Skladný hlboký kočiar do snehu

salserita
26. apr 2014

Ahojte babule, vedeli by ste mi poradit nejaky hlboky kociar na zimu, ktory sa ale zmesti do maleho auta typu Suzuki Swift? Byvame v lokalite, kde v zime neodhrnaju cestu, takze potrebujem kociar, ktory by to zvladol. Dakujem

lucianakoniku
26. apr 2014

@salserita ahoj, ja mam gesslein f6 s vymenitelnymi kolieskami, takze ked namontujes vsetky styri velke, sneh nie je problem. Kocik sa da jednoducho a rychlo rozlozit, mne sa zmesti do fordu fiesta. Kym bol maly mensi, dost sme chodili po doktoroch takze som ho v kuse skladala a rozkladala a vobec mu to nevadilo, stale je rovnako pevny ako na zaciatku.

lejlla
26. apr 2014

ja mam jane slalom do snehu a na teren je perfektny...ale ci sa zmesti do tvojho auta,to neviem.
my mame opel zafira,tak nam sa zmestil v pohode...ale viezla som ho aj vo felde a zmestil sa 🙂

siska53
26. apr 2014

@salserita ono je to tak,ze tie,ktore zvladnu sneh,su vacsie kvoli kolieskam. My sme mali,inglesinu magnum,ma 4velke pneumatikove kolesa,do snehu bol velmi dobry. Viem,ze mnohi to riesili s nim,tak,ze vzdy do auta odmontovali tie kolieska,potom ich zas dali spat a vraj to netrvalo dlho. S tym ja nemam skusenost,nam sa to zmestilo aj tak. A je to zaroven aj sportak,staci,ze v lete das dole ten vrchny kryt.
len fakt netusim,ci sa do vasho auta zmesti,mozno jedine poprosit predavaca,ci si to mozete vyskusat,ako sa zmesti do auta.

sonka_d
26. apr 2014

Kikni Mutsy Evo.. malinky, skladny s velikymi pneu..

svokrinjazykmonika
4. nov 2023

@salserita ja do deviateho mesiaca. Rada spala na bruchu. Až keď mi v ňom kľakla na 4 a chcela vyliezť tak som vymenila za športový.