icon

Športový kočík - otočný, odpružený, nafukovacie kolesá

veronikadianka
25. aug 2020

Ahojte,
poraďte mi prosím s výberom športového kočíka. Asi som veľmi náročná ale náš pokladík tiež 🙂 Zháňam športový kočík, ktorý by mal spĺňať nasledovné parametre:
- sedaciu časť otočnú v oboch smeroch s možnosťou sklopenia do ľahu
- odpružené kolesá
- kolesá nafukovacie (prípadne ak sa vám osvedčili iné čo nehrkajú)
- polohovanie opierky na nôžky
- možnosť výškového nastavenia rukoväte
Toto sú asi nejdôležitejšie parametre a zatiaľ som nenašla kočík, ktorý by spĺňal všetko 🙂 Poraďte mi prosím ideálne s vlastnej skúsenosti. Kočík nemusí byť nový zvažujem aj kúpu jazdenky len potrebujem vedieť akú značku hľadať. Vopred ďakujem za rady 🙂

freeja
25. aug 2020

@veronikadianka Bebetto Nico Estilo 2019 mame my, jedina nevyhoda je ze je aj po zlozeni mohutny, cize zaberie vela miesta v kufri a teda nafukovacie kolesa, mali sme uz asi 4 defekty

veronikadianka
autor
25. aug 2020

@freeja skladnosť neriešime lebo máme veľký kufor v aute...a si s ním spokojná? nehrkoce? trochu sa obávam, že je to made in Poland...či obávam sa zbytočne?

dori92
25. aug 2020

Jednoznačne Britax Go Big2. Najlepší kočík na trhu a spĺňa tvoje parametre. Akurát kolesá niesu nafukovacie ale gélové, proste bezudrzbove, neprepich
nu sa a nezapichnu sa do nich kamienky.... Top kočík

tilko
25. aug 2020

Baby Design Husky...pri prvom som mala Quinny speedi takže tiež som sa obávala poľskej výroby, ale obavy boli zbytočné a bola som nadmieru spokojná....

veronikadianka
autor
25. aug 2020

@dori92 a nehrkocú tie gélové kolieska?

freeja
25. aug 2020

@veronikadianka nehrkoce nevrzga nic. Prejde lahko aj tazsi teren. Tiez som sa obavala toho Polska ale je uplne v pohode

saskia_98
25. aug 2020

@veronikadianka ja som mala bebetto ale lucu a teda to bol pan kocik. Do dnes lutujem ze som ho dala prec z ruky. Nehrkal, Tatry daval jak pan, pohodlny .. Ja som bola spoko akurat ze bol velky a ja mam sedan, cize maly kufor a preto siel aj prec.

veronikadianka
autor
25. aug 2020

@freeja aj cena je prijateľná ďakujem za tip 🙂

dori92
25. aug 2020

@veronikadianka nehrkocu absolútne, za mňa najlepší kočík na trhu, skús ale napísať aj do kočíkovej poradne ELi, ona ti poradí tiež..

querry
26. aug 2020

@veronikadianka britax go big, výborný kočík, ktorý spĺňa všetky tieto požiadavky