Roan Ivi
Ahojte. Máte niektorá tento konkrétny kočík? Zaujímajú ma vaše skúsenosti, nenašla som žiadne hodnotenia. V obchode som ho skúšala, ale keďže budem prvorodička, nemám skúsenosti. 🙂
@siimonella ahoj kupovala si nakoniec tento kocik? dostala si nejake odporucania? Tiez ho zvazujeme…
@saxano2222 nenašla som tu na mk k nemu žiadne príspevky, pozerala som viac videí na youtube, instagrame a objednala som aj napriek nijakým hodnoteniam, samozrejme som si ho vyskúšala v rôznych predajniach a vypočula si predajcov. Ale ešte ho nemáme doma
@saxano2222 za mna top kocik ,aky teraz predavame, Zatial od zakaznikov same dobré recenzie
@mimisk neboli nejake reklamacie “podvozku” ?
rozmyslame medzi ivi a bloom.. 🤔
@saxano2222 nie nemali sme vobec reklaciu, blom uz by som nekupovala je to tank oproti IVI, ten je lahučky, aj konstrukcia je mensia ked sa zlozi
@mimisk dobry den viete mi povedat vnutorne rozmery hlbokej casti ?
@mimisk dobry den, aku farbu mate vystavenu na predajni?
@monicka499 dnes nam prisla cinamon
@monicka499 aku farbu by ste chcela?
@monicka499 nejde zachytiť poriadne farba, v skutočnosti je pevnejšia ta farba.mam vorkovnik tých spomínaných farieb tak ak by ste chcela ste zo Senice tak môžete dobehnúť pozriet
@mimisk prosim vas za aku cenu mate kocik u vas?
@monicka499 649eur
@siimonella prosim vas, aku farbu kocika mate?
@monicka499 cocoa
@monicka499 posielam vám tieto farby pre zaujímavosť fotila som pre zakaznicku
@mimisk krasne, ale asi nakoniec kupime Boho Green
@monicka499 ten stredný je boho green
@monicka499 ten stredný je boho green
@mimisk to ozaj? Na fotke vyzera o dost zelensi
@mimisk mate predajnu otvorenu aj v sobotu? Alebo mozem este poprosit fotku lepsiel en boho green?
@mimisk poprosim adresu
@mimisk dakujem

je to kočik , s ktorým su naši zakaznici veľmi spokojný, ak mate otazky kludne sa pýtajte, mame ho za dobrú cenu