Športový kočík pre škôlkara so zlomenou nohou
Môj skolkar 5 ročny má zlomenú nohu je problém prejsť väčšiu vzdialenosť s barlami. Je dosť vysoký a preto zavaham či mu kúpiť nejaký používaný športový kočiar na ten čas kým ma sadru a pre prípady presunu. Máte skúsenosť v okolí?
Kam ho treba presuvat?
ano pozri nejaky bazarovy my sme mali polohovatelny golfac
@olimuc niečo som už pozrela ale nikto neuvádza akú nosnosť ma kočík. Syn má 30 kil
@janinah po nemocnici keďže sú dlhé chodby keď ideme na kontrolu, keď chce ísť niekam do parku ale je mu to ďaleko, idú prázdniny, veľká noc a chce ísť oliat sesternicu a ja som s ním sama a tiež niekedy potrebujem ísť niečo vybaviť.
@mamina7070 asi je to divné voziť tak väčšie dieťa ale myslím si že nikto pri pohľade na zasadrovanu nohu si nebude klopkat na čelo, však?
Synov kamoš v škôlke mal zlomenú nohu, kúpili kočík, reval ako túr že nie je bábätko
Jazdil na odrazadle. Zlomená niha hore a zdravou sa odrážal
Super riešenie
Nie je to divné, ale normálne. Aj dospelý so zasadrovanou nohou sa nechá odviezť na invalidnom vozíku. Nikto si nebude klopať na čelo.
Aj keby si niekto klopal na čelo, tak je to jeho problém... Ja som si práve pre takýto prípad nechala jeden taký väčší športový kočík. Našťastie sme ho nepotrebovali a medzičasom už má cez 160 cm a viac ako 50 kg. Ale 30 kg zvládne každý kočík (predstav si dieťa plus príslušenstvo, plus nákup...)
@pribinak akurát som premýšľala že keď sú menšie deti tak majú odrážadlo alebo bicykel s pomocnými kolieskami. A možno nakoniec aj môj syn bude mať také niečo lebo to je dosť možné že sa nebude chcieť cítiť ako malý 😊
No veď toto….pritesty vo veku 5 rokov sú už dosť reálne 🤣
Tak som rada že mi viete poradiť. Samozrejme že nikomu som neželala ani neželám zlomenú nohu ale život niekedy prekvapí. Aspoň nebude zavretý doma a iba na lavičke pred blokom. Ťažko to syn nesie že nemôže behať ale iba leží samozrejme, a po byte s barlami ale bohvie koľko s barlami neprejde.
My sme tak mali syna mesiac. Mal 7 rokov. Normálne sme chodili na výlety a jeho vozili v koči. A to ani sadru nemal, len proste mesiac nemohol chodiť. A bolo mi úplne jedno, kto sa ako pozeral. Mali sme kočík s možnosťou do 12kg a v pohode to dal
@hipuska aj toho som sa bála aby ma niekto neodsudzocal keď ho budem chcieť zobrať na prechádzku niekam.
A nemozes mu pozicat normalne invalidny vozik? Na presuny vyborne, nemusis sa bat ze spadne, ci o nosnost.
Tak ale vahu ma na 5-rocneho dost velku…
Tfk je do 36kg ale znesie aj viac. Nikto na teba nebude pozerat divne … kazdemu je to jedno.
nie urcite si nikto nebude klopkat na celo je to uplne normalne
Vyskusaj susedov poprosit o pozicanie, ja by som ti pozicala kludne.
@pribinak našťastie súhlasil s kočíkom, mal nejakú pokornu chvíľu 😁
@veselo_neveselo nad tým som nepremýšľala, mám zmiešané pocity z toho
@belllinka pardon opravujem, ma 25 kíl. Ďakujem za upozornenie
@majlo1234 u nás ani nemá nikto už kočík. Je to milé od teba. Bolo by menej starosti kupovať a potom predávať. Dala by som niečo za požičanie, nejakú malú sumu, alebo kávu a piškóty
Odkial si? Ak si z ba a okolia, kludne poziciame
@majlo1234 ďakujem veľmi pekne ale som z východu
Bola som kúpiť kočík cez inzerát tak narýchlo. Veľmi dobrá vec. Dokonca syn si spravil z neho doma kreslo 😊
Naozaj dobrá vec keď dlhšie trvá nákup alebo na dlhšiu vzdialenosť. Aj výlet bude.

Ja by som to spravila … ak sa potrebujes vela presuvat peso, tak urcite … nejaky starsi TFK alebo Britax do viac 22-36 kg