icon

Skúsenosti s kočíkom pre dvojičky

bambulka456
1. okt 2025

Dobrý deň.
Rada by som sa poradila ohľadne kočíka pre dvojičky. Typ kočíka kde sú deti za sebou nechcem a mala som vybratý bugaboo donkey 5 for twins.
Od začiatku sa mi zdali ale aj hlboké vaničky aj športové časti príliš úzke.
Známi, ktorí majú dvojičky, mi povedali, že si kúpili dva kočiky normálne a spájajú ich nejakou tyčku (neviem sko sa to volá, nejaký taký systém na to).

Prosím vás, ma niekto s týmto skúsenosti? Odporučili by ste to?
Je mi jasne, že sa s dvoma klasickými spojenými kočíkmi nezmestim nikam do dverí, čiže som pripravena na nonstop odpájanie a zapájanie. Ale teda, či je to niečo, čo sa da rýchlo spraviť, či vám to vyhovovalo, keď ste to tak mali.

Budem rada za akékoľvek rady 😊😊

anonym_1b5ad0
1. okt 2025

My sme mali ten americky a nespomeniem si,ale taky ze presuel aj cez svere sportovy bol vyborny.velke kolesa.Rok boli vo vanickach az.Ale mne sa paci thue su krasne kocariky bugaboo sa mi nidky nepacil.

anonym_1b5ad0
1. okt 2025
@anonym_1b5ad0

My sme mali ten americky a nespomeniem si,ale taky ze presuel aj cez svere sportovy bol vyborny.velke kolesa.Rok boli vo vanickach az.Ale mne sa paci thue su krasne kocariky bugaboo sa mi nidky nepacil.

anonym_1b5ad0
1. okt 2025

Tento vo som ti poslala presiel krasne aj do dveri,je teoska uzai ale moje ho mali az do 3,5roka.Mali sme r 2019.

anonym_98045a
1. okt 2025

Bugaboo je najlepšia voľba za mňa, čo sa týka ovládania, lebo ma dobre umiestnené ťažisko a samotný kočík nie je moc ťažký. A úzky tiež nie je v pohode tam budú sedieť aj 3r deti 🙂 ale ak chceš širší tak pozri baby jogurt city mini gt2 - len to je iba športová verzia

mimisk
1. okt 2025

novika junama duo V3 sirka 78 cm

mimisk
1. okt 2025
dzejsik
1. okt 2025

@bambulka456 Bumbleride Indie Twin by mal mať dostatočne priestranné sedenie aj vaničky