icon

Riko Brano - recenzie

mirka1003
5. máj 2018

Ahojte mamičky mate skusenosti s kočiarikom Riko Brano planujem kupu tohto kočiara tak rada by som vedela nejake recenzie dakujem.

jankap55
•
5. máj 2018

My ho máme a využijeme ho teraz aj pri druhom dieťati. Ja som s ním bola veľmi spokojná

mirka1003
autor
•
5. máj 2018

jankap55 ďakujem velmi pekne este sa opytam casti s kociarika sa daju dat dole a oprat.

empeeska
•
5. máj 2018

Ahoj, my mame riko brano luxe a som s nim velmi spokojna. Vanicka je super velka (v pohode sa nam tam zmestil fusak a aj nas dlhan), na sportovu cast prechadzame teraz tak dufam ze aj ta bude dobra. A kocik je celkom vysoky, co sme aj hladali lebo obaja s manzelom sme dost vysoki, tak aby sme sa nemuseli pri kocikovani hrbit ;)

mirka1003
autor
•
5. máj 2018

empeeska ja som nizka snad nebude problem ci.

jankap55
•
5. máj 2018

@mirka1003 dá sa dať z vaničky dole vnútorný poťah, ten je na zips a pekne oprať v práčke. Dokonca som v práčke prala aj tu tašku čo je ku kociku. A športová časť je riešená tak, že madlo a časť kde sú nohy je potiahnutá igelitom, takže sa to pekne dá očistiť

mirka1003
autor
•
5. máj 2018

jankap55 veľmi pekne ďakujem za odpoved

kinga1991
•
6. máj 2018

Mi mame doma Riko nano nadherny kocik vanicka je obrovska...velmi sa mi paci...😉😉😉

empeeska
•
6. máj 2018

@mirka1003 urcite nie, ta rucka sa da nastavit do roznych poloh, takze aj nizsi clovek to ma pohodlne

mirka1003
autor
•
6. máj 2018

Dakujem vam za odpovede