Športová trojkombinácia na beh aj do terénu
Ahojte mamicky
Prosim, vedeli by ste mi poradit nejaku 4-kolku s 3-kombinaciou, aby bol kocik vhodny od narodenia a vyuzitelny co najdlhsie? Rada by som ho vyuzila na vychadzky v terene a takisto na beh. Rozmyslala som aj nad 3-kolkou, no bolo mi viackrat povedane, ze su velmi nestabilne. Otazne je, ci na beh existuje aj super stabilny kocik. Moze byt kludne aj tazsi vahovo, to nie je prekazkou. Idealne ak by mal aj vhodny ulozny priestor. Dakujem!
@milliondollarbaby prave som si uvedomila ze chces trojkombinaciu :D necitam pozorne :D hlavne ze som ti napisala celu esej :D ale da sa k tej sportovej casti dokupit vanicka a sedia na to aj autosedacky dobre takze nakombinovat sa to da ;)
@milliondollarbaby ja odporúčam joolz. Ja mám konkrétne Joolz Day, 3 kombináciu so štyroma kolesami. Kolesá aj konštrukcia sú super, do terénu. plus sa ešte dajú kúpiť predné kolesá terénne.
Urcite odporucam na sport jane slalom ,je to trojkolka ale je riesena presne. Na beh, korcule,preto ma aj rucnu brzdu, je vyuzitelna od narodenia do 3 rokov,je to jeden z najvascich sportovych casti na trhu,je to kvalitny kocik ktory ponuka hlavne spolahlivost v terene... Skus sa pipozerat na strankach resp poradit s predajcami
no neviem, so stvorkolkou by som nebehala. Ja sama beham, muz tiez, ale so stvorkolkou si to neviem predstavit. A trojkolky nie su nestabilne. Asi zalezi na tom, aky kvalitny kocik mas. Tak ja vobec nemam pocit, ze nasa trojkolka je nestabilna. A mala som v sportovej casti narvaneho aj nasho 6 rocneho 25 kg chalaniska. Samozrejme len na skusku 😀
My name TFK Joggster III s 12 palcovymi kolesami ( este su aj 16sky). Beha sa mi s nim dobre, dokonca som behala aj s vanickou. Teraz uz mame prerobeny na sportak, mala ma 6 mesiacov, mame este zmensovadlo, aby nam pri behu velmi nelietala.
Mame ho vyskusany uz v kazdom terene, na suchu, na lade, v snehu, s vanickou, sportak, byvame na dedine, prejdem nim hocijaky hrbol ci dieru, ja ten kocik fakt nesetrim. Precestoval s nami uz pol sveta. Momentalne sme v Saudskej Arabii a prezil aj pust. 😕

Ahoj 🙂 zalezi aj do akej sumy sa chces zmestit podla tvojho mena by som povedala ze by to nemuselo byt rozhodujuce ;) :D ja este nemam osobne skusenosti ale tiez sme vyberali kocik aby bol aj do terenu kedze moc radi chodime do prirody a na tury a rozhodli sme sa pre Hartan Racer GTS tak skus pozriet ci by ti vyhovoval ma aj rucnu brzdu co si chvalia trebars ak by si chcela ist aj na korculiach :D rovnako osozne ak mas dlshsie trasy dolu kopcom nasim hlavnym kriteriom bolo aby ten kociarik obsahoval co najmenej zdraviu skodlivych latok pre babatko i ked kazdy ktroy sa predava musi splnat nejake normy no tie su nastavene dost vysoko, dalej som chcela hlboku vanicku dost velku tato nie je horibilna ale nie je ani z tych najmensich a na neposlednom mieste uz spominanu moznost zjazdit s nim vsetko 🙂 ak by si sa pren rozhodla maju na ne dodaciu dobu cca 3 mesiace kedze su to nemecke kociky, ktore sa tam od zakladu montuju a testuju tak nezabudni kupovat dostatocne skoro ;) daj potom vediet aky ste nakoniec vybrali ;)