Športový kočík Stokke s polohou úplného ľahu
Milé mamičky, viete mi prosím poradiť, či Stokke, ktorýkoľvek typ, vyrába športovú verziu polohovateľnú so 4 úrovňami na úplné ľahnutie bábätka? Nakoľko môj synček spinká len na brušku mám obmedzenè možnosti pri výbere. Ďakujem 🙂
stokke scoot sa dava do uplneho lahu. ale pre male babatka je vhodny len s vlozkou softbag.
@laylaba napr kocik od nurse mega set ma vanicku, ktora sa zlozi na sportovu verziu kocika. Cize napr mas babo polrocne, chce pozerat, das mu kocik do muerneho lahu, zaspinka, zlozis si zase vanicku- uplny lah, alebo ked potrebujes dieta prebalit. Pri zlozeni dietatko nemusis vyberat z kocika. Chrbatik sa da polohovat plynulo, nielen dve alebo tri urovne, ako ma vasvina kocikov. Vanicku resp vanicku ako sportovu verziu otacas v smere alebo v protismere. Babo je priputane, takze nehrozi aby ani zivsie babo odtal vypadlo. No a jasne, ked sa sportova verzia zlozi do vanicky, moze babatko spinkat aj na bociku alebo brusku🙂)
Ahoj, ja som sa tak oklamala na baby jogger city select. Sportovu cast som rozbalila len nedavno a bola som mierne sokovana ze sa to neda dat rovno. Ani ma to nenapadlo ked som ho kupovala, inak by som ho asi nekupila.
Suhlasim sola je uplne super kocik. Momentalne ho mam na predaj ak by si mala zaujem je nafoteny na bazari
Skusila som drobca dat do sportoveho kocika,iba na jeden den na skusku. Zaspinkal i v miernom lahu. Vymyslela som to nakoniec tak, ze cez den na prechadzke,ked mi zaspinkal na chrbatiku, bude spat na chrbte a v noci normal na brusku. Lebo predsa len spanie na brusku je pre neho lepsie a dobre sa vyspinka. Ma niektora mamicka takuto skusenost spania na bruchu. Ako ju riesite? Samozrejme prihliadam na potreby synceka, ale budem rada za postrehy a skusenosti vas inych;)
@laylaba skús Britax B agile - len samostatný športiak. Opýtaj sa v uzavretej skupine Britax. Ja som mala B agile 2011, tomu trošičku do úplnej roviny chýbalo, ale malému to pri spaní na brušku nevadilo. V novších verziách Britaxu to myslím už ide do úplneho ľahu. Inak je to super mestský kočík

@laylaba stokkac das do lahu ale nemas ako dat dieta spat na brucho.ma to korytkove sedenie.my este pouzivame novorodenecku vlozku ale aj tak sa neda dat dieta spat na brusko