icon

Športový kočík v béžovej ekokoži

3nana13
7. júl 2022

Išli by ste do takéhoto niečoho? Nezaspinil by sa hneď? Aká by bola údržba.

Športový kočík v béžovej ekokoži
liljana
7. júl 2022

Ja ze tu bude pekny kabriolet VW chrobak ...

lamonita
7. júl 2022

Ja mam svetlo ružovú ekokozu. Pekne vlhkou handričkou čistíme. Bez problému. Dokonca aj košík dole mam ružový a sem tam je od kolies špinavý. To prebehnem hubkou. Nič strašné. Je už aj proseccom obliaty🤣🤣✌️🤭

simona20201309
7. júl 2022

@3nana13 išla, aj som mala biely sportiak a úplne v pohode. Po 1,5r som ho predávala v top stave, ako nový. Aj druhý kočík mam svetlý. Ja zas nikdy nepochopím voľbu čierneho kocika.

kiki68
8. júl 2022

@3nana13 nesla, to bude o dva roky v strasnom stave ta koza. Za mna nie. Je to sice nenarocne na udrzbu,zaroven citlivy material

3nana13
autor
8. júl 2022

@kiki68 mala si taký?

hermiona12
8. júl 2022

@3nana13 mám taký kočík 2 kombináciu eko koža tiež béžový značka Bebetto, som veľmi spokojná.

3nana13
autor
8. júl 2022

@hermiona12 luz som ho objednala bebetto nico estilo pro. Teším sa

kiki68
9. júl 2022

@3nana13 mam rucku ekokozu a na tom spoji sa olupala. Podobne dopadol gauc. Tiez stolicke v pracovni. Cize za mna velky risk

3nana13
autor
10. júl 2022

@kiki68 je rozdiel keď sa niečo opotrebuvava nonstop a príležitostne, tak isto madlo držíte stale, na gauči sedíte stále, a na stoličke detto. Pracujem v nábytku tak viem že tento nábytok z ekokoze by som si nikdy nekúpila. U kočíka sa popraskania nebojím. Tak isto mám posteľ z ekokoze už tri roky. Nemá prečo praskať, keďže časti z ekokoze sa takmer nedotykam. Mne ide hlavne o údržbu svetlej ekokoze.