icon

Skúsenosti s kočíkom Cybex Priam - all terrain

meluela
30. jan 2016

Ahojte, máte niekto tento kočík? Aký je? Ďakujem.

Strana
z3
de_de11
11. mar 2016

Zvazujem iba

mirkaaa80
11. mar 2016

Ja som tiez nad cybexom rozmyslala, ale kedze som nemala ziadne referencie, bala som sa do toho ist. Nakoniec som kupila concord wanderer, je super, ale banujem, ze nemam ten cybex☹. Je dizajnovo krajsi. Mame len autosedacky cybex a max. spokojnost. Ja by som ho na tvojom mieste vzala 🙂.

meluela
autor
12. mar 2016

@mirkaaa80 ja som ho neskor videla na predajni a teda nemas co lutovat ... strasne divne rozhegany mi prisiel. ale podobne som bola prekvapena aj ked som videla brio go nazivo .. na fotkach vyzera super a nazivo tak divne velky a hranaty 😕
tiez mam sedacku cybex pallas 2 a je fajn ale tym kocikom som bola totalne sklamana, vobec nezodpoveda cene. nakoniec sme kupili mutsy evo. a co sa tyka autosedaciek cybex, mala som moznost kupit kompatibilne vajicko k mutsy ale vybrala som radsej maxi cosi lebo cybex aton 4 dopadlo zle v adac testoch - mali nadlimitne mnozstva skodlivin v materialoch ... co teda tiez zmenilo moj nazor na cybex ...

de_de11
12. mar 2016

V piatok som ho mrkla, polohovala som najprv sportiak a az potom chytila ze otocim a potlacim aaa rozhegala sa mi ta rucka v ruke, pozerame s kamoskou ze fiha co to za hrkalku? Neviem ci to bol dosledok nedocvaknutia alebo coho, no prve zoznamenie divne ;)

loli9511
16. apr 2016

@de_de11 kocik ma volnejsiu rucku kvoli skladaniu a kvoli manipulacii ma to viac druhou kocikov aj bgb atd kocik mam je to top kocik v nemecku je to top ziadne plasty nerozhegany lahucky krasne vsetko prejde ak kupite neolutujete

de_de11
25. apr 2016

Ja iba pisem moje prve zoznamenie s nim. Cumela som nie len ja sle aj predavac ze co je s tou ruckou, potom si odfukol ked cvakla a prestala hegat. Verim ze kocik je fajn, odsledovala som videa.. 🙂

fiviasebi
14. jún 2016

Ahojte mam na predaj tento kocik ale s podvozkom trekking. Pozrite bazár. S kočíkom max spokojnosť ale už ho nepotrebujeme.

modrykonik03
8. okt 2016

Ahojte, mame kocik Cybex Priam Autumn gold - vajíčko Cloud Q plus, vaničku, podvozok s all terein kolesami, športový Lux seat a maximálna spokojnosť, ľahučka manipulácia, perfektne prepracovanie, vanička velka a super aj na zimu (matrac s pamäťovou penou), kolieska pevne držia aj v teréne, na sneh sme použili aj lyže namiesto predných koliesok a to bolo super, bez nich si to neviem predstaviť. Vajíčko sa da roztiahnuť do ležiacej polohy mimo auta, co zabezpečuje bábätku úžasný komfort a moze si pekne pospinkat, strieška na vajíčku sa da roztiahnuť az tak, ze bábätko ma klud na spanok. Vhodne aj pre male bábätka, vďaka vložke. Strecha na vanicke a aj športovej časti sa da super rozostret, vďaka čomu je zabezpečený tieň resp.klud pre dieťatko, ked spinka. Zaujímavý je aj otvor na strieske, nas syncek cez to stále sledoval dianie pred kočíkom, na kolienkach vo vanicke sledovaním jazdy vpred dokázal preklačat aj viac ako hodinu😊Celkovo prepracovanosť, kvalita materiálov, jednoduchosť a dizajn, perfektne línie....fakt doporučujem. Niektorí uvádzajú, ze madlo, za ktoré sa drží, je rozhegane. Nie je to rozhegane, len to ma trošku vôľu, ale vobec to nie je negatívum. Možno to ma svoj význam, ja to beriem tak, ze to tak je a ničomu to nevadi, takze žiadne body dole za toto😊My aj so synčekom si lepší a štýlovejši kocik nevieme predstaviť 😊👍

colormoda
28. jan 2017

@modrykonik03 prosím môžte mí ho odfotit vďaka 🙂

modrykonik03
7. feb 2017

@colormoda poslala som do správy, len teraz mi napadlo, ci si chcela tu farbu vidiet alebo celu kombináciu kocika a všetkých jeho časti 😉😊

colormoda
7. feb 2017

@modrykonik03 ďakujem veľmi pekne za ochotu 🙂 už sme zohnali 🙂

modrykonik03
12. feb 2017

@colormoda
A Cybex?😊

colormoda
12. feb 2017

@modrykonik03 ano cybex nakoniec 🙂

myskacici
12. feb 2017

Mala som cybex priam all terrain aj a trekking kolesami. Urcite ma vela plusov. Rucka nieje vobec rozhegana. Ma to svoje opodstatnenie /koli skladaniu/. Je lahky, velmi lahucko a dobre ovladatelny. Lahke skladanie a celkova manipulacia. Co mne vadilo, tak je trosku tvrdy, nieje odpruzeny. Ale prejde terenom. ia vec, ktora mi vadila bola ta, ze sportova sedacka je dost otvorena. / z bokov/. Na leto super, ale v zime a s mensim dietatom nic moc teda. Ta sportova cast by mohla byt aj trosku sirsia. Nevravim, ze he úzka, ale sirsia byt mohla. Inac je naozaj prepracovany a kvalitny.

modrykonik03
13. feb 2017

...my teraz používame Cybex priam športovú časť a najskor som to tak vnímala tiez, ze je dost otvorená, ale v zime sa da použiť originál fusak alebo hocijaká teplucka deka, čiže no problém a v lete je to geniálne, ze je otvorený. Čiže v zime vies v pohode zababusit ale keby bol uzavretejší, tak v lete to nevieš otvoriť, teda ja to vnímam ako výhodu😊😊😊

cypercanka1
2. apr 2017

Dobry den, idem sa spytat ci sa tu najde niekto kto zvazuje predaj celej trojkombinacie cybex priam?tiez by ma zaujimalo ake ma plusy a minusy tento kocik?zvazujem kupu ale z druhej ruky pre 2.mimco, skor v zime so zimmym fusakom a dekou je aky?vdaka za rady🙂

fiviasebi
3. apr 2017

@cypercanka1 ahoj aky by si mala zaujem mam na predaj stupienok pre prve dieta original cybex priam pozri si moj bazarik. Pekny den

momoqui
6. apr 2017

Dievcata a cybex mios ste uz niekto na zivo videli?

matulka1981
17. apr 2017

Ahojte...kocky rozhodujeme sa medzi cybex priam all terrain a britax go big?viete mi niekto porovnat tieto dva kociky?...my hlsvne pptrebujeme aby bol vhodny aj do terenu aj do snehu aby sa s nim lahko islo...:a este keby mi niekto vedel vysvetlit aky je rozdiel medzi cybex all terrain a trekking...dakujem...😉

myskacici
17. apr 2017

@matulka1981 all terrain ma hrubsie kolesá, cize je vhodný aj do zlého terenu. Trekking má o dosť tensie kolesá. Iny rozdiel tam nieje.

matulka1981
17. apr 2017

@myskacici aj som si myslela ze asi len v tom bude rozdiel...dakujem😉

myskacici
17. apr 2017

@matulka1981 lenze je to zbatelne poznat. Mala som obidva a trekking by som uz nekupila. Radsej all terrain.

matulka1981
17. apr 2017

@myskacici tak super...takze keby cybex tak jednoznacne all terrain hej?...a nahodou s britax go big mi ho nevies porovnat?....

momoqui
17. apr 2017

Dievcata kde v bA sa cybex kociky daju vidiet? Nahodou neviete ci maju aj novinku Mios? Dakujem

myskacici
17. apr 2017

@matulka1981 ked cybex priam, tak určite all terain, s tenšími kolesami ani nekupuj. Britax som nemala žiadny, takže neviem porovnať. Mala som Joolz, Bugaboo, Stokke, mamas & papas, s tými viem porovnať. Ale ak mám byť úprimná, tak priam by som už nekupovala. Je fakt kvalitný a prepracovaný, ale tá športová sedačka (ja som mala tú lux seat) je príliš otvorená a aj dosť úzka. Pre menšie bábo ok, ale neviem si predstaviť teraz svoju 18 mesačnú s fusakom v ňom....... išla by som už iba do bugaboo, prípadne stokke, ale len trailz.

modrykonik03
2. máj 2017

@cypercanka1
Ahoj, na kedy zvazujes kúpu kocika, ak by si sa rozhodla pre Cybex priam? My mame farbu Autumn gold, kolieska all terein.
My sme s tymto kočíkom maximálne spokojný, vo všetkých smeroch. Ľahká manipulácia, jednou rukou, skladatelnost, co sa týka prevozu aj v menšom aute, kvalita prepracovania, polohovateľné vajicko, výškovo nastaviteľná opierka hlavy vo vajíčku, jednoducho riešená konštrukcia, dizajn., kvalitná látka, strieška kocika sa vie hlboko sklopiť, co je výhoda pri vetre alebo daždi, veľkosť vaničky,...
Co sa týka veľkosti športovej časti, resp.jej otvorenosti, tak je to super a skor výhoda, v zime fusak alebo deka, v lete pekne vzdušné.
Odporúčam😊

modrykonik03
2. máj 2017

@momoqui
Veľký vyber Cybex maju v BA v OC Palace Zlate Piesky, predajňa Kociky.

modrykonik03
2. máj 2017

@matulka1981
My používame Cybex priam s all terein kolieskami a uplne v pohode aj do snehu. Chodíme aj na lyžovačky, mame k nemu lyže originál Cybex na predné kolesa a dostanem sa vsadial😊
Odporúčam 👍

cypercanka1
3. máj 2017

DAKUJEM ALE UZ SOM VIDELA KOCIK NAZIVO A UPLNE MA SKLAMALA UZSKOT VANICKY A TIEZ AJ SPORTOVA CAST MI PRIDE VELKA AKO PRE BABIKY A TO SOM UZ VYSTRIEDALA PRI 1.DIETATI ASI 6 KOCIKOV....TAKZE UZ NEMAM ZAUJEM...DAKUJEM🙂

modrykonik03
6. máj 2017

@cypercanka1
Ouki😊
My sme s veľkosťami kocika maximálne spokojní, vobec nie je maly, úzky, hodnotíme z nášho denného používania😊Športovú časť myslim Lux seat, ktorá sa da perfekt dat do vodorovnej polohy....a kopec dalších výhod, ale jasne, každému podla vlastnej chuti 😊

Strana
z3