Skúsenosti s kočíkom Roan Ivi 2.0
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s kočíkom Roan Ivi 2.0? Nejaké pre a proti...
Ďakujem ☺️
@majkath nemám s ním skúsenosti ale mala som podobný... Oni sú všetky tie poľské na jedno kopyto. Na dedinu bude super, na poľné cesty ale skladať ho do auta bude katastrofa... Už len preto, že športova časť sa neskladá spolu s podvozkom ale zvlášť. A je strašne ťažký. Píšu 15,1kg. Pridaj si k tomu dieťa v športovom kočíku (môže mať 10 ale pokojne aj tých 15kg), plus prebaľovacia taška, nejaký nákup dole... No amen tma.
Kočík u nás slúžil dlho a naozaj mal využitie na dedine, kde bývame. Odmietla som ho ale takmer denne skladať do auta. V aute som proste vozila iný. Ľahší, skladnejší..
@jankalukasova tento typ kočika je uplne iný ako tie poľske tažké kočiky, je to lacnejsia verzia ako je napripklad Cybex balios, len je ivi je viac odpružený, vanička lahučka, a konšrukcia je oveľa lahsia ako u ostatných kočikoch, vyhodou u tohto modelu je skladnosť vejde do malých kufrov
@mimisk je to normálny, ťažký poľský kočík. Váži 15,1kg, tak asi bude sotva ľahký. Môj poliak vážil 13,4kg a bolo to viac ako dosť. To, že je vanička ľahká, je síce pekné ale bez podvozku s ňou veľa nemôžeš. Nehovorím, že je zlý... Ale toto sú jeho značné nevýhody. Tu váhu je proste cítiť.
@majkath zváž, kde bývate, kde budeš kočíkovať, či budeš kočík nakladať pravidelne do auta, aké veľké máte auto, budeš musieť prekonávať denne nejaké schody? Napr. u rodičov je pri dome schodisko, ktoré nemá rampu, je to asi 10 schodov, no s kočíkom, ktorý bude mať aj s dieťaťom cez 20kg žiadna zábava.
@mimisk ešte dodám, že kočík, ktorý som mala v aute, vážil pod 6kg, zložila a naložila som ho jednou rukou, zatiaľ čo v druhej som mohla pokojne držať dieťa. Ak je 15 kg "oveľa ľahší" tak nechcem vedieť koľko vážia tie "ťažké".
@jankalukasova to mi chcete povedat ze vanicka a konstrukcia vazila 6 kg
@jankalukasova mali ste bexu ako som pozerala to je upne nieco ine ako ivi
@mimisk bavíme sa o športovej verzii. Nie o hlbokej vaničke... Hoci, tá vanička váži minimum, ako píšem vyššie podstatný je ten podvozok. A mala som aj iné kočíky ako bexu... A aj tá bexa bola ľahšia ako tento... O málo ale bola.
@jankalukasova len pani sa pytala na kocik od narodenia
@jankalukasova preco ma presvedcate o com nemate ani potuchu na predajni stoji bexa a ivi a ked niekto skusi bexu hned povie ,ze ivi je lahucko ovladatelný kocik ako bexa, skusali ste ivi v skutocnosti?
@mimisk áno... Ale je predpoklad, že keď kupuje 2-3 kombináciu tak ju asi bude používať aj ďalej..hoci áno, bazár je plný týchto poľských tankov, ktoré sú na predaj s takmer nepoužitou športovou časťou. Lebo je to proste na figu. Preto boli veľmi často v diskusiách odporúčané hlboké vaničky z druhej ruky a kvalitný športový kočík... autorka by dopadla asi rovnako 🤷
@jankalukasova športova cast je tiez uplne ina ako kedysi boli, už sa nevyrabaju pri nových modeloch tažke koštrukcie , ako kedysi , poliaci už pri veľa modelov zmenili inu politiku a bohužial neexistuju mometalne už kombinacie konstrukcia a vanička, vzdy je v ponuke aj so sportovou , ja som uz dlho na taku kombinaciu nenarazila
@mimisk mala som v ruke aj jeden aj druhý. A prečo presviedčaš Ty mňa o mojich skúsenostiach??? Mala som veľa kočíkov. To čo som uviedla je moja skúsenosť a môj názor po odkočikovaní mojich troch a ďalších troch detí, ktoré som opätovala.. je to ťažký poľský kočík. Má 15,1kg! Neviem ale stále mám pocit, že 14,x (bexa) je MENEJ! Alebo v Skalici platia iné matematické zákony...Autorka chcela pre a proti. To som jej napísala. Ja nie som povinná pred Tebou obhajovať svoju skúsenosť a svoj názor. Ak osoba predávajúca kočíky napíše, že 15kg kočík je ľahký, tak je pre mňa totálne nedôveryhodná a ide jej len o to aby predala..
@jankalukasova ja mam skúsenosti od zákazníkov, keby mi kočík nepochválili neponúkam ho, ja predavam kočiky 30rokov a uz viem posudiť za tie roky čo je dobre a taktiež mam odskušané , takže a mala som aj v rukach kociky co mate ako ste vy mala, takže viem o čom píšem, ešte pamatam tažke poľske kočiky , ktoré zanašali do boku, ale ta doba je ďaleko za nami a výroba veľmi pokročila do predu , poliaci sa troška spamätali a ěste tie kočiky co mate uvedené su sama čina a jedine bexa je poliak a vždy je lepšie riešiť reklamaciu s Poliakom ako s činou, kde vyrabaju kočiky na jedno použite , lebo nepredpokldajú ,že kočik sa môže pokaziť a nezozeniete nahradný diel
@mimisk ak predávaš 30 rokov poľské kočíky, tak sa nečudujem, že máš tento názor 🤷 žiaľ. A stale nechápem tu Tvoju polemiku o hmotnosti. Má proste cez 15kg. Je ťažký.
@jankalukasova pruznost kocika nezavisi od vahy ale od zostrojenia konsrukcie a hlavne od pruzenia, poznam kociky ,ktore vazia 6 kg a mamicky nadavaju, ze je to rozstrasený kočik citia kazdy kamienok a nepredavam len polske kociky
@mimisk ak ten kočík treba odniesť po schodoch, treba ho dať do auta. Tak je hmotnosť dôležitá.
@jankalukasova dalsia chyba , kocik s dietatom sa nikdy nesie nosit v kociku, ak vam niekto nepomoze
@jankalukasova nebudem s vami diskutovat , ocividne ste odbornicka na predaj kocikov
@mimisk ďakujem, že rešpektuješ moju skúsenosť a môj názor, ktorý som mimochodom adresovala autorke a nie Tebe. 100 ľudí, 100 chutí. Z môjho pohľadu existuje omnoho lepšia voľba ako ťažký, neskladný kočík.
Neviem ci je to aktualne, ale presne tento kocik mame a sme velmi spokojny. Priestranna vanicka (syna som ako 8 mesacneho v nej viezla a keby chcel, tak sa stale zmesti), je to kocik aj pre vyssich aj nizsich ludi (co my sme potrebovali🙂) a skvelo odpruzeny (to bola moja podmienka pri vybere). Ak ste ho vybrali, budete podla mna spokojny.
Dobry den chcem sa spytat na kolieska dosť nam hucia alebo neviem co to je za zvuk a to idem po obyčajnej ceste normálne hanba ked idem a novy kocik takto robí...no otras a to robí hned od začiatku...rozmýšľam ho reklamovať ale zas neviem co potom potrebujem ho... ze ci nieje nejaká opravovna kočíkov na počkanie
Dobry den chcem sa spytat na kolieska dosť nam hucia alebo neviem co to je za zvuk a to idem po obyčajnej ceste normálne hanba ked idem a novy kocik takto robí...no otras a to robí hned od začiatku...rozmýšľam ho reklamovať ale zas neviem co potom potrebujem ho... ze ci nieje nejaká opravovna kočíkov na počkanie
@lolinka200 neviem kde ste kupovala kocik? Ale my ked kocik odovzdávam, vždy kocik premastime
@lolinka200 skuste premastit ako tu uz je spominane. A pokojne reklamovat ak nepomoze, dobry predajca by vam mal poskytnut na ten cas reklamacie nejaky nahradny kocik podla mna. Urcite by som sa na to aspon spytala.

@majkath kludne sa pytajte co vas zaujima, u nas dost obľúbený kocik