mate niekto skúsenost s takymto kočíkom?? nebude vadny ked je v takej dobrej cene? http://www.bambino-kociky.sk/index.php/e-shop/9...
@anja31 športová časť sa musí odkliknúť
mam dorjan duo. pre dvpjicky.kolesa menime..aj brzdy sme menili..ale to sa pri nasich chalanoch ani inac neda ..za tu cenu je to ok..ocenujem ze ma velke kolesa a prejdem aj cez zly teren
@kiakocikovsvet chcela by som sa opytat ci do kociku dorjan je vhodny fusak kaiser? a taktiez kde v Bratislave sa tento kocik da vidiet? vopred dakujem
predajňa na ulici Pekná cesta 3
@kiakocikovsvet Dakujem pekne. A co sa tyka toho fusaku kaiser? viete mi poradit ci je vhodny do kocikov Dorjan?
áno, určite sa hodí
@kiakocikovsvet Dobry den, nasla by som v BA na Peknej ceste vystaveny aj Evo one City?
Dakujem
áno
My sme tiez kupili kocik od DORJAN - DANNY SPORT , musim povedat , ze maximalna spokojnost po vsetkych strankach . Mala som tento kocik uz dlho vyhliadnuty a som rada,ze ma moja volba neomrzela a ze som sa pren napokon predsa len rozhodla )) Myslim si, ze je velmi pohodlny pre dieta, pretoze mala nema najmensi problem v nom vydrzat aj tristvrte dna ) je velmi priestranny a prakticky , do kazdeho pocasia . Material sa Da v pohode ocistit aj cistou a neostavaju ziadne flaky na nom , mam ho uz pol roka , prave pred tyzdnom som vymienala vanicku za sportovu cast a vyzera stale dobre - ako novy .)) vela ludi mi ho pochvalilo , dokonca aj mamicky, ktore mali mozno omnoho drahsie kociky ...
tak už ho máme u maminy doma. a čakáme kedy príde jeho majitelka a vyskúšame ho praxi. a je krásna farba Pansy 🙂)))
@zdenin tak super 🙂 myslim si ze budete velmi spokojni 🙂 budete mat dievcatko?kedy mate termin? ... farba Pansy to je ta vojenska zelena, pamatam si.lebo som velmi ale velmi zvazovala medzi tou farbou a medzi farbou grey,akoniec som zobrala ten sivy, lebo v obchode.kde sme ho kupovali ho mali ako vystavny kus a zeleny by sme museli objednavat,tak som ho rovno zobrala :D .
@zdenin je to obľubená farba pre poľovníkov a vojakov
@kiakocikovsvet Dobry den, chcem sa opytat, ci Dorjan pripravuje nejaku novu kolekciu kocikov pre rok 2013. Babatko cakame v aprili a som uz pravdepodobne rozhodnuta pre nejaky ten Dorjan. Zapacili sa mi na prvy pohlad a aj podla recenzii uzivateliek som zhodnotila, ze by mal byt ten "pravy" 🙂 Chcela by som poradit, ktory by bol najvhodnejsi, kedze vanicku budeme pouzivat od aprila asi pol roka a v zime sportovy. Bývame na severe Slovenska a v poriadnom kopci, v zime tu máme aj poriadnu nádielku snehu. Tak aby sa s nim dobre islo aj po neupravených cestách v takomto teréne. Vopred dakujem za radu.
DorJan má natrhu nový typ konštrukcie, je dostatočne odpružená, konštrukcia s dvojbodovým závesom, postavená na tlmičoch perovania, ktoré pomocou poistky si viete nastaviť na systém pevný a systém hojdania, tak čo sa týka konštrukcie nová nebude, možno doplnia farebné prevedenie tkaniny, pred mesiacom predstavili nový typ kočíka, štyl retro
Ladybird. Pri tejto značke je výhodou to, že si viete vybrať farebné prevedenie tkaniny a oni Vám to výrobia na koštrukcií, ktorá z ich ponuky Vám najviac vyhovuje. Ak Vás zaujíma rozdiel medzi konštrukciami napíšte tel. kontakt a vysvetlíme
@kiakocikovsvet no my niesme ani jedno ale páči sa nám..hlavne mužovi 😀
@zdenin nevadííííí aj mne sa táto farba veľmi páči
@kiakocikovsvet hlavne ked sa bude páčiť maličkej (zelená ukludnuje) a hádam raz aj jej bračekovi 😀 teším sa na prvú jazdu
Ahoj, ja som sice uz predala svoj dorjan, ale bol to skvely kocik, ja nedam naneho dopustit, sice ta sportova cast je troska vacsia, ale ja som mala zimne babo takze parada, fusak tam mohol ist akykolvek
@ljenka väčšina kočíkov sa vyrába v Polsku alebo Chine
Aj my máme DS 3 Line a bola som maximálne spokojná. Hlavné je pohodlie pre drobca a športová sedačka vydrží až kým nebude dieťa behať samo. Za nova sa zasekávala brzda, ale nastriekala som WDčkom a bolo po probléme. Určite odporúčam.
@zdenin ahoj 🙂 rozmýšlam nad kúpou tohoto typu kočíka, ale poprosila by som ťa o radu, kedže máš s ním skúsenosť. Našla som používaný tento model desať mesiacov(viem, že ho máš menej) za cenu 230eur plus komplet príslušentvo a ešte v záruke. Ak máš čas sa mi k tomu vyjadriť, oplatí sa podla teba? Kedže si ho kupovala nový tak poznáš aj cenu a tak 🙂 Ďakujeeem
@gulina ahoj no ja som ho novy kupila za 410 vanicka sportak a autosedacka.podla toho ci ho ta maminka setrila alebo nie bi mohol byt v dobrom stave vyzera odolne konstrukcia ja som s nim uplne spokojna.ked maz moznost si ho pozriet nazivo a vyskusat pred kupou tak si ho obzri.cena sa mi zda primerana ak nebude velmi opotrebovany.a ze je v zaruke to je fajn.
Mne sa veľmi páči Dorjan - butterfly. Len neviem ako sa správa tá ekokoža. Nepopraská po nejakom čase? Alebo nie je v nej v lete teplo? Aké máte skúsenosti? Ďakujem
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
sportová časť kočíka sa dá zložiť s podvozkom alebo sa musí odkliknúť