icon

Skúsenosti s kočíkom Inglesina Aptica XT Duo 2025

kristina97s
22. feb 2026

Dobry den, cakame babo a zacali sme sa obzerat po kocikoch. Padol nam do oka prave kocik od Inglesina konkretne Aptica xt duo 2025, avsak nenasla som vela recenzii ani vela mamiciek nespominalo zrovna tuto znacku kocikov. Preto by som rada vedela ci je tu nejaka mamina, ktora ma skusenost s tymto alebo aspon podobnym typom od Inglesiny? Je to dobra investicia v pomere cena/kvalita? Pretoze neradi sa zrovna medzi tie lacnejsie kociky, rada by som zistila viac od mamiciek so skusenostami.
Dakujem.

anonym_bd631c
22. feb 2026

@kristina97s ja som kočíkový maniak. Mala som pri jednom dieťati viac kočíkov ako niekto pri piatich deťoch a Ing inglesina bol zo všetkých môj najnajnajnajobľúbenejší top skvelý kočík. Síce nie presne tento ale podobný. Milujem značku inglesina. Ich kvalitu aj dizajn.
Mňa osobne sklamal joolz, aj cybex

kristina97s
autor
23. feb 2026
@anonym_bd631c

@kristina97s ja som kočíkový maniak. Mala som pri jednom dieťati viac kočíkov ako niekto pri piatich deťoch a Ing inglesina bol zo všetkých môj najnajnajnajobľúbenejší top skvelý kočík. Síce nie presne tento ale podobný. Milujem značku inglesina. Ich kvalitu aj dizajn.
Mňa osobne sklamal joolz, aj cybex

@anonym_bd631c pouzivali ste prosim, aj sportovu cast z kocika alebo ste kupovali iny? Dakujem

anonym_bd631c
23. feb 2026
@kristina97s

@anonym_bd631c pouzivali ste prosim, aj sportovu cast z kocika alebo ste kupovali iny? Dakujem

@kristina97s športovú quid, naozaj topka. Poskladáš jednou rukou, lahučký. Sú to naozaj kvalitné kočíky

kristina97s
autor
24. feb 2026
@anonym_bd631c

@kristina97s športovú quid, naozaj topka. Poskladáš jednou rukou, lahučký. Sú to naozaj kvalitné kočíky

@anonym_bd631c dakujem za recenziu 😊