Skúsenosti s kočíkom Phil & Teds?
Mate prosim niekto skusenosti s kocikom Phil a teds? dakujem 🙂 😉 😨
@tinushka13 Ďakujem za odpoveď, aj mne sa zdá naj navigator kvôli veľkosti, nemá viac ako 60 cm, ale nie nikto ho neponúka ani predeti. sk . Kde ste kupovali prosím?
@darfi ja som ho kupovala ako novy kocik v predeti. Ak nepotrebujete novy kocik, tak vam viem pomoct. Vozim kočíky z Anglicka. viem vám doviest Phila ktoreho chcete. kedze je toto UK znacka.. da sa. napíste mi spravu alebo kuk tu : https://www.facebook.com/groups/434876279972689/
Ahojte maminky, pouzivali ste niektora P&T vibe iba pre jedno dieta - novorodenca? Mam po starsich detoch kocik a nechce sa mi kupovat zbytocne dalsi, lebo sportova cast je v tomto neskor super, len zvazujem ci dokupit vanicku pre babatko, alebo vozit len v ,,sufliku"? Maly sa narodi v juni. Dakujem za odpoved.
@matken pre junove dietatko staci aj "suflik". Ja mam maleho junoveho a vozila som ho v sportaku. ked bolo zle pocasie mala som aj kocik s vanickou. ale na leto postaci
Vie tu niekto prosím vas ci je možné na phil and teds vibe na kliknúť aj autosedacku romer ?
a s akými adaptér mi?
Ešte otázka niekto kto odporučí kde dat alebo zohnať striesku na prídavné sedato na vibe?
Vadí mi ze tam není strieska
Zienky vozili ste vo P&T vibe novorodenca bez všetkého? Myslím bez novorodeneckej vložky a vaničky? Ďakujem
Ahojte, mam na predaj drziak na pohar na navigator aj prsiplast original phil teds.
@silesias na Slovensku som iba do konca augusta, takze vlastne teraz už, aby som si ho mohla vziať so sebou, keď poletime.
Mam na predaj surodenecky kocik phil teds 4 kolesa. Cena 80 eur. Kocice. Presov osobny odber.

@darfi Ja mám od tinushka kupeny navigator a som spokojná. Malá ma 8 mesiacov a starší syn 2,5 roka 🙂 Mam ho sfotený aj v skupine 🙂