icon

Rozdiel medzi: Peg Perégo Book S Completo Set Modular Elite 2018 a Pop up 2018 a este aj Set Elite

nikaroxy
17. júl 2018

Dievčatá potrebujem radu ohladom tohoto kočíka..netuším rozdiel medzi tymito modelmi lebo podla všetkého je to ten isty,ale v čom je potom rozdiel???Podvozok?Predtym ako sa zhovadím v predajni som chcela vediet od Vás ak ho máte že ktory je aky🙈🙈🙈

Rozdiel medzi: Peg Perégo Book S Completo Set Modular Elite 2018 a Pop up 2018 a este aj Set EliteRozdiel medzi: Peg Perégo Book S Completo Set Modular Elite 2018 a Pop up 2018 a este aj Set Elite
1989lenka
17. júl 2018

@nikaroxy set pop up má skladaciu vaničku

zuzuliennka1
17. júl 2018

a su oba kociky - sport. cast - nositelne aj tvarou ku mne?

nikaroxy
autor
17. júl 2018

@1989lenka co znamena skladaciu vanicku???

nikaroxy
autor
17. júl 2018

@zuzuliennka1 to by aj mna zaujimalo a najma ci je rozdiel len toto alebo aj nieco ine v podvozku...

nikaroxy
autor
17. júl 2018

@1989lenka aha už som to našla na netr ze sa tak da vanicka spučit ale iny rozdiel nie je?Mate ho aj vy???

1989lenka
17. júl 2018

Športová časť sa dá nakliknúť v oboch smeroch. Ja som mala model 2016, ale s tou pevnou vaničkou. Ale zdá sa mi že tieto skladacie sú o niečo väčšie.

nikaroxy
autor
17. júl 2018

@1989lenka myslíte že je to jediny rozdiel? Musím tam zavolat a pooytat sa.Ta skladacia vanicka je na cesty super ale 200€ rozdiel je trochu dost len zato.

1989lenka
17. júl 2018

@nikaroxy rozdiel by mala byť len tá vanička. Ale radšej sa informujte v obchode 😉 možno sa pri týchto nových modeloch niečo menilo aj v podvozku.

jeny266
3. okt 2018

@nikaroxy Ahoj,uz mas info?Ja len ze mame Peregac a ked sme kupovali,mala som chaos v tych oznaceniach a vacsinou tam voli len minimalne zmeny 🙂 Podvozok je podla mna ten isty,aj ked,pravda je,ze popis o nich som necitala.Ale max tozdiel bude v materialoch,alebo farbach...a vo vanicke.My mame podvozok s Jet ,ten lepsi a vanicku Nacetu XL a je brutalna,ja by som aj druhy krat volila tu 🙂

nikaroxy
autor
3. okt 2018

@jeny266 Ahoj.Aj my uz mame.Presne rovnAko ako vy.Vanicka tusim naveta,velka priestranna a to som chcelA🙏🏼Uvidime v terene..mam termin az na november takze este len po dome😂

jeny266
3. okt 2018

@nikaroxy Aha tak super 🙂 Kupovali ste aj sportiak?

nikaroxy
autor
3. okt 2018

@jeny266 Ano kupili sme trojkombinaciu.

jeny266
3. okt 2018

@nikaroxy Tak snad budes spokojna 🙂 A drzim palce pri porode 😉

nikaroxy
autor
4. okt 2018

@jeny266 Myslim ze budem.Ako ten sportovy az taky paradny mozno nie je.Mozno sa zda robustny ale tak uvidime a dakujem krasne❤️