icon

Skúsenosti s kočíkom Venicci Tinum Upline: Kvalita a spoľahlivosť

lucia0501
20. jan 2025

Ahojte,
chcem sa opýtať či nemáte niektorá skúsenosti s kočíkom Venicci Tinum Upline vo farbe Stone beige (krémovej) alebo All black (čiernej). Rozmýšľame nad kúpou tohto kočíka chceme si byť istí, či je naozaj kvalitný, spoľahlivý a zvládne aj trošku hrboľatý terén.

https://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombino...

Veľmi ma zaujímajú aj recenzie pri čiernej farbe, či sa bábätko neprehrievalo cez leto a či slnko neťahá farbu. Pri tomto type kočíku by mala byť UV ochrana práve na to prehrievanie.

Budem rada za všetky rady, skúsenosti prípadne môžete pripojiť fotky. Ďakujem.

janai1
20. jan 2025

@lucia0501 my máme ten stone beige a veľká spokojnosť. Úplne v pohode zvláda dedinské cesty a aj sneh/kašu po ceste

lucia0501
autor
20. jan 2025

@janai1 Ďakujem a čo sa týka kvality, je to hodné tej ceny? Váhame nad kúpou tohto Venicci alebo Cybex Priam, ale prikláňame sa k tomu Venicci.

janai1
20. jan 2025

@lucia0501 za mňa áno. Ako vravím, my sme spokojní. Nevrzga ani nič podobné, ľahko sa skladá, nepríde mi ani ťažký.

jarkaslck
20. jan 2025

@lucia0501 ahoj, my mame venicci, ten bezovy, mozem len odporucat. Porovnat s inymi neviem, ale perfektne lahke skladanie jednou rukou (aj podvozok, aj vanicka). Aj ta sportova cast vyborna. Co sa tyka farby, my mame aprilove dieta, a tu hlboku vanicku sme pouzivali hlavne v lete, preto sme vybrali bezovy. K hlbokej vanicke sa dali kupit aj adaptery, nam s muzom bol kocik nizky bez toho...

veva24
20. jan 2025

Mám vo farbe stone beige neviem si vynachváliť. Ma obrovskú vaničku (naša sa zmestila ešte vo 8. Mesiacoch a to mala ešte rezervu). Kocikovala som cez sneh a úplne v pohode som prešla.
Teraz používame športový a je super skladny, vieš dat do oboch smerov a je rastúci