Skúsenosti s kočíkom pre dvojičky
Dobrý deň.
Rada by som sa poradila ohľadne kočíka pre dvojičky. Typ kočíka kde sú deti za sebou nechcem a mala som vybratý bugaboo donkey 5 for twins.
Od začiatku sa mi zdali ale aj hlboké vaničky aj športové časti príliš úzke.
Známi, ktorí majú dvojičky, mi povedali, že si kúpili dva kočiky normálne a spájajú ich nejakou tyčku (neviem sko sa to volá, nejaký taký systém na to).
Prosím vás, ma niekto s týmto skúsenosti? Odporučili by ste to?
Je mi jasne, že sa s dvoma klasickými spojenými kočíkmi nezmestim nikam do dverí, čiže som pripravena na nonstop odpájanie a zapájanie. Ale teda, či je to niečo, čo sa da rýchlo spraviť, či vám to vyhovovalo, keď ste to tak mali.
Budem rada za akékoľvek rady 😊😊
My sme mali ten americky a nespomeniem si,ale taky ze presuel aj cez svere sportovy bol vyborny.velke kolesa.Rok boli vo vanickach az.Ale mne sa paci thue su krasne kocariky bugaboo sa mi nidky nepacil.
Tento vo som ti poslala presiel krasne aj do dveri,je teoska uzai ale moje ho mali az do 3,5roka.Mali sme r 2019.
Bugaboo je najlepšia voľba za mňa, čo sa týka ovládania, lebo ma dobre umiestnené ťažisko a samotný kočík nie je moc ťažký. A úzky tiež nie je v pohode tam budú sedieť aj 3r deti 🙂 ale ak chceš širší tak pozri baby jogurt city mini gt2 - len to je iba športová verzia
novika junama duo V3 sirka 78 cm
@bambulka456 Bumbleride Indie Twin by mal mať dostatočne priestranné sedenie aj vaničky

My sme mali ten americky a nespomeniem si,ale taky ze presuel aj cez svere sportovy bol vyborny.velke kolesa.Rok boli vo vanickach az.Ale mne sa paci thue su krasne kocariky bugaboo sa mi nidky nepacil.