Skúsenosti s kočíkom Thule Urban Glide 3. Je príliš široký?
Ahojte zienky zvažujem kúpu tohto kočíka ale obavám sa lebo ma raz vystrašila pani na predajni že je príliš široký a tazko sa s ním manipuluje, je to pravda? Ako ste s ním boli spokojne?
@spanielka44 je široký, je veľký, do prírody/ na sport a priestranného bytu alebo domu je super do obchodu/vytahu/auta je na hovno 🙂
Ahoj, my mame ale TUG2 a nemôžem povedať zas krive slovo na tieto kočíky. Oproti Easywalker Zoey čo mame ako mestský kočík je neporovnateľne lepšie ovládateľný a stabilnejší. Nepríde mi ani extra ťažký. (Už som zvažovala že Easywalker prestanem používať úplne a budem len Thule a to bývame v byte v bytovke s výťahom pre 3 osoby, žiadny veľký dom či byt).
Je pravda že je širší, zavisi teda ako ho chcete používať ale ja s nim v pohode obehnem aj obchody, keď ho davam do auta dám dole kolieska.
Do prírody a na nerovnosti je super, tie kolesa s dušou sú úplne inde ako tie klasicke tvrdé kolieska na kočíkoch.

Objednala som si a alzy Cybex avi spin, o chlp menší ako UG3, prešla som sa s ním len po dome a proste toto nie. Na mňa je veľký, ťažký, mám dojem že tlačím tank. Do obchodu by som s ním ani nešla, bála by som sa že to tam zbúram. Hľadám alternatívu, už som ho vrátila. Inak je krásny.