Športový kočík, ktorý má dostatočnú hĺbku sedu a je pre dieťa pohodlný
Dobrý deň,potrebovala by som radu.Zhaniam športový kočík alebo buginu v rozumnej cene vhodnú na časté skladanie do auta kde dieťatko má pohodlie a je fakt vsadený do koča a ma aj bočnice tak, aby nebol ako na stračej nôžke.Totiž po prvom synovi mám cybex balios S a kvalita dobrá len to sedenie v ňom a aj fusak tam dať v zime,take ako to mám povedať moderne ale funkčne nič moc tá sedačka.No neviem mám pocit že môj druhý syn ktorý ma rok mi z toho vypadne,že hĺbka sedu je taká akoby sa mi z tadiaľ šmykal.🤷🏻♀️Samozrejme blbe narážky že či pri prvom som to nevedela alebo prečo som ho kúpila si prosím odpustite.Predavačka ho vychválila do nebies a mne sa na prvý pohľad páčil aj ta strieška je super ale časom som zistila jeho mínusy ktoré mne nevyhovujú,ba dokonca už po prvom je trosku vyheganý a pri väčšej zaťaží mam pocit že už sa mi v tom to dieťa prekotí.Obzerala som sa po niečom takom ako Kinderkraft alebo Petite Mars Easy.Chodím často autom keďže bývam na dedine a preto by mal byt dobre aľahko zložiteľný.Ďakujem
@lenuska9999 ďakujem dobre vedieť,tiež som pozerala Britax je už hodnejší na skladanie a aj cena,mno ale tiež som za kvalitu.
@momomamo tiež máme Britax b-motion 4 plus a spokojnosť.. je kvalitný a dieťatko tam má pohodlie… síce je to taký malý autobus 😀 ale stojí to za to

@momomamo kinderkraft je hrozný. Kvalita žiadna. Ja som mala Kinderkraft Grande a bol to najhorší kocik co som kedy mala. Kúpila som ho čisto nový v predajni a asi po dvoch dňoch keď som bola s malým na prechádzke a chcela som prejsť cez obrubnik, som ho trosku naklonila na zadne (ved ako sa chodí cez obrubnik) a kocik sa mi zlomil v tom klbe a skoro sa mi zložil aj s dieťaťom v ňom. Par dni na to sa mj odlomil držiak na pohár.. neskôr začalo hrkať jedno koliesko, ktoré aj odpadlo, zlomilo sa mi na nom aj madlo a prehol sa v mieste , kde mal malý nohy. Po tretej reklamácii som sj nechala vrátiť peniaze a ten kocik nechcem viac vidieť... mam Britax B motion 4 plus a maximálna spokojnosť, len nie je veľmi skladny ani nie je najľahší