Rozdiely v kočíkoch Britax B-agile 4 plus a Britax B- Motion 4 plus
Ja som mala motion 3 pre mna bol pan jedine co mi vadilo bol maly kosik zly pristup a skladanie do vonku a ze bol tazky, agile som skusala kamoskin a otrasny ani zadarmo by som ho nechcela tvrdy neovladatelny bleee a motion plus je velke hovado tazke takze ja z tychto britaxov by som si uz nevybrala ani jeden su aj lepsie kociky
mam britax b motion 4 plus viac by som ho nekupila uz len cakam aby maly presial viac sam a ide prec
Tieto kočíky vidíš pomaly všade. Podľa mňa recenziu ani nepotrebujú 🙂
@ninka30 jane crosswalk, cybex iris,balios m ja mam cybex iris a pre mna top kocik lahky otocny korytko velky kosik spratny do auta moj 2,5 rocak sa tam lubi vozit aj spi takze nelutujem mala som uz xy ale tento je top 🙂
Ja mam Britax ale nie plus ale obycajny a bola som práveže spokojná som prekvapená negatívnymi skúsenosťami teraz som chcela kupovať kupovať Britax agile plus kvoli polohovaniu noziciek moja sa v tom vozila v tej staršej verzii 3roky do mesta len kočíkom a len na výlety do auta a bol teda spratny aj sa mi dobre ovládal tak neviem no
@lus2909 ono to že je ťažký mi ani nevadí, ale do kufra je ozaj veľký. Mám aj PEG Perego book a ten je krásne skladny, ale zasa do terénu nieje vôbec...
Mám strašnú dilemu. Chcem aby bol aj odpruzeny, aj do terenu aj do mesta.
Baby a rozdiel medzi Britax b emotion plus a Britax b emotion 4plus?viete niektorá?
@ondrusovalucia môžem sa opýtať prečo by ste tento kočík už viac nechceli?ja akurát zvažujem jeho kúpu 🤔
@petrastrbanikova podla mna bol ťažko ovládatelný, ked už sa v nom vozilo také 14 a viac kilové dieta. Moja svokra ho vždy mala problem utlačit a ja niekedy tiež.
@zenulkaaa hľadám nejaký len na zimu a práveže už máme 14kg tak neviem 😏😏😏
@petrastrbanikova taky neexistuje
@lus2909 jedna pani predáva a ma tam napísané že Britax e motion plus len nevie či to je 4 tak preto sa pýtam 😄
@petrastrbanikova sak ked mas foto vidis ze ma 4 ci 3 kolesa
@lus2909 moc sa do toho nerozumiem preto sa pýtam či to nemôže byť napríklad len bez čísla ale kolesá má 4 🙂
@petrastrbanikova ziadny nema cislo je to bud b motion/alebo agile 3,4 alebo b motion plus 4/agile plus 4 b motion plus 3 ale ziadny nema napisane cislo
@petrastrbanikova sedenie nie je kolme ale to asi pri vsetkych typoch sportovych kocikov a po pravde uz ani neviem co ma na nom tak iritovalo maly ma dva roky este ho pouzivame ale uz zaci na byt tesno
@lus2909 tak toto je teda Britax e motion 4plus áno?dobre tomu rozumiem?
@petrastrbanikova ano to je plusko 4
@lus2909 jeee ďakujem veľmi pekne 😊😘😘
@petrastrbanikova odkial ho mate vyzera ako moj🙈co som v sobotu predala
@lus2909 písala som vám ip 😉

B agile má umele kolieska a B-motion má nafukovacie kolesa a teda je tým pádom lepší, ale aj drahši.