Športový kočík

14. nov 2022

Ahojte žienky. Vedeli by ste mi prosím Vás odporučiť nejaký najlepší športový kocik? Mám kúpenú 3 kombináciu Bebetto bresso premium class ale vôbec mi nevyhovuje. Používam ho cca 7 mesiacov a z toho asi 3 mesiace športový a hrozne vŕzga, puká, je extrémne ťažký takze aj manipulácia je ťažšia. Chcela by som nejaký ľahší ale hlavne prosiiiim aby to nebola hrkálka. Ja som z toho úplne na nervy že všetko čo môže tak vŕzga aj rúčka puká… chcela by som nejaký ktorý využijem čo najdlhšie lebo malá je rada v kočíku a keď už by som mala do nejakého investovať tak hlavne nech vydrží aj rozpadnuté chodníky na sídlisku a nejaky viac opruženy.
Taká som bola šťastná že som si vybrala ten Bebetto aj sa mi páči nebol ani najlacnejší a absolútne som nečakala že sa takto rozhega takže mám úplne nervy🤦🏼‍♀️ už sa bojím ísť len tak do obchodu, nejaky kúpiť a po pár mesiacoch sa tak dodrbe. Najhoršie že to ani nemám ako dopredu vedieť či je kvalitny alebo nie lebo nový kocik na predajni nikdy nepuka a nevŕzga 😅🤦🏼‍♀️ ďakujem vám veľmi pekne za všetky rady

jeanne14
14. nov 2022

Cybex balios

wonder13
14. nov 2022

Valco baby trend 4

autor
14. nov 2022

@wonder13 prosím Vás a je aj otočný do protismeru?

wonder13
14. nov 2022

Nie, to je asi jediná vec kt nema ako väčšina sportiakov. Ale inak je to perfektný kočík.

autor
14. nov 2022

@wonder13 lebo mám 9 mesačnú dcérku a športový používam zatiaľ z 3 kombinácie a len v protismere inak som ju ešte nevozila. Neviem či nie je ešte skoro ju dať do smeru jazdy asi aj kvôli mne 😁

wonder13
15. nov 2022

Môj malý ma 9,5m a vozí sa úplne v pohode v smere, aj tak už chce pozerať dianie okolo a nie na mňa. Strieška ma hore okienko a vidíte na bábo aj tak. Prvého syna som kocikovala v športiaku z dvojkombi, tam sa to dalo obojsmerne nastaviť, ale asi keď mal 8-9m som ho otočila od seba aj tak. Tým som len chcela povedať, že to otočenie na mamku je krátkodoba záležitosť.

autor
15. nov 2022

@wonder13 lebo mne príde že tak rýchlejšie zaspi keď vidí mna. Ešte som to neskusala ale nestane sa to že keď ju otocim v smere tak sa bude stále pozerať čo je okolo nej a nebude chcieť zaspať?