icon

Skúsenosti s kočíkom Thule Urban Glide 3. Je príliš široký?

spanielka44
21. aug 2026

Ahojte zienky zvažujem kúpu tohto kočíka ale obavám sa lebo ma raz vystrašila pani na predajni že je príliš široký a tazko sa s ním manipuluje, je to pravda? Ako ste s ním boli spokojne?

foxyfox
23. aug 2026

Objednala som si a alzy Cybex avi spin, o chlp menší ako UG3, prešla som sa s ním len po dome a proste toto nie. Na mňa je veľký, ťažký, mám dojem že tlačím tank. Do obchodu by som s ním ani nešla, bála by som sa že to tam zbúram. Hľadám alternatívu, už som ho vrátila. Inak je krásny.

lodkadiz
24. aug 2026

@spanielka44 je široký, je veľký, do prírody/ na sport a priestranného bytu alebo domu je super do obchodu/vytahu/auta je na hovno 🙂

debnl
31. aug 2026

Ahoj, my mame ale TUG2 a nemôžem povedať zas krive slovo na tieto kočíky. Oproti Easywalker Zoey čo mame ako mestský kočík je neporovnateľne lepšie ovládateľný a stabilnejší. Nepríde mi ani extra ťažký. (Už som zvažovala že Easywalker prestanem používať úplne a budem len Thule a to bývame v byte v bytovke s výťahom pre 3 osoby, žiadny veľký dom či byt).
Je pravda že je širší, zavisi teda ako ho chcete používať ale ja s nim v pohode obehnem aj obchody, keď ho davam do auta dám dole kolieska.
Do prírody a na nerovnosti je super, tie kolesa s dušou sú úplne inde ako tie klasicke tvrdé kolieska na kočíkoch.