.. aj to som,že.mam problém s kolesami.. tak odpísal.mi,ze mam možnosť si od neho zakúpiť všetky 4 kolesá.. za 70e
Takže... paráda! .. a v záruke a ja mam kupovať nové.koelsa a kocik ma 9m

28. feb 2024

@5katarina5 no jediný ochotný bol p. Nagy z Kolárova. Mam mu volať 10.3 pôjde do Poľska a zobral by aj kou kočík na reklamáciu. Ostatní mi povedali, ze mam sama poslať do Poľska do Rika kočík 🤣 no ochota nadovšetko 🤣

29. feb 2024

@lklucinka22 no,proste skončili sme...co vám poviem