Športový kočík Moon Resea - skúsenosti
Ahojte. Ak máte niekto tento typ kočíka, tak aký je, je dobrý, kolesa ma fajn, prejde aj pole napr. DIKY.
Ja mam moon resea sportovy a za mna velka spokojnost.Je vyborny,obojsmerne sedenie,vyborne sa sklada do auta a chodime aj po lesnych cestickach a zatial bez problemov.
Ja som s nim max spokojna, lahucky, skladny, jednoducha manipulacia, otocny v oboch smeroch. Velmi lahko sa da zlozit a nalozit/vylozit z auta. Jazdim vacsinou po meste (co sa miestami da porovnat aj s rozbitou polnou cestou 🤣) a bez problemov. Casto som sa prechadzala aj po hrbolatej zahrade a v pohode som presla. Dolu do kosika viem nalozit aj slusny nakup.
Ja mam Moon resea 2komb a ja som nadmieru spokojna. Nemam rada porovnavanie mesto-dedina, byvam na dedine a nemame tu ani cesty ani ulice ako niekde na lazoch,normalne chodníky a cesty,mozno miestami lepsie ako v meste. Ale chodíme aj do prirody kde cesta nie je a kočík zvlada. Nezda sa mi byt nijak labilny ale zas orat s nim nechodim 🤷♀️😀
Ja momentalne predavam moon resea 2019 ale za mna top kocik aky som mala.maly ma 1,5 roka ale uz mu dost trcia nohy to je jediny dovod.tak ako sa pisalo vyssie kocik je skladny lahucky ovladany jednou rukou kedze som chodila aj so psom,tiez som chodila na vselijake polne cesty a super 😊

Ja som kupovala teraz Nuovu, tá je vhodnejšia skôr do terénu. Resea že je skôr do mesta na chodníky, má užšiu konštrukciu, je labilnejšia. To povedali mne v obchode.