icon

Športový kočík Fortuna. Je dobrý do snehu?

vierkasteffi
8. sep 2011

Aké maté skusenosti s tymto kocikom v zime ked je sneh a clapkanica?

zuzikkaa
•
9. sep 2011

@vierkasteffi osobnu skusenost nemam ale ma ho sestra.pouziva ho od jari cize sneh sme nezazili ale urcite pojde zle 😒 ako kazdy kocik co ma mensie kolesa...ja som uz mala viac kocikov a do snehu a clapkanice jednoznacne treba velke kolesa 😉 inak sa dost narobis,,tym ze su tie predne kolesa zdvojene sa ti tam napcha sneh a nepohnes s tym

vierkasteffi
autor
•
9. sep 2011

vdaka za radu mame doma este klasicky hlboky kocik a chcela predat tak si ho radsej este necham na tu zimu pre istotu 😉

gubcikova
•
9. sep 2011

@vierkasteffi mám skúsenosť a nedám na neho dopustiť.je to skvelý kočík aj do snehu.skvele sa sním išlo a sneh sa nezadrhával medzi prednímy kolečkamy ako to u niektorých športiakov býva.je veľmi priestranný,veľký nákupný košík.teraz čakáme druhé a kočík nepredávam.mám ho už rok a stále je ako nový.žiadne závady na ňom ešte neboli.nánožník je taktiež teplunký.

vierkasteffi
autor
•
9. sep 2011

ja som si ho nedavno kupila tak stale premyslam ci mam stary kocik predat alebo ho predsa len na tu zimu nechat, neviem dost mi v byte zavadzia ...

gubcikova
•
9. sep 2011

@vierkasteffi je to na tebe.mne sa v zime sním dobre chodilo nebol problém.

vierkasteffi
autor
•
9. sep 2011

@gubcikova a byva u vas vela snehu v zime, lebo tu v ba moc nieje no este porozmyslam

gubcikova
•
9. sep 2011

@vierkasteffi ja bývam v novom meste nad Váhom,takže mávame snehu požehnane.hlavne ked ideš cez prechod.vieš cestári odhrnú cestu,ale aby odhrnuli aj kopu ktorá bráni v prejazde to nie.žijeme na sídlisku,kde sa sneh v zime neodhrna,ked ho neodhrnú ľudia pred barákom.aj v člapkanici sa sním dobre išlo.sneh sa nezachytával medzi kolečkami,má tam dosť veľký priestor.

vierkasteffi
autor
•
4. okt 2011

baby pred mesiacom som kupila tento kocik a nieco tam skrípe v prednom kolese ale nie moc mate s tym niekto skusenost co to moze byt ??

hannah25
•
19. jan 2013

@gubcikova dobrý deň, prosím vás rozmýšlam o kúpe fortuny 2012 ale odrádza ma váha 10,7kg, bol aj vám ťažky????

gubcikova
•
20. jan 2013

@hannah25 fortuna nebola ťažká,ľahké skladanie proste super.ja rozmýšľam teraz nad podobou babypoint sprinter

hannah25
•
20. jan 2013

@gubcikova aj mne sa páči 🙂 pekný štýlový🙂

fifi284
•
27. jan 2013

@gubcikova Mohla by som sa opýtať na Fortunu, presnejšie na kolieska? Z akého sú materiálu, guma, plast? A ešte jedna ozátka, či sa dá madlo polohovať, alebo je len v jednej stabilnej polohe.Ďakujem 🙂

gubcikova
•
27. jan 2013

@fifi284 madlo sa dá polohovať 2x podľa toho ako si ho otočíte,kolieska sú tvrdené nie plast mám ho v inzerátoch

ena88
•
24. jún 2013

Baby neviem sa rozhodnut aky sportovy kocik kupit 🙂 hm?

jennna
•
29. jan 2015

Ahojte baby... mám červený kočík Babypoint Fortuna so všetkým vybavením "garážovaný" 🙂))) môžem prehlásiť, že najlepší športový kočík, bola som spokojná, malá sa do neho zmestila v pohode aj ako dvojročná na obedný spánok. Ak máte záujem, píšte mi na mail: jana.anderlov6@gmail.com ..určite sa dohodneme!