icon

Skúsenosti s retro kočíkom

kamqa
16. jún 2015

Ahojte mamičky, chceli by sme pre našu malú kúpiť retro kočík, aké máte skúsenosti? Ďakujem

Strana
z2
katka.gzd
17. jún 2015

@mojong a satky jasne ze postupne 🙂 zas netlacim peniazky.... A viem ze neni zarucene ze babo bude chcet tam byt...mozno akurat schytam kocikove dieta.... Rodim v decembri ak vsetko dobre pojde...ty aku satku odporucas na zaciatok?

siska53
17. jún 2015

@katka.gzd planujem ho predat.🙂) uz je volny.. Tretie nebude hoci by som chcela... Takze ak by si mala zaujem... Chlapi sa aj potesia,muz do mna stale huci,aby som uz konecne dala inzerat. Je to ten, co som tu dala.aj foto..

siska53
17. jún 2015

@katka.gzd a mam k tomu aj vajce tmavomodrej farby zn.inglesina,to bolo pouzivane len 1dietatom,lebo pri malom som mala vajce z druhej ruky,len inej znacky,to nepasovalo a po dopouzivani som to predala,takze pre malu sme uz kupovali original inglesinacky. Mam parik a mne s aprave cervena zdala taka pre obe pohlavia a aj viditelna a nevidno kazdu spinu. Mam k tomu aj cerveny fusak priamo sa da pekne aj remencami napojit,ak bude treba..

konik11
17. jún 2015

@siska53
@katka.gzd
ja mam objednany tento: http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/kombin... - s podvozkom ergo bike, podvozok ako inglesina magnum. tohtorocna kolekcia inglesina sa da kombinovat na rozne podvozky.
Katka, ak si z BA, chod sa pozriet do kocikovo na Drienovej, minule tam mali vystaveny ten cerveny magnum a aj ine.

mojong
17. jún 2015

@katka.gzd inak ten silver cross je podobny tiez vanicku prerobis na sportak a hotovo.
a je vymakany aj inak, vsak si ho pozri v googli ja mam farbu charcoal a aj ten potah je super vycistis hubkou a vodou ked cosi. By som pridala foto ale som z mobilu tu len

reni1512
18. jún 2015

@siska53 aj Cam-ko ma retro 🙂 ale posielam ti link, dnes mi vybehol na fb. Maju tu celkom pekny vyber http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/hlboke...

siska53
18. jún 2015

@reni1512 dakujem,no ja kocik nepotrebujem;)) ja som pisala o skusenostiach s mojim kocikom. 🙂

nicollet07
29. júl 2015

Ahojte baby, obraciam sa na Vás a prosím o pomoc s nájdením stránky na tento kočík. Chcela by som si ho objednať no nikde nemôžem nájsť stranku naň . Všade mi vyhadzuje len obrázky alebo diskusie v ktorých bol spomenutý . Vopred ďakujem 🙂

szekely
2. mar 2017

ahojte mate niektara skusenost s kupov retro kocika inglesia v polsku ? :D

lucinkab
9. jan 2018

Ja som si kúpila inglesinu klasiku modru avšak čakali sme divčatko tak som ušila ružový návlek, teraz čakáme druhe a vyuzijem ho znova je super, a aj spratny do auta a to pohodlie dieťaťa na nezaplatenie... do roka s fusakom vo vaničke!!!

mata90
9. jan 2018

@lucinkab aká bola cena kočíka? dakujem

lucinkab
9. jan 2018

@mata90 kupovala som v roku 2013 od jednej mamicky ktora ho pouzivala 9 mesiacov a dala mi ho za 450€ v tom modrom prevedení + vajičko ... športiak nan som si dokupila a zrenovovala tiež. nová trojkombinácia stoji okolo 1400€

Strana
z2