Skúsenosti s kočíkom Roan Ivi 2.0
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s kočíkom Roan Ivi 2.0? Nejaké pre a proti...
Ďakujem ☺️
@luci272 tak vidim , odbornici ked vam nevysvetlili , keď je problem, my brzdy premastujeme vzdy nez zakaznikovi posleme, alebo odosielame kocik
@mimisk o brzdach nebola reč od nich. A oni pochybujem ze namazali kocik lebo sme si ho boli zobrať a bol v krabici a rozbalovali sme ho z igelitov a z krabice ...a podla mna to asi nechcu take namazane niekomu znova skladat do krabice aby nahodou neuspinili látku.neviem..alebo su v tom ze nieco je uz ok namazane z výroby...lebo tycky na koleckach namazane boli akokeby od výroby..nevadí.. skusila som vsetko vonku s hadicou umyť.. odojila som kolecka a ozaj je tam este jeden kolik ktory sa pri použití brzdy vysunie schova vysunie schová tak som na neho spliechala silikónový olej v oboch polohach aby sa aj taky naolejovany schoval a vysunul a schoval a vysunul a ideme sa prejsť von tak uvidím... Ďakujem kazdopadne za radu toto by ma nnenapadlo... Vzdy som mazala len pruženie... Nech nevrzga...
@luci272 tak vidim , odbornici ked vam nevysvetlili , keď je problem, my brzdy premastujeme vzdy nez zakaznikovi posleme, alebo odosielame kocik
@mimisk a este sa spýtam brzda ta ploska ktorá sa stlaca s nohou .. s tou netreba nic robiť? ? Myslim ze rozobrat sa asi neda ani vycistit nejako extra ani naolejovat.. lebo to sme mali pocit ze hrkoce .. ze je to uvolnene alebo co ... Ale skusime s takymto vycistenim naolejovanym kocikom ist (teda tie dvoje brzdove bocne koliky sme naolejovali ) a uvidime ci bude hrkotat... Ďakujem potom pisem ... Dve spravy som vam sem posielala teraz 👍
Dobry den kocik bol reklamovany skoro mesiac v oprave zaciatkom decembra sme ho mali a vsetko super...momentalne som bola po muza pretoze sa zablokovalo koleso a neda sa s nim ani pohnut ☹ teraz ho pojdem zas reklamovat a zas budem bez kocara mesiac...ja neviem ci len ja mam take stastie na toto ale strasne sa mi pacil skoda ze sa tak kazí ☹
Dobry den kocik bol reklamovany skoro mesiac v oprave zaciatkom decembra sme ho mali a vsetko super...momentalne som bola po muza pretoze sa zablokovalo koleso a neda sa s nim ani pohnut ☹ teraz ho pojdem zas reklamovat a zas budem bez kocara mesiac...ja neviem ci len ja mam take stastie na toto ale strasne sa mi pacil skoda ze sa tak kazí ☹
@lolinka200 to musíte mat fakt smolu, lebo mi sme predali fakt veľa IVI a mozem povedať zo 100% predaných 1%reklamacie, ked vam nejde pohnut koleso predne teda asi sa netoči ako som pochopila, musíte mat vysypané ložisko, neviem co na to mesiac reklamuju
Nám zas stále tá brzda hrkoce , časť kde sa šliape... Rovny chodnik len trosku zrnity asfalt a uz to hrka.. neviem ci sa sem da poslat video...? Keby niekto vedel poradiť... Super.. mali sme ísť reklamovať.. ale vsetci sme na chripku ochoreli tak ten problem zatiaľ pretrváva
@lolinka200 to musíte mat fakt smolu, lebo mi sme predali fakt veľa IVI a mozem povedať zo 100% predaných 1%reklamacie, ked vam nejde pohnut koleso predne teda asi sa netoči ako som pochopila, musíte mat vysypané ložisko, neviem co na to mesiac reklamuju
@mimisk dobrý deň, môžem sa spýtať, na čo konkrétne ste mali reklamáciu ??
@mimisk no zadne sa pri odbrzdeni uplne bloklo muselo sa nieco vnutri zlomit lebo neslo ani pohnut...uz sme ho vcera zaniesli na predajnu pán sa bude snazit to opravit a ked to nepojde tak tam budem musiet ist spisat reklamaciu a zas pojde do polska na opravu ☹ prvy krat to vraj boli loziska zlé preto to tak buchotalo
@mimisk no zadne sa pri odbrzdeni uplne bloklo muselo sa nieco vnutri zlomit lebo neslo ani pohnut...uz sme ho vcera zaniesli na predajnu pán sa bude snazit to opravit a ked to nepojde tak tam budem musiet ist spisat reklamaciu a zas pojde do polska na opravu ☹ prvy krat to vraj boli loziska zlé preto to tak buchotalo
@lolinka200 mali ste prerastenej osky od nova treba to čistiť a mastit
@lolinka200 premastene
tam bol problem ze bola kratka tycka co zabrzduje kolesa,ale to asi bolo pri dvoch kocikoch, inak ako som pisala od zakaznika nebola ziadna reklamacia
@lolinka200 .. nám po 2 týždňoch používania vrzgotalo pruženie ..na novom kočíku.... Pri predaji povedali všeličo o udrzbe ale ze pred prvým použitím treba premazat nepovedali , skor len ze po umývaní treba premazat..ok nevadí.premazali sme jedno pruzenie o mesiac ked vrzgotalo dalsie tak ďalšie.. treba silikonovy olej na to .. vraj ho maju v bicyklovej predajni... Takze toto sa dalo poriešiť celkom lahko... skorej máme hlucnu brzdu..ta trochu hrkoce sramoti ked ideme po nerovnostiach...neviem popravde co s tým .niekedy to hrkoce viac niekedy vobec , skusali sme ju aj trochu s nohou napolohovat inak...no ..nevieme ze co... Tiez sa nam to nechce ísť reklamovať... Kocik potrebujeme skoro denne .. ale az na tu brzdu ktora niekedy hrkoce ...som s nim veľmi spokojná... Nieje vobec ťažký.. vsetko sa dá s nim .. ked je moc lahunky kocik , ma to aj svoju daň, neunesie tazsie dieta resp. Odrazí sa to na funkčnosti , zachvilu sa rozpadne boli sme na to upozornovany ked sme pozerali ... A to bol fakt lahucky ako hrackarsky ale asi je potom ozaj menej odolný.. no treba si vybrat kto to na co potrebuje .. dajte vediet ako ste poriesili tú hlučnosť a co konkrétne vam robi hluk ... Lebo nam najprv pružiny... Vrzgot... A potom ako keby hrkotanie a teda asi brzda lebo všetko ostatne je dost na pevno a nema tam co ine hrkotat .. len ta brzda je taka mierne pohyblivá ..
Dobry den i
@luci272 dobry den takze prvy krat to bolo loziskami tie v polsku vymenili a kocik bol ako novy tichucky....teraz co sa to koleso zablokovalo nebola chvalabohu ziadna vyrobna chyba udrbar v tom obchode nasiel 2 kamienky a tie zablokovali jedno koleso...tam kde sa brzdi vosli dnu kamene a zablokovali brzdu 😉 takze sme spokojní....aj tie predavacky vraveli ze na roan nebyvaju reklamacie dost sa cudovali
@luci272 vy mate skorej problem ze vam ta tycka poriadne nezaskakuje, tak treba premastit tu tycku,
@mimisk premastujeme aj tu tyčku, ale je to rovnaké.. stále...a tá tyčka nespravila z vnútornej strany kolesa jediny škrabanec .. takze asi sa zasúva ako má. Len skorej to kde sa sliape cele Hrkoce. Nedá sa mi prilozit video...
@mimisk premastujeme aj tu tyčku, ale je to rovnaké.. stále...a tá tyčka nespravila z vnútornej strany kolesa jediny škrabanec .. takze asi sa zasúva ako má. Len skorej to kde sa sliape cele Hrkoce. Nedá sa mi prilozit video...
@luci272 dajte si to reklamovat nam to hrkotalo asi po 2 tyzdnoch vozenia a bola to hanba novy kocik a vsetci poculi ze ideme ☹ akoze 700 eur nieje maly peniaz urcite s tym chodte .... tiez mate isto loziska zle

mozem sa spytat kde ste kupovali kocik
@mimisk v Trnave