icon

Skúsenosti s kočíkom Roan Ivi 2.0

majkath
10. mar 2025

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s kočíkom Roan Ivi 2.0? Nejaké pre a proti...
Ďakujem ☺️

Strana
z2
luci272
15. dec 2025
@mimisk

mozem sa spytat kde ste kupovali kocik

@mimisk v Trnave

mimisk
15. dec 2025
@luci272

@mimisk v Trnave

@luci272 tak vidim , odbornici ked vam nevysvetlili , keď je problem, my brzdy premastujeme vzdy nez zakaznikovi posleme, alebo odosielame kocik

luci272
22. dec 2025
@mimisk

@luci272 tak vidim , odbornici ked vam nevysvetlili , keď je problem, my brzdy premastujeme vzdy nez zakaznikovi posleme, alebo odosielame kocik

@mimisk o brzdach nebola reč od nich. A oni pochybujem ze namazali kocik lebo sme si ho boli zobrať a bol v krabici a rozbalovali sme ho z igelitov a z krabice ...a podla mna to asi nechcu take namazane niekomu znova skladat do krabice aby nahodou neuspinili látku.neviem..alebo su v tom ze nieco je uz ok namazane z výroby...lebo tycky na koleckach namazane boli akokeby od výroby..nevadí.. skusila som vsetko vonku s hadicou umyť.. odojila som kolecka a ozaj je tam este jeden kolik ktory sa pri použití brzdy vysunie schova vysunie schová tak som na neho spliechala silikónový olej v oboch polohach aby sa aj taky naolejovany schoval a vysunul a schoval a vysunul a ideme sa prejsť von tak uvidím... Ďakujem kazdopadne za radu toto by ma nnenapadlo... Vzdy som mazala len pruženie... Nech nevrzga...

luci272
22. dec 2025
@mimisk

@mimisk a este sa spýtam brzda ta ploska ktorá sa stlaca s nohou .. s tou netreba nic robiť? ? Myslim ze rozobrat sa asi neda ani vycistit nejako extra ani naolejovat.. lebo to sme mali pocit ze hrkoce .. ze je to uvolnene alebo co ... Ale skusime s takymto vycistenim naolejovanym kocikom ist (teda tie dvoje brzdove bocne koliky sme naolejovali ) a uvidime ci bude hrkotat... Ďakujem potom pisem ... Dve spravy som vam sem posielala teraz 👍

lolinka200
23. jan 2026

Dobry den kocik bol reklamovany skoro mesiac v oprave zaciatkom decembra sme ho mali a vsetko super...momentalne som bola po muza pretoze sa zablokovalo koleso a neda sa s nim ani pohnut ☹ teraz ho pojdem zas reklamovat a zas budem bez kocara mesiac...ja neviem ci len ja mam take stastie na toto ale strasne sa mi pacil skoda ze sa tak kazí ☹

mimisk
23. jan 2026
@lolinka200

Dobry den kocik bol reklamovany skoro mesiac v oprave zaciatkom decembra sme ho mali a vsetko super...momentalne som bola po muza pretoze sa zablokovalo koleso a neda sa s nim ani pohnut ☹ teraz ho pojdem zas reklamovat a zas budem bez kocara mesiac...ja neviem ci len ja mam take stastie na toto ale strasne sa mi pacil skoda ze sa tak kazí ☹

@lolinka200 to musíte mat fakt smolu, lebo mi sme predali fakt veľa IVI a mozem povedať zo 100% predaných 1%reklamacie, ked vam nejde pohnut koleso predne teda asi sa netoči ako som pochopila, musíte mat vysypané ložisko, neviem co na to mesiac reklamuju

luci272
23. jan 2026

Nám zas stále tá brzda hrkoce , časť kde sa šliape... Rovny chodnik len trosku zrnity asfalt a uz to hrka.. neviem ci sa sem da poslat video...? Keby niekto vedel poradiť... Super.. mali sme ísť reklamovať.. ale vsetci sme na chripku ochoreli tak ten problem zatiaľ pretrváva

luci272
23. jan 2026
@mimisk

@lolinka200 to musíte mat fakt smolu, lebo mi sme predali fakt veľa IVI a mozem povedať zo 100% predaných 1%reklamacie, ked vam nejde pohnut koleso predne teda asi sa netoči ako som pochopila, musíte mat vysypané ložisko, neviem co na to mesiac reklamuju

@mimisk dobrý deň, môžem sa spýtať, na čo konkrétne ste mali reklamáciu ??

lolinka200
26. jan 2026
@mimisk

@mimisk no zadne sa pri odbrzdeni uplne bloklo muselo sa nieco vnutri zlomit lebo neslo ani pohnut...uz sme ho vcera zaniesli na predajnu pán sa bude snazit to opravit a ked to nepojde tak tam budem musiet ist spisat reklamaciu a zas pojde do polska na opravu ☹ prvy krat to vraj boli loziska zlé preto to tak buchotalo

mimisk
26. jan 2026
@luci272

@mimisk dobrý deň, môžem sa spýtať, na čo konkrétne ste mali reklamáciu ??

@luci272 väčšinou ked sme kocik rozbalili z výroby sme zistili hneď chyby než bol odovzdaný zákazníkovi. Väčšinou ze nebránili brzdy

mimisk
26. jan 2026
@lolinka200

@mimisk no zadne sa pri odbrzdeni uplne bloklo muselo sa nieco vnutri zlomit lebo neslo ani pohnut...uz sme ho vcera zaniesli na predajnu pán sa bude snazit to opravit a ked to nepojde tak tam budem musiet ist spisat reklamaciu a zas pojde do polska na opravu ☹ prvy krat to vraj boli loziska zlé preto to tak buchotalo

@lolinka200 mali ste prerastenej osky od nova treba to čistiť a mastit

mimisk
26. jan 2026
@lolinka200

@lolinka200 premastene

luci272
26. jan 2026
@mimisk

@luci272 väčšinou ked sme kocik rozbalili z výroby sme zistili hneď chyby než bol odovzdaný zákazníkovi. Väčšinou ze nebránili brzdy

@mimisk nebrzdili brzdy ??. Zaujímavé.. asi má tento kočík slabinu práve tam

mimisk
26. jan 2026

tam bol problem ze bola kratka tycka co zabrzduje kolesa,ale to asi bolo pri dvoch kocikoch, inak ako som pisala od zakaznika nebola ziadna reklamacia

mimisk
26. jan 2026
@luci272

@mimisk nebrzdili brzdy ??. Zaujímavé.. asi má tento kočík slabinu práve tam

@luci272 vy mate skorej problem ze vam ta tycka poriadne nezaskakuje, tak treba premastit tu tycku,

lolinka200
27. jan 2026
@luci272

@lolinka200 .. nám po 2 týždňoch používania vrzgotalo pruženie ..na novom kočíku.... Pri predaji povedali všeličo o udrzbe ale ze pred prvým použitím treba premazat nepovedali , skor len ze po umývaní treba premazat..ok nevadí.premazali sme jedno pruzenie o mesiac ked vrzgotalo dalsie tak ďalšie.. treba silikonovy olej na to .. vraj ho maju v bicyklovej predajni... Takze toto sa dalo poriešiť celkom lahko... skorej máme hlucnu brzdu..ta trochu hrkoce sramoti ked ideme po nerovnostiach...neviem popravde co s tým .niekedy to hrkoce viac niekedy vobec , skusali sme ju aj trochu s nohou napolohovat inak...no ..nevieme ze co... Tiez sa nam to nechce ísť reklamovať... Kocik potrebujeme skoro denne .. ale az na tu brzdu ktora niekedy hrkoce ...som s nim veľmi spokojná... Nieje vobec ťažký.. vsetko sa dá s nim .. ked je moc lahunky kocik , ma to aj svoju daň, neunesie tazsie dieta resp. Odrazí sa to na funkčnosti , zachvilu sa rozpadne boli sme na to upozornovany ked sme pozerali ... A to bol fakt lahucky ako hrackarsky ale asi je potom ozaj menej odolný.. no treba si vybrat kto to na co potrebuje .. dajte vediet ako ste poriesili tú hlučnosť a co konkrétne vam robi hluk ... Lebo nam najprv pružiny... Vrzgot... A potom ako keby hrkotanie a teda asi brzda lebo všetko ostatne je dost na pevno a nema tam co ine hrkotat .. len ta brzda je taka mierne pohyblivá ..

Dobry den i
@luci272 dobry den takze prvy krat to bolo loziskami tie v polsku vymenili a kocik bol ako novy tichucky....teraz co sa to koleso zablokovalo nebola chvalabohu ziadna vyrobna chyba udrbar v tom obchode nasiel 2 kamienky a tie zablokovali jedno koleso...tam kde sa brzdi vosli dnu kamene a zablokovali brzdu 😉 takze sme spokojní....aj tie predavacky vraveli ze na roan nebyvaju reklamacie dost sa cudovali

luci272
27. jan 2026
@mimisk

@luci272 vy mate skorej problem ze vam ta tycka poriadne nezaskakuje, tak treba premastit tu tycku,

@mimisk premastujeme aj tu tyčku, ale je to rovnaké.. stále...a tá tyčka nespravila z vnútornej strany kolesa jediny škrabanec .. takze asi sa zasúva ako má. Len skorej to kde sa sliape cele Hrkoce. Nedá sa mi prilozit video...

lolinka200
Dnes o 12:43
@luci272

@mimisk premastujeme aj tu tyčku, ale je to rovnaké.. stále...a tá tyčka nespravila z vnútornej strany kolesa jediny škrabanec .. takze asi sa zasúva ako má. Len skorej to kde sa sliape cele Hrkoce. Nedá sa mi prilozit video...

@luci272 dajte si to reklamovat nam to hrkotalo asi po 2 tyzdnoch vozenia a bola to hanba novy kocik a vsetci poculi ze ideme ☹ akoze 700 eur nieje maly peniaz urcite s tym chodte .... tiez mate isto loziska zle

Strana
z2