Skúsenosť s kočíkom Bexa Bexa B3
mamičky potrebujem poradiť ake máte skusenosti s kočíkom bexa B3 ten čo má dve kolesá v predu spojene že je ako trojkolka. dakujem vám
@oblecenieavecicky mne len ide o tie kolesá predne čo su spojene lebo som bola v predajni a predavačka mi povedala že nie su s nimi problemy ale že je zlá manipulácia do strán koli tým spojeným kolesám je to pravda? dakujem
Čo ja viem? Mne sa nezdá, že by sa s ním zle manipulovalo. Práve naopak, je stabilnejší ako obyčajná trojkolka, ktorá má len jedno koliesko. Jediný "zádrhel" je, keď napr. schádzam z obrubníka a tie kolesá sa stočia, tak niekedy si ich musím "nastaviť", aby išli rovno, ale toto isté hrozí aj štvorkolkám, ktoré majú predné kolieska otočné a tam navyše musíš nastaviť obidve. Kamošky na to dosť nadávajú. Ale mne to nepríde ako problém, to jednoducho "hrozí" všetkým plne otočným predným kolesám. Ale tá zlá manipulácia je hlúposť, mne sa s ním jazdí výborne. Dokonca všetci, čo ho tlačili boli milo prekvapení, ako sa ľahko ovláda. Ale vieš, ako to je - sto ľudí, sto chutí... A tiež ho otočíš o 360 stupňov na jednom mieste, my sme s ním boli aj na cintoríne, kde je teda minimum miesta a nebol problém. Myslím si, že v závislosti cena - kvalita nie je o čom a mne sa hlavne omnoho viac páči ako bežné štvorkolesové, ktoré majú všetci ;)
@oblecenieavecicky ja som práve preto nechcela stvorkolesový lebo to je všetko na jedno kopyto nie jeden som taký tlačila a bola to katastrofa s tými kolieskami stále som ich musela zastaviť ale aj tak to nebolo ono....tak že preto chcem ten je trošku iný ako tie ostatne aj cena je dobrá..... dakujem vám velmi pekne strasne ste mi pomohla
To som rada. Tak prajem dobrý výber a dúfam, že budete spokojná ;)
Vrele odporúcam mam ho uz 7mesiacov a som s nim nadmieru spokojna. Dokazes ho v pohode tlacit jednou rukou a pojde stale kam budes chciet. Co pri 4kolkach sa predne kolecka niekedy zvrtnu kazde inim smerom pri nastupe na chodnik
aj ja odporučam. Mala som ho pred troma rokmi a bola som spokojná. Manipulácia super a díky veľkým kolesám sa išlo dobre na akomkoľvek teréne. Teraz čakám druhé a kupila som dada paradiso. Je skoro taký istý, akurát je štvorkolesový a zdá sa mi taký viac prepracovaný a športová čast je krajšia ako na Bexe. Tolko moj názor. 🙂
baby dakujem pomohli ste mi pri rozhodovaní už som ho objednala.....ešte raz dakujem
@erika789
@oblecenieavecicky
@mimik456 babulky čítam že máte bexu B3 my sme sa tiež rozhodi pre tento kočík no z bazáru a chcela aby som na ňom vymeniť kolieska viete mi prosím poradiť kde ich zoženiem ??

Ahoj, my ho máme a je super. Teraz už dlhšie používame športovú časť. Nám vyhovuje, má veľké kolesá, takže s ním chodíme po rôznych terénoch, defekt sme nemali ani raz a to ho máme už takmer dva roky. Čo by si potrebovala konkrétne vedieť?