icon

Športový kočík Stokke s polohou úplného ľahu

laylaba
21. sep 2014

Milé mamičky, viete mi prosím poradiť, či Stokke, ktorýkoľvek typ, vyrába športovú verziu polohovateľnú so 4 úrovňami na úplné ľahnutie bábätka? Nakoľko môj synček spinká len na brušku mám obmedzenè možnosti pri výbere. Ďakujem 🙂

dollynkaa
21. sep 2014

@laylaba stokkac das do lahu ale nemas ako dat dieta spat na brucho.ma to korytkove sedenie.my este pouzivame novorodenecku vlozku ale aj tak sa neda dat dieta spat na brusko

laylaba
autor
21. sep 2014

@dollynkaa Škoda, že nemyslia aj na takúto možnosť...Nevieš poradiť značku, ktorá by mala možnosť spinkania na brušku? Niečo nie príliž robusné, ani mohutné. Viem zatiaľ iba o Peg perego, ale ten mi pripada príliš robusne a veľko.

bimba01
21. sep 2014

stokke scoot sa dava do uplneho lahu. ale pre male babatka je vhodny len s vlozkou softbag.

dollynkaa
21. sep 2014

@laylaba vies co vobec neviem.zatial som toto neriesila bo mne mala v postielke nespi na brusku a v kociku uz vobec;))

laylaba
autor
21. sep 2014

Máš s tým skúsenosť? Je s tou vložkou vhodný na spinkanie na brušku?

marthuska
24. sep 2014

@laylaba napr kocik od nurse mega set ma vanicku, ktora sa zlozi na sportovu verziu kocika. Cize napr mas babo polrocne, chce pozerat, das mu kocik do muerneho lahu, zaspinka, zlozis si zase vanicku- uplny lah, alebo ked potrebujes dieta prebalit. Pri zlozeni dietatko nemusis vyberat z kocika. Chrbatik sa da polohovat plynulo, nielen dve alebo tri urovne, ako ma vasvina kocikov. Vanicku resp vanicku ako sportovu verziu otacas v smere alebo v protismere. Babo je priputane, takze nehrozi aby ani zivsie babo odtal vypadlo. No a jasne, ked sa sportova verzia zlozi do vanicky, moze babatko spinkat aj na bociku alebo brusku🙂)

andreasiskova3
24. sep 2014

Ahoj, ja som sa tak oklamala na baby jogger city select. Sportovu cast som rozbalila len nedavno a bola som mierne sokovana ze sa to neda dat rovno. Ani ma to nenapadlo ked som ho kupovala, inak by som ho asi nekupila.

leeenka26
24. sep 2014

Mne sa zda ze brio go sa da dat do uplneho lahu.

stastnamaminka
24. sep 2014

mamas&papas sola, alebo urbo

lulu1981
24. sep 2014

Suhlasim sola je uplne super kocik. Momentalne ho mam na predaj ak by si mala zaujem je nafoteny na bazari

mirkapal
24. sep 2014

Teutonia Como ide do uplneho lahu a je to vyborny kocik

luciahol
24. sep 2014

Brio go sa neda dat do uplneho lahu.

laylaba
autor
25. sep 2014

Skusila som drobca dat do sportoveho kocika,iba na jeden den na skusku. Zaspinkal i v miernom lahu. Vymyslela som to nakoniec tak, ze cez den na prechadzke,ked mi zaspinkal na chrbatiku, bude spat na chrbte a v noci normal na brusku. Lebo predsa len spanie na brusku je pre neho lepsie a dobre sa vyspinka. Ma niektora mamicka takuto skusenost spania na bruchu. Ako ju riesite? Samozrejme prihliadam na potreby synceka, ale budem rada za postrehy a skusenosti vas inych;)

laylaba
autor
2. okt 2014

Mamičky, neviete, či Maclaren techno xt sa dá dať do úplnèho ľahu?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
laylaba
autor
3. okt 2014

@teegreen spinká Ti v ňom bábo na brušku? 🙂

katarinka289
3. okt 2014

Aj jane muum sa polohuje do uplneho lahu

teegreen
Odpoveď bola odstránená
bleee
3. okt 2014

@laylaba skús Britax B agile - len samostatný športiak. Opýtaj sa v uzavretej skupine Britax. Ja som mala B agile 2011, tomu trošičku do úplnej roviny chýbalo, ale malému to pri spaní na brušku nevadilo. V novších verziách Britaxu to myslím už ide do úplneho ľahu. Inak je to super mestský kočík