Skúsenosti s kočíkom Espiro Code
Ahojte zeny,
Cakame nase 1. babo, chcela by som sa spytat ci mate niektora skusenosti konkretne s tymto kocikom, je to novinka, nikde som nenasla nejake recenzie, som trosku skepticka, nakolko ma kazdy varuje pred polskymi znackami, aj ked kocik sa nam v obchode velmi pacil aj vizualne, aj funkciami… dakujem
Ahoj my máme espiro code a podľa mňa je perfektný, mala som na výber tento alebo Cybex Balios noo jednoznačne som si vybrala espiro. Musíš vedieť ty aky typ kočika chceš.. ja som chcela nejaký pevný pretože ten cybex sa mi zdal strašne taký rozhájdany proste akoby ho už niekto používal mi prišiel.. 😂 takže zamňa espiro super... je pevný a ako píšu idealny do mesta ale ja žijem na dedine a zatiaľ s ním nebol žiaden problém aj po nerovných terénoch... ;)
Ahoj my máme a podľa mňa je perfektný, mala som na výber tento alebo Cybex Balios noo jednoznačne som si vybrala espiro. Musíš vedieť ty aky typ kočika chceš.. ja som chcela nejaký pevný pretože ten cybex sa mi zdal strašne taký rozhájdany proste akoby ho už niekto používal mi prišiel.. 😂 takže zamňa espiro super... je pevný a ako píšu idealny do mesta ale ja žijem na dedine a zatiaľ s ním nebol žiaden problém aj po nerovných terénoch... ;)
@mari12345678 dakujem krasne aj nam prisiel Cybex taky labilny, ale nakoniec sme kupili Venicci, kedze mali akciu v cene Espiro 🙂

je to typ kocika ako venice alebo moon, nie je to kocik vyrobený v polsku ale je to kocik ,ktory je vyrobený v čine ako všetky kočiky tohoto typu, espiro je kvalitná značka, len zaleži od predajcu ako vám ho prezentuje a my kočiky pre zakaznika chystame , tak aby už nemal s ním ziadne servisné problemy, o kočik sa treba starať, aby vám dlho vydržal