icon

Skúsenosti s kočíkom Cybex Priam - all terrain

meluela
30. jan 2016

Ahojte, máte niekto tento kočík? Aký je? Ďakujem.

cypercanka1
6. máj 2017

Jasne 100ludi 100 chuti...kazdy hlada nieco ine...vyskusala som si ho a teda za mna vobec nie

zuzka86
9. máj 2017

@meluela kočík používame asi tri mesiace a zatiaľ som skutočne lepší nevidela. Žiadne známky používania (a to myslím aj kolesá!) a perfektná veľká vanička. Vyuzijes určite aj na druhé bábo čo podľa mňa nie každý kočík vie ponúknuť. Skladá sa super. Kolesá sa dajú dať za pár sekúnd dole. Manžel ho nechcel a teraz si ho nevie vynachváliť. Určite kúpu neolutujes.. 😉

modrykonik03
29. aug 2017

Ahojte maminy, ponúkame na predaj
Cybex Priam farba Autumn Gold - 3 kombinácia, s kolieskami all terrain:
- vanicka Carry cot
- polohovatelne vajicko Cloud Q plus
- sport verzia Lux Seat
- lyze do snehu namiesto predných kolies
- pláštenka
- moskytiera
- držiak na pohár
Cena: 1100 EUR /kúpený jeseň 2015, stav takmer ako nový, už cca 6 mesiacov nepoužívaný/
Viac info na:
http://cybex-online.com/en/pushchairs/priam.htm...

Podrobný popis v slovenčine je napr.tu:
https://www.kociky.sk/tovar/cybex-priam-sp-cast...

gabs31
14. sep 2017

Dámy, ktoré máte Cybex priam lux Seat, aký fusak máte? Originál? Dajte nejaké tipy, ďakujem. 🙂

modrykonik03
14. sep 2017

@gabs31
My sme originál nezohnali v našej farbe, tak sme používali vlnenu deku a uplne v pohode, pre 15 mesačne dieta.

ivana2208
13. jan 2018

Ahojte, môžem sa opýtať na vaš názor a skúsenosť s korýtkovým sedením v športovej časti cybex priam? Je to pre bábätko vhodné? Niektoré mamičky sú s tým stotožnené na 100 %, niektoré to neodporúčajú, takže som na pochybách... Termín sa nám už blíži, takže sa potrebujeme rýchlo rozhodnúť... Ďakujem 🙂

gabs31
13. jan 2018

@ivana2208 Nám pani predavačka v obchode vysvetlila a mne to prišlo celkom logické, že korýtkové sedenie je ok (aj z hľadiska pediatrov), ale dieťa potom odmieta byť v golfáči. V korýtku má nohy akoby vyššie pri ležaní. Takže treba zvážiť, či časom chcete fungovať iba s golfáčom.

modrykonik03
14. jan 2018

@ivana2208
My rozhodne nedoporučujeme. Mali sme Lux seat a nemenila by som. V korytkovom je dieta limitovane na určitý typ lezania/sedenia. Pri Lux seat si moze nozky a cele telicko krasne vystrieť a ked chce, tak skrci nozky, vyloži si nozky,.... My sme kocik využívali aj na spanie von a bolo to pekne lezovisko, chrbátik si vypolohujes ako chces, rozhodne za nas doporucujeme Lux seat, je síce drahšia športová časť ale vyplatí sa. Vela stastia🍀

ivana2208
14. jan 2018

@modrykonik03 ten lux seat je tiež cybex priam, len rozdiel je v tom, že športová časť sa dá dať do úplného ľahu, však?

modrykonik03
16. jan 2018

@ivana2208 pri Cybex priam si mozes zvoliť športovú časť bud Lux seat alebo 2v1 light seat (“korýtko”).

kristy33
13. feb 2018

@myskacici Ahoj, ak by si vedela prosím poradiť, rozhodujem sa medzi Joolz Day2 a Cybex Priam (kvôli prenášaniu vaničky zo 4. poschodia potrebujem vaničku s rúčkou). Ktorý z nich by si si vybrala? Aj s ohľadom na dennedenné vynášanie podvozku z pivnice a vaničky zo 4.poschodia. Ďakujem.

gabs31
13. feb 2018

@kristy33 ja som mala/mám priam - tiež každodenné vynášanie ma medziposchodie a ľahká manipulácia. Joolz mala kamoška a po necelom roku predala kvôli tomu,že sa jej športová časť zdala malá - tesná.

myskacici
13. feb 2018

@kristy33 brala by som cybex priam určite.

kristy33
13. feb 2018

@myskacici Ďakujem.

kristy33
13. feb 2018

@gabs31 Ďakujem.

ivana2208
14. feb 2018

Nám na predajni jednoznačne odporučili Cybex, zatiaľ sme ho vonku ešte neskúšali, ale myslím, že jeho kúpu ľutovať nebudeme. Je ľahký a manipulácia s ním je úplne jednoduchá. Mne sa zdalo, že Joolz Day2 má malú vaničku.
@gabs31

gigglesss
4. jún 2018

@modrykonik03 Zdravim, mozno uz pisem neaktulne. Ale chcela som sa opyta na vase postrehy pri cybexe priam. Zvazujem jeho kupu, ale stale vaham :D Ci je dostatocne velka sportova cast, ci dieta nie je utopene v hlobokej vanicke (ako som sa niekde docitala) , ci vanicka aj sport.cast nemaju velku volu a pod. Dakujem, budem rada za vasu odpoved 🙂

sissi2183
4. jún 2018

@gigglesss dieta utopene v hlbokej vanicke? To mohol napisat len niekto, kto priam videl mozno len v reklame. Vanicka je perfektna, elegantna. A rovnako aj sportova cast. Mala som pri prvom dietati, planujem aj pre druhe. Len sa este neviem rozhodnut, ci 2v1 alebo lux seat. Celkovo elegantny a velmi prakticky kocik. Kovova konstrukcia, ziadne plasty.

gigglesss
4. jún 2018

@sissi2183 haha. No preto sa pýtam, lebo nemala som ešte možnosť ho odskúšať . Lebo som vždy natrafila na predajňu, kde ich nemajú. Ďakujem pekne za názor 🙂

modrykonik03
4. jún 2018

@gigglesss ahoj😊 kočík síce už nemáme, ale vždy keď stretnem niekoho so Cybex Priam, tak sa doslova otacam ako malé dieťa 😊👍za nás maximálna spokojnosť. Dieťatko nie je vôbec utopené vo vanicke, ja som zástanca toho, aby dieťatko malo práveže hlbšiu vaničku, neviem si predstaviť plytšiu, napr.aj v zime, keď je potrebné dieťatko viac zababusit, v lete a aj iné mesiace aspoň je chránené od všetkého vonkajšieho sveta, či prach, vietor a pod..
Vôľu vaničky ani športovej časti som ja nejak nevnímala, teda som si ju ani neuvedomovala, čiže vôľa minimálna.
Veľkosť športovej časti ? Mne prišla úplne v pohode. Mali sme športovú časť Lux Seat, perfektne si v nej synček pospal, polohovanie úžasne. Nedoporucujem tu s korytkovym sedením.
Ak by čokoľvek, pýtajte sa😊
Želám prijemne vozenie 😊👍

modrykonik03
4. jún 2018

@sissi2183 za nás istotne Lux seat, nie 2v1👍😊taktiež súhlas, že kočík je elegantný a funkčne 👍🔝

gigglesss
5. jún 2018

@modrykonik03 Ďakujem pekne za názor. Dnes som ho bola konečne pozrieť v predajni. Ale mali tam len hlbokú časť. A bola priestranná a odcenila som veľkú striešku (termín začiatkom augusta, takže slnko by nemalo robiť problémy). A tá vôľa čo som sa dočítala u niektorých, mi prišla úplne normálna. Napr. Joolz sa kýval asi o 50% viac. A skúsenosti s korytkovym sedením nemám (pri prvej som mala klasiku). 🙂

modrykonik03
6. jún 2018

@gigglesss Rado sa stalo😊tá strieška je mega👍Aj pri vanicke aj pri športovej časti 👍👍👍
Keď sme kupovali, rozmýšľali sme aj nad tou verziou 2v1, ale som rada, že sme kúpili Lux seat, synček si mohol perfektne vyrovnať nôžky a nie vždy pokrcene, keď chcel, tak pokrčil si ich aj sám 😂 veľa radosti želám 🍀

gigglesss
6. jún 2018

@modrykonik03 a môžem sa ešte opýtať,či viola športová časť dostatočne veľká. Resp. Ako veľké dieťa sa vám tam zmestilo ? Lebo pri prvej som musela 3kombi predať, lebo sa mi do šport.casti nezmestila už ako polročna. :/

gabs31
6. jún 2018

@gigglesss šporťák je tiež priestranný pri lux Seat, ja mám 14-mesačného naozaj chlapa (13 kg, cca 82cm) a v pohodičke si vie aj pospať.

modrykonik03
9. jún 2018

@gigglesss podľa mna je aj športová časť priestranná 👍 aj keď je pravda, že nás synček je oproti chlapovi maminy gabs31 malý😊ale píšem to aj podľa toho, koľko miesta ešte bolo v kočíku popri nášmu drobcovi😊 my sme celu 3-kombináciu predali v 2,5 roku, lebo nás drobec je športovec 😊 a bol fakt ako nový, ten kočík neznicitelny😊

juniorka94
19. sep 2018

@modrykonik03 strieska na vanicke nie je taka akasi dokrkvana? Na tejto fotke to nevyzera moc pekne...

modrykonik03
20. sep 2018

@juniorka94 ahojky😊na tom modrom to tak zvláštne vyzerá, ale my sme mali pekne vyrovnanú, všetko napnuté....či náhodou neboli vyvlecene niektoré tyčky, hned som vedela aj na našom kočíku, že nie je niečo v poriadku na strieske, lebo to bolo hned vidieť, že nie je napnutá......

ivana2208
20. sep 2018

my sme tiež mali pekne napnutú... nech ho na predajni prekontrolujú... určite nebude ľutovať kúpu 🙂

veronikanellka171
20. nov 2018

Baby chcem sa opytat ma dva dni novy priam, sli sme von a ked som vychadzala na obrudnik tak praskaju mi akoby pruziny alebo taky divny zvuk.. je to normalne a rozjazdi sa ci to mam ist vratit?