Sieťka na Kinderkraft Grande

tehotna40
15. jún 2021

Ahoj baby, kúpila som od známej kocik kinderkraft grande. Viete mi prosím poradiť akú sieťku na to ? Teraz cez leto mi to k tomu veľmi chýba.
Ďakujem pekne

katulienocka999
15. jún 2021

@tehotna40 ja som kupila v dm 😊

katulienocka999
15. jún 2021

@tehotna40 inac co sa tyka kocika viem, ze nechcete radu ale u nas to bola najhoršia kupa 😅 hrozný kocik 🤦‍♀️🙈

tehotna40
autor
15. jún 2021

@katulienocka999 môžem sa spýtať prečo? Mne sa zdá celkom v pohode, a bol za lacný peniaz

oblecenie99
15. jún 2021

@tehotna40 Ja som si povedala, že športový už kúpim najlacnejší, ktorý sa mi dostane pod ruku bol to Kinderkraft ale nie grande, ale taky s pultikom, asi Cruiser, ale mne vôbec nevyhovoval. Nepraktické skladanie, ten pult malému vadil, lebo nemohol sa preň normálne posadiť kolmo, iba tak pololezato, cely kočík bol zbytočne dlhý, no a materiál fakt ako z kindervajicka, slaby plast, polohovanie noziciek síce bolo ale ten materiál bol akoby z kartónu.. Najviac mi ale vadilo, že sa nedal poriadne ovládať jednou rukou, fakt som si musela zapriahnut obe ruky..Mala som predtým trojkombi, ktoré bolo "šoférovať" jedna radosť a vedela som preto porovnať aj kvalitu materiálu. Ja som ho po troch použitiach predala, bol prakticky ako novy. Závisí od toho, čo od kočíka chcete, kde ho budete využívať, ako často.. Sú to stále kompromisy, ale ja som kočík vtedy a vlastne aj teraz použila často, potrebovala som niečo šikovné a praktické do mesta, čo sa zmestí medzi úzke chodbycky v obchodoch a napratanej kocikarne,aj do auta, čo viem pohodlné jednou rukou, ak v druhej mam nákup ci dieťa, bezpečne nasmerovať a tlacit. A najmä aby sa v ňom malému dobre sedelo ci spalo. Toto všetko Kinderkraft nespĺňal, tak išiel preč. Ta pani co ho odo mňa brala ho naopak chváli. Je to indi vindi. Ale po tejto skúsenosti ja osobne už poľský kočík by som nechcela, lebo mne nevyhovujú. To ale neznamená, , že sú zlé. Len každá mame iné potreby, ine podmienky na kocikovanie.

oblecenie99
15. jún 2021

@tehotna40 Ale sieťku ci pršiplášť kúpite v DM za dobru cenu, sú super a univerzálne, sadnú na všetky 🙂

tehotna40
autor
15. jún 2021

@oblecenie99 práve som pozerala eshop dm a sieťku nemajú len pláštenku. Pozriem v predajni keď pôjdem do mesta. No mame ten kinderkraft prvý deň zatiaľ sa mi to zdá v pohode. Ja mam tiež 3kombinajciu ale ta športová časť je tam taka hrozne veľká, že napratat to do auta dá vážne zabrať, mam také tie 14' nafukovacie kolesá je to aj dosť ťažké. Tak som chcela športový tak do obchodu keď ideme alebo niekam co sa rýchlo zloží rozloží. Tak bolo to za dobrý peniaz a dávali do toho šiť na mieru podložku z pamäťovej peny tak je to ok ale ten materiál pod tým sa mi tiež zdá taky tvrdý. No uvidím ako to pôjde v praxi, ľahko predám a kúpim niečo iné. Aký máte vy teraz ?

oblecenie99
15. jún 2021

@tehotna40 Ja si myslím, že budete spokojná, keď sa zatiaľ pozdáva, tak super 🙂 My máme Greentom Classic UP, no tiež to bolo o kompromisoch, lebo nemá prakticky žiadny úložný priestor pod sedadlom, dá sa tam pripnúť taška ale toľko, koľko za to pýtajú, ja nedám ani náhodou, fakt malo miesta, zmesti sa tam mala sada na pieskovisko, vlhčené utierky, niečo na zobkanie a pitie, deka a to je tak všetko 😁 a nedajú sa napolohovat nohy na kolmo do spánku, iba chrbát, ale ja mam taky, ze sa da dat do ľahu. Tie nohy mi vadili, lebo malý veľa a rad spal v kočíku, kúpila som aj polohovacie niziciek k tomu, čo sme využili raz, lebo malý už málokedy zaspí, a v tomto sa vie aj pekne posadiť, tak ho baví byť v kočíku.. Ale aj keď zaspí, nevadí mu, že nohy nemá vysoko vystreté.. Ale kupovala som použitý, veľa som špekulovala, hľadala ten správny, aby bol v dobrom stave, a natrafila som na super predávajúcu, kočík milujem, je taký prakticky do mesta 🙂 ja si teraz spominam, že som mala na trojkonbi sieťku z ikea, ten pasoval aj na vaničku aj na športovú časť.. A presne ten pršiplášť bol a je z DM, s tým som tiež maxi spokojná. Môžete skúsiť príp. aj bazár, tie univerzálne sieťky by mali byť dobre na všetky kočíky.

katulienocka999
16. jún 2021

@tehotna40 n začiatku bol super ale o mesiac sa uz zacal rozhrkotavat a teraz ani milimeter neprejde bez vrzgania 😅 plus sa neda ovladat jednou rukou a niekedy musim vynaložiť doat vacsiu silu, aby som isla nejakým smerom 🤷‍♀️ ako veľkosť kocika, strieška, vyska je super iba to hrkotanie po takej krátkej dobe od kupy je hrozne