icon

Širší kočík

scacchi
16. nov 2020

Dievčata , už sama neviem..... už dva dni len goooglim 🤔 potrebujem širši kocik, momentalne mam maxi cosi zelia je perfektny ale pre moje dievcatko 14 mesacne uzky a maly - trcia nam nohy 😀
Ked ju naobliekam a dam fusak tak sa tam ledva zmesti 🙄
Poraďte 🙃

anjelicek26
16. nov 2020

@scacchi Zavisi, ci ti v kociku spava alebo nie. Ja som mala greentom od 1-4 rokov dcery a aj s fusakom sa tam zmestila do troch rokov luxusne..

scacchi
autor
16. nov 2020

@anjelicek26 ano aj spava v kociku

anjelicek26
16. nov 2020

@scacchi tak to greentom nie, ale kukni baby jogger city mini 4 kolka (to skladanie je top, dlha a siroka plocha na lezanie, super manevrovanie) alebo armadillo flip xt, to mas to iste ako city mini, len lacnejsie.

scacchi
autor
16. nov 2020

@anjelicek26 kukla som ten greenton wau krasny pozriem kde ho maju na predajni pisu tam ze sa da dat do uplneho lahu 🤔

scacchi
autor
16. nov 2020

@anjelicek26 hmmmm ten city mini zatial vyhrava

anjelicek26
16. nov 2020

@scacchi ano da, ale potom to neni uplne stabilne co sa tyka taziska, kocik ma len 7 kil tym padom ak si dieta sadne na sedak, moze sa prekotit (mne sa to za tri roky pouzivania nestalo, ale tak vraj - moze..) Inak za mna najlepsi kocik aky sme mali, lahky, manevrovatelny, kvalitny, dcerka ho zboznovala.

anjelicek26
16. nov 2020

@scacchi drobcekovia maju greentom, su hlavny distributor, myslim, ze aj poziciavali na vyskusanie... city mini netusim.

scacchi
autor
16. nov 2020

@anjelicek26 tak to nebudem riskovat

scacchi
autor
16. nov 2020

@anjelicek26 dakujem ti veeelmi pekne idem kuk ten city mini

kubkovamama
16. nov 2020

@scacchi baby Jogger,Thule,TFK,Britaxy si tu chvália skoro všetky baby. Pre mňa bol naj Chicco Artic,to bol šupa kočík a ľutujem,že som ho predala

simona92101
16. nov 2020

@scacchi britax B agile 4 plus alebo Britax b motion,to su velke kociky,siroke sedenie aj dlhe,asi jeden z najdlhsich,dieta sa kralovsky vyspi 😉 akurat ze je dost tazky

scacchi
autor
16. nov 2020

@simona92101
@anjelicek26

@kubkovamama

No dievcata uz mam z tych kocikov hlavu ako baloooon 🙃

Jogger city mini sa mi velmi paci len sa neviem nikde docitat ci sa tam da dokupit madlo a druha vec je sportove kociky sa vyrabaju len v smere jazdy ???

kubkovamama
16. nov 2020

@scacchi Jogger city je len v smere jazdy,myslím gt je aj do protismeru,pozri tu Kocikopediu

mattkapd
16. nov 2020

Za mna oyster..kopu miesta až na to ze sa nedala polohovat rucka

simona92101
17. nov 2020

@scacchi vacsina len v smere jazdy.potom uz tie drahsie kociky sa daju aj v protismere.este ma napadol Britax smile III,ten sa da v oboch smeroch,aj zlozit s podvozkom.akurat ze ta cena je vyssia🤷‍♀️

anjelicek26
17. nov 2020

@scacchi tak starsie deti nepotrebuju uz pozerat na mamu, ked tak sklopis striesku. Tych otocnych je ako safranu a nenasla som ziadny, co by mi nejako vyrazne vyhovoval.

kddd
17. nov 2020

@scacchi my sme dcérke kúpili Britax b-agile m a má 3,5 roka vojde krásne aj s fusakom len už sa nevozime no stále vojde.

scacchi
autor
17. nov 2020

@mattkapd 41 cm sedadlo super kuknem kde ho maju na predajni

scacchi
autor
17. nov 2020

@anjelicek26 a co hovoris na nuna tavo?

luciab987
17. nov 2020

@scacchi ahoj ja mam baby jogger city mini gt a je to perfektny kociar. Je to 3kolka. Netreba sa nechat zmiast slovom "mini". Planujem ho do konca kocikovania. Teraz ma dcera rok a 3 mesiace. Nevyhodou je ze nema mandlo(videla som ho tusim na heureke, aj tu na MK v bazare), a vyvysenie na nohy- kedze ti dietatko v kociku spi- ale to vyvysenie sa da dorobit( nellytex.sk). Alebo baby jogger city elite.

scacchi
autor
17. nov 2020

@luciab987 ahoj aj nad tymto kocikom uvazujem - tam ma odradilo ze nema polohovanie noziciek a madlo ale to sa da dokupit 🙂 rozhodujem sa medzi tymto ale 4-kolku a nuna tavo 🤔

scacchi
autor
17. nov 2020

@scacchi nuna tavo sirka sedadla 38 cm a citi mini 35,5 cm cize uz je asi rozhodnute 😀